Ο Δημήτρης Δασκαλάκης, προβλέπει τι έρχεται με την πρόταση μομφής του  Αλέξη Τσίπρα, κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ο Δημήτρης Δασκαλάκης, προβλέπει τι έρχεται με την πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα, κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

28 Ιανουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:726
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις εντάσσονται στο πλαίσιο ενός μεθοδευμένου αντίχριστου σχεδιασμού  που αποσκοπεί στον αιφνιδιασμό και στην πρόκληση χάους και πανικού στις ανύποπτες και αδιάφορες μάζες των ανθρώπων.”

Το τραγικότερο δεν είναι τι επεργάζονται τα σιωνιστικά επιτελεία σε βάρος της Πατρίδας και της Πίστης μας, αλλά το ότι ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ όλον αυτόν τον πολιτικό οχετό από πάνω μας και να σώσουμε και Πίστη και Πατρίδα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης

 

Η βούληση των διεθνών κέντρων που κατευθύνουν εδώ και δεκαετίες τις τύχες της ελληνικής πολιτικής σκηνής είναι ο σχηματισμός οικουμενικής κυβέρνησης με τεχνοκράτη πρωθυπουργό, ώστε να επιτευχθεί με ευρύτατη πολιτική και κομματική συναίνεση το μοίρασμα του Αιγαίου, την ώρα που οι Έλληνες πολίτες θα εμβολιάζονται για τέταρτη φορά, αλληλοευχόμενοι “Καλή ανοσία”!

Η αναζήτηση ευρύτατης κοινωνικής συναίνεσης δεν φαίνεται να απασχολεί τους διεθνείς κύκλους που χαράσσουν την παγκόσμια πολιτική, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τους πολίτες ως μικρά παιδιά που “δεν ξέρουν το συμφέρον τους” και πρέπει να περιορίζονται αποκλειστικά στις καταναλωτικές τους συνήθειες, ενώ οι ίδιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη για την λήψη σοβαρών πολιτικών αποφάσεων που επηρεάζουν για πολλές δεκαετίες την πορεία των εθνών και των λαών.

Προσέξτε επίσης και την επικοινωνιακή διαχείριση του εμβολιαστικού ζητήματος δεδομένου ότι η επιτροπή των ειδικών θα αρχίσει στο άμεσο μέλλον να κάνει λόγο για ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ επειδή η αναφορά σε τέταρτη εμβολιαστική δόση, ως κακόηχη, θα αποθαρρύνει τους πολίτες από το να εμβολιαστούν.

Η επίτευξη εμβολιαστικής ανοσίας κατά του κορωνοϊού έχει οδηγήσει συντριπτικά τμήματα της ελληνικής κοινωνίας να αναπτύξουν παράλληλα και εθνική ανοσία, ώστε να παρακολουθούν παθητικά και αδιάφορα την διαφαινόμενη συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας και την αλλαγή του status quo στο Αιγαίο.

Σήμερα ο κ. Τσίπρας εντελώς αιφνιδιαστικά (;) κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Η πολιτική κίνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδέχεται διπλή ερμηνεία και ανάγνωση:

Πρώτον μπορεί να εκληφθεί ότι συνιστά κίνηση στήριξης της κυβέρνησης, αφού υπολογίζει ότι θα συσπειρώσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ν.Δ. προσφέροντας πολιτικό σωσίβιο στον κ. Μητσοτάκη, την ώρα της κατάρρευσης του επιτελικού κράτους που στάθηκε ανίκανο να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις ενός μετεωρολογικού φαινομένου που ωστόσο είχε εγκαίρως γνωστοποιηθεί (γεγονός που αν επαληθευτεί με την καταψήφιση της πρότασης μομφής, θα χρεωθεί προσωπικά στον κ. Τσίπρα, ότι η κατάθεση πρότασης μομφής αποτέλεσε πρωτοβουλία πολιτικής αυτοχειρίας του ΣΥΡΙΖΑ) και

Δεύτερον η ανώτατη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί παρασκηνιακά  να έχει έλθει σε υπόγεια δολερή συμφωνία με μερίδα καραμανλικών ή άλλων βουλευτών της Ν.Δ. προκειμένου να  υπερψηφιστεί η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον σχηματισμό (χωρίς την προκήρυξη εκλογών) οικουμενικής κυβέρνησης με την συμμετοχή ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, όπως τούτο αποτελεί διακαή επιθυμία του Βερολίνου.

Αν συμβεί η δεύτερη εκδοχή  η υπερψήφιση της πρότασης μομφής θα αποτελέσει το εναρκτήριο σημείο για την πρόκληση ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που θα οδηγήσουν σε ριζική αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού.

Έχω την γνώμη ότι οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα είναι “αιφνιδιαστικές” χωρίς να υπάρχουν προηγούμενα σημάδια που θα τις προμηνύουν.

Οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις εντάσσονται στο πλαίσιο ενός μεθοδευμένου αντίχριστου σχεδιασμού  που αποσκοπεί στον αιφνιδιασμό και στην πρόκληση χάους και πανικού στις ανύποπτες και αδιάφορες μάζες των ανθρώπων.

 

Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης.

 

 

 

Προβολές : 726


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα