Οργιάζουν στα πολυπερπατημένα Κολωνακιώτικα πεζοδρόμια, οι φήμες για το ... Ναυτικό Νοσοκομείο;;;.

Οργιάζουν στα πολυπερπατημένα Κολωνακιώτικα πεζοδρόμια, οι φήμες για το ... Ναυτικό Νοσοκομείο;;;.

5 Ιανουαρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,946
Μοίρασέ το

 

Αποφάσισαν καταχείμωνο να κλείσουν και τον χώρο των ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ και υποδέχονται τους προς εξετασιν ασθενείς που συρρέουν καθημερινά σε container, παρά των απορριμάτων εις τον αυλόγυρο του νοσοκομείου (!).

Τι γίνεται ρε γαμώτο;;;

Διαλύουν και τα στρατιωτικά νοσοκομεία;

Τίποτα δεν θ’ αφήσει αλώβητο το μπά@ταρ$ο της ντοράκλας…;;;

Ο ΓΕΝ, ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;;;

Αλλά να μην αντιδρούν και οι στρατιωτικοί ιατροί εντός του ναυτικού νοσοκομείου… αυτό κι αν είναι τραγικό…

Ε ρε και να μας την πέσουν τα οθωμανά… και μαζί και τα πακιστάνια του Συντάγματος…

ΤΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

ΕΛΛΑΣ, ΕΑΛΩ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Η ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ λέει:

Ευτυχώς για τους ενστόλους του ΠΝ που το κακό τους βρηκε στο εξωτερικό, διοτι αν βρίσκονταν στον Ελλαδικό χώρο θα έπρεπε να επισκευθούν το ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ το οποίο δεν ειναι και στα καλύτερά του αυτη την περίοδο, όπως φήμες αναφέρουν και εργαζόμενοι σχολιάζουν νυχθημερών.

Τα νέα από το εν λόγω κεντρικό νοσοκομείο του Πολεμικού Ναυτικού δεν είναι ελπιδοφόρα και μάλλον τραγελαφικά θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν, εφ όσον αληθεύουν.

Ειναι γνωστό τοις πάσει, ότι τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε βγήκαν σε αναστολή πλέον των 100 υγειονομικών, από το Κολωνακιώτικο Νοσοκομείο επι της Δεινοκράτους 70.

Στο κοινό δωθηκε η αίσθηση πως αυτή η απώλεια προσωπικού είχε αντικατασταθεί με επικουρικούς πολίτες συμβασιούχους, των οποίων η σύμβαση, κατόπιν ανανέωσης, λήγει τον Μάρτιο του 2022.

Ελα όμως που οι μεσήλικες επικουρικοί που προσέλαβαν, ήταν στην πλειονότητά τους πρακτικά ανειδίκευτοι, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν είτε πρώην στελέχη γηροκομείων, ειτε αποκλειστικές.

Το επίπεδο νοσηλευτικής λοιπόν έπεσε κατακόρυφα, μην ολοκληρώνοντας οι νεοπροσληφθέντες πολίτες μια αξιοπρεπή προσαρμογή, καθώς με το που ήρθαν , έφυγαν για εμβολιαστικά κέντρα.

Πολλοί εξ αυτών επέστρεψαν τώρα στο ΝΝΑ όμως χωρίς να έχουν εμπειρία μάχημου νοσηλευτή, διότι απλά έλλειπαν για μήνες εκτός νοσοκομείου και τρυπούσαν κόσμο.

Ήρθε και το καλοκαίρι η προκύρηξη για νέες προσλήψεις νοσηλευτών με την ιδιότητα του ΕΠΟΠ και ώ!!! του θαύματος προ διμήνου παρουσιάστηκαν στο ΝΝΑ για να αναλάβουν καθήκοντα. 46 άτομα ΕΠΟΠ νοσηλευτές.

Εξ αυτών των 46, οι 6 ήταν ανεμβολίαστοι και τέθηκαν άμεσα σε αναστολή!!!! με το χαίρεται.

Οι λοιποί συνάδελφοί τους μοιράστηκαν σε πτέρυγες για να μάθουν την δουλειά, καθως ήταν όλοι κάτω των 25 ετών και πριν αλέκτωρ λαλήσει 3, έφυγαν από το ΝΝΑ για να ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!!!

Τωρα δηλαδή που μιλάμε λείπουν σε εμβολιαστικά κέντρα. Και οι 46 άφαντοι.

Είναι επίσης γνωστό πως εκτός των ειδικών μονάδων νοσηλείας του ΝΝΑ, αυτό διαθέτει μόνο 7 ταπεινές πτέρυγες νοσηλείας.

Εξ αυτών οι 5 πτέρυγες προοδίζονται για πολίτες μέλη στελεχών του ΠΝ και μόνο 2 πτέρυγες για τα Εν Ενεργεία στελέχη του ΠΝ. 2 πτερυγες!!!

Το 4Β που προοριζεται για Αξιωματικούς ε.ε. με δυνατότητα νοσηλείας περίπου 24(!!!) ασθενών και το 3Β για νοσηλεία Υπαξιωματικών και Ναυτών με δυνατότητα νοσηλείας περίπου τις 35 κλίνες(!!!) .

Τα εν ενεργεία στελεχη του ΠΝ είναι δε πάνω από 10.000 και τα μισά λέω…

Αυτές λοιπόν οι δυο πτέρυγες νοσηλειας καθώς και η καρδιολογική Εντατική, είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ναι καλά διαβασατε…ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω έλλειψης προσωπικού, και ουδείς εκ των διοικούντων του ΝΝΑ δεν αντιδρά…

Η πιπίλα δε, είναι ότι γίνονται ανακαινήσεις για τις πτερυγες 4Β, 3Β και Καρδιολογική Εντατική, κατι που δεν ισχυει κατά τις φήμες που οργιάζουν στα πολυπερπατημένα Κολωνακιώτικα πεζοδρόμια.

Ας βγουν στα οναλερτια που τους χαϊδεύουν τ’ αχαμνα να το διαψεύσουν οι ιθύνοντες του Ναυτικού Νοσοκομειου Αθηνών.

Βλέπεις οι άτιμες οι κρίσεις είναι κοντά και οι επιλογές σε ταραγμενους καιρούς των διοικούντων, προσεκτικά σχεδιασμένες, διοτι πρέπει να εισαι συνεργάσιμος και διαθέσιμος για μια τέτοια θέση.

Κουντουριώτηδες δεν είναι σόφρωνες επιλογές τέτοιους καιρούς, ίσως έγραφε μελαγχολικά ο ποιητής….

Υπάρχει βέβαια και ένα κερασάκι στην ληγμένη τούρτα του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Αποφάσισαν καταχείμωνο να κλείσουν και τον χώρο των ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ και υποδέχονται τους προς εξετασιν ασθενείς που συρρέουν καθημερινά σε container, παρά των απορριμάτων εις τον αυλόγυρο του νοσοκομείου (!).

Οι αναμενοντες δε, καθώς δεν υπάρχει στέγαστρο ή κάποια προστασία από τα στοιχεία της φύσης, αναμένουν εκτεθειμένοι 2 και 3 ώρες προς σκληραγωγία τους, όρθιοι στο ψύχος και την βροχή.

Εδώ κάνουν στ’ αλήθεια ανακαινηση καταχείμωνο, κατι πρωτάκουστο!!!

Όλα αυτά καταμαρτυρούν πως ήταν τουλάχιστον ευτυχής η συγκυρία να ασθενήσει το πλήρωμα φρεγάτας του ΠΝ καταμεσής του Α. Αιγαίου και να μην χρειαστεί να περάσουν ούτε απ’ έξω απο το Ναυτικό Νοσοκομειο Αθηνών.

Ας μην χορευουν λοιπόν τα ποντικια που δεν είναι καν στο Πλοίο πριν να το εγκαταλειψουν, διότι υπάρχει κόσμος που εξετάζεται καθημερινά στο Ίδρυμα(!) βλέπει, κρίνει, έχει απαιτήσεις ανθρώπινης περίθαλψης, και εξοργίζεται.

 

ΥΓ: Παγκόσμια πρωτοτυπία δε, αποτελεί η κατασταση που έχουν περιέλθει οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί του ΝΝΑ που εμφανίζεται το φαινόμενο να έχουν λάβει πιστοποιητικό νόσησης τον Σεπτεμβριο, λιγο πριν τεθούν σε αναστολή οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοί τους και οι νοσήσαντες να νοσούν εκ νέου εντός τριμήνου!

Αυτό είναι case προς διερεύνηση, που σημαίνει πως είτε πρέπει να αλλάξουν τα παγκόσμια δεδομένα που γνωρίζουμε για τον ιό, είτε η πρώτη Σεπτεμβριανή νόσησή τους και εξαιτίας της η λήψη του σωτήριου πιστοποιητικού νόσησης , ήταν… πως να το πω… άστο δεν λέω.

Επίσης μυστήριο αποτελεί το πως αυτη την στιγμή στον Ευαγγελισμό π.χ οι εμβολιασθέντες εργαζόμενοι νοσούν αθρόα, ενώ στο ΝΝΑ οι αντίστοιχοι δίπλο εμβολιασθέντες δεν νοσούν, δίδοντας την στατιστική συχνότητα νοσηρότητας των ανεμβολίαστων παγκοσμίως , που δεν τους αγγιζει η Ομικρον, ενώ είναι εμβολιασμένοι και με πιστοποιητικό.

Άλλη μια επιτυχία του ΠΝ!

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,946


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα