Ο Θάνατος από ένεση Covid είναι Προμελετημένος και Συντονισμένος, συμπεραίνουν οι Εμπειρογνώμονες

Ο Θάνατος από ένεση Covid είναι Προμελετημένος και Συντονισμένος, συμπεραίνουν οι Εμπειρογνώμονες

6 Ιανουαρίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,804
Μοίρασέ το

Μια μελέτη εύρεσης πεδίου τιμών δόσης είναι μια κλινική δοκιμή όπου διαφορετικές δόσεις ενός παράγοντα (π.χ. ενός φαρμάκου) δοκιμάζονται μεταξύ τους για να διαπιστωθεί ποια δόση λειτουργεί καλύτερα ή/και είναι λιγότερο επιβλαβής.

Ωστόσο, στην περίπτωση των πειραματικών ενέσεων Covid αυτό χρησιμοποιείται για τους αντίθετους λόγους: για να διαπιστωθεί ποια δόση είναι πιο επιβλαβής.

Ο Dr. Yeadon συνέχισε: “αν είχατε οποιαδήποτε εναπομείνασα αμφιβολία για το αν υπάρχει ή όχι μια ατζέντα αποπληθυσμού, αυτή η παρουσίαση καταστρέφει αυτή την αμφιβολία”.

Είναι τρομακτικό και μόνο στη σύλληψή του αυτό το σατανικο σχέδιο των Καμπαλιστών.
 
Και το ακόμα τραγικότερο, πως κατέφεραν να πείσουν την πλειοψηφια των λαών, πως … “λειτουργούν για το καλό τους”…
 
Τα επόμενα χρόνια το σχέδιό τους θα πραγματοποιηθεί… λυπάμαι…
 
Ξυπνήστε όσους περισσότερους μπορείτε… δώστε τους να διαβάσουν την αλήθεια…τίποτε άλλο… αυτό αρκεί…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τα στοιχεία που δείχνουν μοτίβα θανάτου που παρατηρούνται από τις σειρές ή παρτίδες ενέσεων Covid συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με δύο δικηγόρους και δύο γιατρούς. Οι δύο δικηγόροι, ο Dr. Reiner Fuellmich και η Vivienne Fischer, είναι μέλη της Ερευνητικής Επιτροπής Corona, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί με τον Dr. Wolfgang Wodarg και τον Dr. Sam White.

Ο Dr. Wodarg, Γερμανός γιατρός και πρώην πολιτικός, συνέβαλε καθοριστικά στο να τερματιστεί η πλαστή πανδημία της γρίπης των χοίρων του 2009 και ο Dr. Sam White, γιατρός από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει εμπλακεί σε δίκες εδώ και πολλούς μήνες για τη στάση του σχετικά με την ελευθερία του λόγου και την ενημερωμένη συναίνεση.

“Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει το ίδιο υλικό σε κάθε ένεση”, δήλωσε ο Δρ Wodarg. Προσθέτοντας ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι παρτίδες έχουν διαφορετικές επιδράσεις. Ο Dr. Wodarg παρουσίασε γραφήματα και εξήγησε τι αποκάλυψαν μεταξύ άλλων ότι όταν μια φαρμακευτική εταιρεία, για παράδειγμα η Pfizer, πραγματοποιούσε ένα πείραμα στον πληθυσμό με τις ενέσεις της, οι άλλες εταιρείες δεν θα το έκαναν. Τότε μια άλλη εταιρεία θα πειραματιστεί και, για παράδειγμα, η Pfizer θα σταματήσει το πείραμά της μέσα στο πείραμα. Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια. “Αυτή είναι η απόδειξη ότι είναι προγραμματισμένο”, δήλωσε ο Dr. Wodarg.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ :

Συζήτηση Dr. Sam White, Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg και Vivienne Fischer, Συνεδρίαση 85 της Ερευνητικής Επιτροπής Corona, 31 Δεκεμβρίου 2020 (23 λεπτά)

Το παραπάνω βίντεο είναι απόσπασμα από τη συνέντευξη του Dr. Sam White στη συνεδρία 85 της Ερευνητικής Επιτροπής Corona: Rethinking, δείτε ΕΔΩ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ο Dr. Fuellmich αναφέρθηκε σε μια παρουσίαση του Dr. Mike Yeadon. Δεν είναι σαφές σε ποια παρουσίαση αναφερόταν, αλλά μια ανάρτηση του Telegram στις 29 Νοεμβρίου από τον Dr. Yeadon εξηγούσε την “εύρεση του πεδίου τιμών της δόσης (dose-range finding) για θανατηφόρα αποτελέσματα“:

Μια μελέτη εύρεσης πεδίου τιμών δόσης είναι μια κλινική δοκιμή όπου διαφορετικές δόσεις ενός παράγοντα (π.χ. ενός φαρμάκου) δοκιμάζονται μεταξύ τους για να διαπιστωθεί ποια δόση λειτουργεί καλύτερα ή/και είναι λιγότερο επιβλαβής. Ωστόσο, στην περίπτωση των πειραματικών ενέσεων Covid αυτό χρησιμοποιείται για τους αντίθετους λόγους: για να διαπιστωθεί ποια δόση είναι πιο επιβλαβής.

Ο Dr. Yeadon συνέχισε: “αν είχατε οποιαδήποτε εναπομείνασα αμφιβολία για το αν υπάρχει ή όχι μια ατζέντα αποπληθυσμού, αυτή η παρουσίαση καταστρέφει αυτή την αμφιβολία”. Ο Dr. Yeadon μοιράστηκε δύο συνδέσμους: έναν για το παρακάτω βίντεο και, έναν δεύτερο για ένα έγγραφο που ετοίμασε ο Craig Paardekooper χρησιμοποιώντας την Pfizer ως παράδειγμα για να εξηγήσει τι είχε ανακαλύψει.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ :

Μοτίβα ανάπτυξης παρτίδων τοξικού “εμβολίου” Covid από Craig Paardekooper (28 λεπτά)

Ο Craig Paardekooper δημιούργησε μια διαδικτυακή εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τον κωδικό παρτίδας της ένεσης Covid-19 που λάβατε (ή οποιονδήποτε κωδικό παρτίδας) και να δείτε πόσοι θάνατοι, ανεπιθύμητες ενέργειες, αναπηρίες και νοσηλείες σχετίζονται με τον συγκεκριμένο κωδικό. Μπορείτε να βρείτε έναν σύνδεσμο για την εφαρμογή αυτή στο προηγούμενο άρθρο μας “Πόσο κακή είναι η παρτίδα του εμβολίου Covid-19 που έχω;”. – Μάθετε το τώρα”.


Περαιτέρω ανάγνωση:

——————

Δικτυογραφία:

Death by Covid Injection Is Premeditated and Co-ordinated, Experts Conclude – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/06/death-by-covid-injection-is-premeditated-and-co-ordinated-experts-conclude/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,804


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα