Ο Ελληνικός Λαός οδηγείται στον θάνατο και στον αφανισμό και τα... “νινιά” τον χαβά τους. Μουσείο για τους Έλληνες θύματα του κορονοϊού, πότε θα γίνει;;;

Ο Ελληνικός Λαός οδηγείται στον θάνατο και στον αφανισμό και τα... “νινιά” τον χαβά τους. Μουσείο για τους Έλληνες θύματα του κορονοϊού, πότε θα γίνει;;;

1 Σεπτεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:540
Μοίρασέ το

 

Πρώτη επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ η Γιάννα Αγγελοπούλου

 

 

 

 

 

Η εκλεκτή όλων των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, δεν θα μπορούσε να μην πάρει άλλον έναν τίτλο… άλλωστε μεταξύ τους βραβεύονται και αναγορεύονται σε θέσεις και αξιώματα…

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ;

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ … ΜΟΥΣΕΙΑ…

Πόσο… “νινιά” είναι και μάλιστα όταν έχει αποδειχθεί ιστορικά πως όλο αυτό ήταν μια ΑΠΑΤΗ…

Μόνο που Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, θα τους τα γκρεμίσει όλα… ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Αυτή η Γιαννούλα, με τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ήταν… με τον ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ήταν… με τον  ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΧΑΛΔΑΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ είναι…

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

 

Υ.Γ.2. Διαβάστε ποιοί συμμετείχαν, για να αντιληφθείτε τι παίζεται σε βάρος του Ελληνικού λαού… 

Άντε μπρε, να τους ξαναψηφίσετε…

Πρώτη επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ η Γιάννα Αγγελοπούλου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε επίτιμη πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ αναγορεύτηκε σήμερα το μεσημέρι, η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

 

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Η αναγόρευση έγινε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 για την ανεξαρτησία της Ελλάδας, από την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.

Σημειώνεται ότι η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι το πρώτο πρόσωπο που αναγορεύεται σε επίτιμη Πρόεδρο από το 1965 που συνεστήθη ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννα Παναγοπούλου, χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή για τη Θεσσαλονίκη την αναγόρευση της Γιάννας Αγγελοπούλου, επισημαίνοντας ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο να είναι η πρώτη επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου “γιατί είναι η πρέσβειρα του καλύτερου εαυτού μας, της καλύτερης εκδοχής μας”.

Δείτε τι δήλωσε η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, Γιάννα Παναγοπούλου:

“Θεωρώ ότι η τοποθέτηση αυτή στον σύνδεσμο φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ θα φέρει πολύ πιο κοντά τις δύο χώρες σήμερα που οι σχέσεις είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές. Έχουμε ανάγκη από την κα. Δασκαλάκη, γιατί θεωρούμε ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα ρεύμα ακόμα μεγαλύτερο των Εβραίων που έφυγαν και πήγαν στο Ισραήλ, να έρθουν να επισκεφτούν αυτήν την πόλη, την γενέτειρά τους. Νομίζω ότι καλύτερο πρέσβη δεν θα είχαμε”, ανέφερε ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ.

Δείτε τι δήλωσε ο ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ:

Η κα. Αγγελοπούλου δήλωσε πως πρόκειται για “μεγάλη τιμή”. “Δήλωσα ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω από την πλευρά μου. Η αλήθεια είναι ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πριν, ευτύχησε, δημιούργησε και μεγαλούργησε η εβραϊκή κοινότητα”.

Δείτε τι δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη:

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδα 2021, το Μουσείο Ολοκαυτώματος που θα δημιουργηθεί στην πόλη θα θυμίζει σε μικρούς και μεγάλους το έγκλημα, όπως είπε, που συντελέστηκε λόγω διαφορετικής θρησκείας.

“Ιδιαίτερα φέτος, που γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από τότε που η Ελλάδα διεκδίκησε την ελευθερία της. Οι δύο λαοί, θυμίζουμε ότι έχουν περάσει από την ” κόλαση” της ιστορίας αλλά είναι εδώ, είναι θαλεροί, είναι εξωστρεφείς και αυτό είναι το ζητούμενο” κατέληξε η κα. Αγγελοπούλου.

Την πρόεδρο της επιτροπής “Ελλάδα 2021” υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ και η πρόεδρος του συνδέσμου, Γιάννα Παναγοπούλου, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι, οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Νικόλας Μπακατσέλος και ο πρόεδρος του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδας, Γιάννης Μπουτάρης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του GRTimes:

Πηγή

Προβολές : 540


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα