Ο Δ.Γάκης εκθέτει κυβέρνηση και «ειδικούς» για το «μαγείρεμα» κρουσμάτων και “η δικαιοσύνη ΚΩΦΕΥΕΙ”!!!!!!!

Ο Δ.Γάκης εκθέτει κυβέρνηση και «ειδικούς» για το «μαγείρεμα» κρουσμάτων και “η δικαιοσύνη ΚΩΦΕΥΕΙ”!!!!!!!

1 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο Δ.Γάκης εκθέτει κυβέρνηση και «ειδικούς» για το «μαγείρεμα» κρουσμάτων και “η δικαιοσύνη ΚΩΦΕΥΕΙ”!!!!!!!

Δημήτρης Γάκης: «Τα στατιστικά που δεν μπορούν να κρυφτούν»

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα”

 

 

 

 

 

 

Κάποιοι πρέπει να στηθούν στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

Έχετε το θράσος να απειλείτε για συλλήψεις για διασπορά ψευδών ειδήσεων, όταν γιατροί και προσωπικότητες κύρους, αποκαλύπτουν ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ “ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ” Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟΝ ΓΑΚΗ… ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όταν η οργή των ΕΛΛΗΝΩΝ ξεχειλίσει, θα ξεσπάσει επί δικαίω και αδίκω. Και τότε ούτε νόμοι θα υπάρχουν, ούτε δικαιολογίες ότι εκτελούσατε εντολές.

Ο Δ.Γάκης εκθέτει κυβέρνηση και «ειδικούς» για το «μαγείρεμα» κρουσμάτων και “η δικαιοσύνη ΚΩΦΕΥΕΙ”!!!!!!!

 

Σε μίνι lockdown μπήκε από σήμερα η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, το Κιλκίς και η Χαλκιδική, ενώ οι «ειδικοί» ήδη έχουν ξεκινήσει να μιλούν για απαγόρευση παρελάσεων και γιορτών. 

Μια κατάσταση που θυμίζει πολύ τα όσα ζήσαμε πέρσι τον χειμώνα, όταν δεν είχαμε ούτε την φυσική ανοσία, αλλά ούτε το εμβόλιο. Είναι πράγματι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν οι «ειδικοί»;

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, έκανε αναρτήσεις με τις οποίες μάλλον… τους εκθέτει, καθώς παρουσιάζει με πραγματικά στατιστικά το τί πράγματι επικρατεί στη χώρα μας.

Ο Δ.Γάκης αναφέρει: 

«Ηρεμήστε: Δείτε, μόνοι σας, τα Στατιστικά (που δεν μπορούν να κρυφτούν)

Ας δούμε τα στοιχεία από τα τρία κύματα : Νοε-Ιαν (αρχικό στέλεχος), Φεβ-Ιουν (στέλεχος Α- Βρετανικό), Ιουλ-σήμερα(12-9-21 -στέλεχος Δέλτα)

Το σύνολο των τεστς έχει , συνολικά, διπλασιαστεί.

Οι εισαγωγές στα Νοσοκομεία έχουν ΥΠΟΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ. Από το 19% των θετικών (Αρχικό στέλεχος) στο 6,21% !

Το ποσοστό (των μειωμένων εισαγωγών) στα νοσοκομεία που εισάγονται στην ΜΕΘ, έπεσε από το 11% στο 8%

Οι εισαγωγές στην ΜΕΘ των θετικών “κρουσμάτων¨ υποτετραπλασιάστηκε: από 2% σε 0,49% 

Το ποσοστό των Θανάτων επί των θετικών ΥΠΟΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ (από 4,14% σε 0,66%)

Το ποσοστό των θανάτων επί των εισαγόμενων στο Νοσοκομείο έπεσε , περίπου στο μισό (από 21,2% σε 11,3%)

Το ποσοστό των θανάτων επί των εισαγομένων στην ΜΕΘ είναι αποκαλυπτικό! Από 198% έφτασε στο 135%

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι στην τρίτη περίοδο (κύμα Δέλτα) έχει μειωθεί το ποσοστό των θετικών που ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ στα νοσοκομεία, το ποσοστό ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στην ΜΕΘ, το ποσοστό ΘΑΝΑΤΩΝ, 

Το Νο 7 σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό θανάτων συμβαίνουν εκτός ΜΕΘ (αυτό λέει το 198% και 135%). Θυμηθείτε, πόσες διαψεύσεις έχουν κάνει επ΄αυτού, με αποθέωση τον… Κοντοζαμάνη… Θυμάστε; 

Η επιβεβαίωση, της αλήθειας των γραφομένων, μπορεί να αργεί, αλλά έρχεται…

Πηγή δεδομένων, τα οποία συλλέγονται από τον ΕΟΔΥ, ECDC, EuroMomo κλπ. όπου στέλνει στοιχεία η Ελληνική Κυβέρνηση και τα συλλέγει, κοπιωδώς ο αξιέπαινος stelios67pi.eu»

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More

 

Ο Δ.Γάκης αναφέρθηκε και στα κρούσματα στα παιδιά με άλλη του ανάρτηση: 

«ΗΡΕΜΗΣΤΕ: ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ  «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δεν τα κατάφεραν τα «μέντιουμ» της καταστροφής, από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη, να επιβεβαιωθούν με την επιδημική έκρηξη που ΘΑ ζούσαμε με το άνοιγμα των σχολείων…

Τα «κρούσματα» στα παιδιά μετά το άνοιγμα των σχολείων, (όπως έγραφα τον Αύγουστο) είναι λιγότερα από αυτά του Αυγούστου! ΛΙΓΟΤΕΡΑ!

Γιατί; Διότι, στα σχολεία, τα παιδιά ελέγχονται και ακολουθούν κανόνες. Ενώ τον Αύγουστο έπαιζαν και συναθροίζονταν ανεξέλεγκτα…

Δείτε την πράσινη καμπύλη διακύμανσης των «κρουσμάτων» στα παιδιά <18ε, και θα καταλάβετε, μόνοι σας».

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More

 

Ο δείκτης θετικότητας 

«ΗΡΕΜΗΣΤΕ: ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ…

Σκόπιμα προβάλουν μόνο τον απόλυτο αριθμό των «κρουσμάτων».

Αυτός αυξάνει , σε δεδομένη χρονική στιγμή, όσο αυξάνει ο αριθμός των μετρήσεων.

Για αυτό χρησιμοποιείται ο δείκτης θετικότητος (σύνολο τεστς / θετικά).

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.

Επομένως, προς τι η «τρομοκράτηση» και οι αναφορές για ματαίωση της παρέλασης;

Δείτε τι δείχνει η καμπύλη και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…»

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More

 

Πηγή

Προβολές : 517


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα