Ο Καναδάς έχει πέσει – Οι ανεμβολίαστοι Πρέπει να Συνοδεύονται Πάντοτε από μέλος του προσωπικού Όταν Επισκέπτονται ένα Κατάστημα Λιανικής Πώλησης για Είδη Πρώτης Ανάγκης

Ο Καναδάς έχει πέσει – Οι ανεμβολίαστοι Πρέπει να Συνοδεύονται Πάντοτε από μέλος του προσωπικού Όταν Επισκέπτονται ένα Κατάστημα Λιανικής Πώλησης για Είδη Πρώτης Ανάγκης

26 Ιανουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:786
Μοίρασέ το

 

 

Το νέο μέτρο, που θεσπίστηκε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, περιορίζει ουσιαστικά τους ανθρώπους που δεν έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου COVID-19 να αγοράζουν μόνο βασικά αγαθά – και ήδη απογοητεύει όσους πρέπει να το εφαρμόσουν.

 

 

 

 

Ας ετοιμάζονται και για άλλα δεινά οι Καναδοί, με τον ψυχανώμαλο που έχουν για πρωθυπουργό…

Ας ετοιμαζόμαστε κι εμείς με τον ψυχανώμαλο, που ψήφισαν ψυχανώμαλοι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι κάτοικοι του Κεμπέκ που κατευθύνονται προς τα ΙΚΕΑ, Wal-Mart, Costco, Canadian Tire και άλλα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης πρέπει πλέον να επιδεικνύουν στην πόρτα απόδειξη εμβολιασμού και ταυτότητα που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση.

Το νέο μέτρο, που θεσπίστηκε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, περιορίζει ουσιαστικά τους ανθρώπους που δεν έχουν λάβει δύο δόσεις του εμβολίου COVID-19 να αγοράζουν μόνο βασικά αγαθά – και ήδη απογοητεύει όσους πρέπει να το εφαρμόσουν.

Υπάρχει μια αξιοσημείωτη εξαίρεση στην υπουργική απόφαση που εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2022: οι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως μπορούν να επισκέπτονται φαρμακεία μέσα σε μεγαλύτερα καταστήματα που εμπίπτουν στους νέους κανόνες. Για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν υπάλληλο κατά την είσοδο και την έξοδό τους.

https://cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/adm/min/sante-services-sociaux/publications-adm/lois-reglements/AM_2022-007-anglais.pdf?1642979687

Το Συμβούλιο Λιανικού Εμπορίου του Κεμπέκ αναφέρει ότι τα μέλη του έπρεπε να αγωνιστούν για να αλλάξουν τα ωράρια και να βάλουν προσωπικό στις εξώπορτες τους τη Δευτέρα.

Εκτός από τις προκλήσεις στην εξυπηρέτηση των πελατών, οι επιχειρήσεις λένε ότι αντιμετωπίζουν σημαντική οικονομική επιβάρυνση. Η αλυσίδα σιδηρικών του Κεμπέκ Canac λέει ότι θα κοστίσει περίπου 100.000 δολάρια την εβδομάδα για την επιβολή του μέτρου στα 31 καταστήματά της σε όλο το Κεμπέκ.

Για τον Simon Gagnon, ιδιοκτήτη ενός franchise Sports Experts στο Sherbrooke, η έλλειψη εργατικού δυναμικού στο Κεμπέκ καθιστούσε ήδη δύσκολη την εξεύρεση προσωπικού. Τώρα λέει ότι αντιμετωπίζει την “κολοσσιαία πρόκληση” να προσλάβει φρουρούς ασφαλείας και υπαλλήλους για να σκανάρουν τα διαβατήρια των εμβολίων και φοβάται ότι μπορεί να χάσει ορισμένους από τους πελάτες του.

“Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι, αντί να κάνουν ουρά, οι άνθρωποι θα πάνε να ψωνίσουν από αλλού”, είπε, προσθέτοντας ότι αισθάνεται ότι η επαρχία δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των μεγαλύτερων λιανοπωλητών και των μικρότερων καταστημάτων που δεν χρειάζεται να εφαρμόσουν τους νέους κανόνες.

Ο Delisle λέει ότι η Canac αντιμετώπισε περισσότερους θυμωμένους πελάτες τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της νέας εντολής για τα εμβόλια από ό,τι σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

“Είμαστε απλώς ο αγγελιοφόρος … δεν είμαστε εμείς που αποφασίσαμε να το κάνουμε”, δήλωσε. “Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εκφράζουν τα συναισθήματα τους – για να το θέσω ευγενικά”.

—————

Δικτυογραφία:

Canada has Fallen – Unvaccinated must be accompanied at all times by a staff member whn visting a retail store for essentials – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/25/canada-has-fallen-unvaccinated-escorted-in-shops/

 

Πηγή

Προβολές : 786


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα