Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, έπιασε το νόημα της... κορώνας Κουρουμπλή!!!

17 Δεκεμβρίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,239
Μοίρασέ το

Κωνσταντίνος Βαθιώτης:“Μια ερώτηση καθόλου απλή για την κορωνοϊκή κορώνα Κουρουμπλή: Μαριονέτα σε ρόλο απρόβλεπτου χορευτή ή προσυνεννοημένη κραυγή για την παραπλάνηση του κουρασμένου θεατή;”

 

 

 

Εχθές το βράδυ, έκανα αυτή την ανάρτηση:

Τι κρύβει το ξέσπασμα Κουρουμπλή στη Βουλή;;; Αποκάλεσε δολοφόνους τους βουλευτές της ΝΔ

Σήμερα, χαίρομαι που ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, επιβεβαιώνει εν μέρει το σκεπτικό μου.

Προσωπικά, γνωρίζοντας πόσο σατανικά λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στην Πατρίδα μας, αποκλείω τελείως τις κοροναίικες κραυγές του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ήταν μια ακόμη θεατρική παράσταση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Επανειλημμένως έχει υποστηριχθεί ότι οι βουλευτές του ελληνικού κΥνοβουλίου αποτελούν μαριονέτες, τα νήματα των οποίων κινεί ένας αόρατος μαριονετίστας, κατά την πιραντελική έκφραση του θεατρικού έργου “Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή” (μτφ.: Ερ. Μπελιές, εκδ. Ηριδανός, Αθήνα 2007, σελ. 33).
Επίσης, ουκ ολίγες φορές έχουν παρομοιασθεί βουλευτές και υπουργοί με ιατροφασιστικό μάπετ-σόου. Διότι μιλούν και ενεργούν συντονισμένα, και προπάντων άβουλα, στηρίζοντας το σχέδιο της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας.
Ακόμη κι όταν κάποιοι τάσσονται ενάντια στα αδιανόητα υγειονομικά μέτρα, ή έστω τολμούν να τα αμφισβητούν, δημιουργείται η εντύπωση ότι απλώς υποδύονται τον ρόλο που τους έχει διανεμηθεί από τον αόρατο μαριονετίστα.
Όπως σε ένα σίριαλ υπάρχουν καλοί και κακοί, έτσι και στο υγειονομικό σίριαλ του σύγχρονου Νίκου Φώσκολου, κάποιοι ηθοποιοί-μαριονέτες επελέγησαν από τον σκηνοθέτη για να ανταποκριθούν στον ρόλο του κακού, ενώ σε κάποιους άλλους τους εμπιστεύθηκε τον ρόλο του καλού.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η κορωνοϊκή κορώνα Κουρουμπλή «Δολοφονήσατε ανθρώπους, πέθαναν άνθρωποι λόγω των πολιτικών σας και είστε υπόλογοι γι’ αυτό», η οποία ενεργοποίησε τα «δημοκρατικά» ρεφλέξ του κΥνοβουλίου, θα μπορούσε να είναι απλώς μια προσχηματική κραυγή, για να θολώσει τα νερά των τηλεθεατών που παρακολουθούν βυθισμένοι στον καναπέ τους την συνέχεια του σίριαλ της υγειονομικής δικτατορίας.
Ως εκ τούτου, η κορωνοϊκή κορώνα Κουρουμπλή μοιάζει με ένα φωσκολικό εύρημα του αόρατου μαριονετίστα, το οποίο στοχεύει στο να ξυπνήσει τους τηλεθεατές που πλήττουν από το επί 20 μήνες βαλτωμένο σενάριο.
Ωστόσο, ο Heinrich von Kleist στο δοκίμιό του με τίτλο “Οι μαριονέτες” (μτφ.: Τζένη Μαστοράκη, εκδ. Άγρα, Αθηνα 2015, σελ. 15) σημειώνει ότι οι μαριονέτες είναι ένα «είδος τέχνης επινοημένο για τον όχλο».
Σε αντίθεση με ό,τι συνυποδηλώνει η χρήση του εν λόγω όρου αλλά και με ό,τι μπορεί να πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, ο συγγραφέας επισημαίνει (ό.π., σελ. 19) ότι οι κούκλες αυτές:
«έχουν το προνόμιο ν’ αψηφούν τους νόμους της βαρύτητος. Δεν ξέρουν την αδράνεια της ύλης, την ιδιότητα που κατεξοχήν αντιμάχεται το χορό, γιατί η δύναμη που τις υψώνει στον αέρα είναι μεγαλύτερη από εκείνην που τις καθηλώνει στη γη […]
Οι κούκλες χρειάζονται το έδαφος όπως τ’ αερικά, για να το αγγίζουν και να ξαναζωντανεύουν την ορμή τους πάνω στο στιγμιαίο εμπόδιο».
Δεν αποκλείεται, λοιπόν, παρά την ραδιούργο κυριαρχία του αόρατου μαριονετίστα επί των κινήσεων που διαγράφουν οι “μαριονέτες” του (τα κατά τον Kleist «μηχανικά νευρόσπαστα […] που έχ[ουν] μεγαλύτερη χάρη από το ανθρώπινο σώμα»), να αποδειχθούν απρόβλεπτοι χορευτές, οι οποίοι θα χαλάσουν ή έστω θα περιορίσουν τα απάνθρωπα σχέδια του αόρατου μαριονετίστα.
Υπό αυτό το πρίσμα, η κορωνοϊκή κορώνα Κουρουμπλή ήταν η κίνηση ενός απρόβλεπτου χορευτή που τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα του κΥνοβουλίου.
Αντιστοίχως, το έγγραφο της διαγραφής του ένα κραυγαλέο πιστοποιητικό δικτατορίας.
Στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο της εποχής κορωνοϊού, όποιος έχει χάσει το φως του μπορεί και βλέπει. Ενώ όσοι διαθέτουν ακέραιη την όρασή τους είναι τυφλοί.
ΥΓ1: Στην αλληγορία «Η χώρα των τυφλών» του Χ. Τζ. Γουέλς αναφέρομαι σε άρθρο που θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Κυριακή 19.12. 2021 στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».
ΥΓ2: Σε σχέση με τις ποινικές ευθύνες που ανακύπτουν από την υλοποίηση του μαζικού €μβολιασμού βλ. Βαθιώτη, Από την τρομοκρατία στην πανδημία. Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού, εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021, σελ. 164 επ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,239


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα