Ο Καρκίνος και τα «εμβόλια» κατά του Covid

Ο Καρκίνος και τα «εμβόλια» κατά του Covid

29 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:782
Μοίρασέ το

Αμερικανός, παθολόγος για πολλά χρόνια περιέγραψε μια σημαντική αύξηση σε ορισμένους τύπους καρκίνου (π.χ. καρκίνος του ενδομητρίου, της μήτρας) από την έναρξη της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού για τον Covid. 

Πιο πρόσφατα, Γερμανοί παθολόγοι έχουν επίσης επισημάνει το πρόβλημα της απορρύθμισης του ανοσοποιητικού μετά τον εμβολιασμό, και της ξαφνικής ανάπτυξης όγκου σε ορισμένους ασθενείς.

 

Μην ξεχνάτε, πέραν της προσπάθειας που κάνουν τα ερπετά, για να μειώσουν την ανθρωπότητα,  πως τα ασφαλιστικά ταμεία των κρατών, ξοδεύουν πολλά για τους καρκινοπαθείς, και ένας τρόπος να τους στείλουν στα θυμαράκια, είναι το μπόλι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το έγραψα, στις αναρτήσεις για τον θάνατο της Γεννηματά: ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ PLACIBO, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ… ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑΤΑ… ;;;

(Δημοσιεύτηκε από τη Nicole Delépine)  2021-10-01  1

Γαλλία

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ; Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

 

Πριν από αρκετούς μήνες, είχαμε τουλάχιστον θεωρητικές επιφυλάξεις σχετικά με τον εμβολιασμό ασθενών με καρκίνο ή πρώην ασθενών που έχουν αναρρώσει, λόγω του προβλεπόμενου μηχανισμού έγχυσης γονιδίων στο ανοσοποιητικό σύστημα..

Αρκετοί γενετιστές είχαν εκφράσει επίσης τις ανησυχίες τους σχετικά με την πιθανή παρέμβαση μεταξύ ενεργών καρκινικών κυττάρων ή αδρανών κυττάρων και τη δραστηριότητα της γονιδιακής θεραπείας στα λεμφοκύτταρα ειδικότερα.

Πέρασαν μήνες και η τρέλα με τα εμβόλια έχει μεγαλώσει, με αποτέλεσμα να αρνούνται ασθενείς χωρίς το πιστοποιητικό εμβολιασμού στα νοσοκομεία (όπως είναι γνωστό, αυτά δέχεται μόνο υγιείς ανθρώπους….) και να απαιτούν από τους ασθενείς να εμβολιάζονται πλήρως πριν λάβουν οποιαδήποτε θεραπεία, συμπεριλαμβανομένων των καρκινοπαθών.

Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί και όμως αυτές οι ιστορίες πολλαπλασιάζονται, όπως η ιστορία ενός νεαρού άνδρας 22 ετών που είδε την εμφάνιση ενός χρόνιου βήχα να τον οδηγεί σε μια ακτινογραφία που αποκάλυψε μια μεσοθωρακική μάζα.

Τα δύο μεγάλα νοσοκομεία του Παρισιού που τον παρέλαβαν αρνούνταν να ξεκινήσουν τη θεραπεία (χωρίς να εξηγείται λεπτομερώς) εάν ο ασθενής αρνούνταν την πειραματική ένεση, απολύτως άγνωστων επιπτώσεων στην ανάπτυξη καρκίνων. Με ποιόν τρόπο δικαιολογούνταν οι γιατροί; Με ένα «έτσι είναι τώρα τα πράγματα», και καλά το δεχτήκαμε!

Σιωπή για τους συναδέλφους που ανεστάλη η εργασία τους λόγω έλλειψης υπακοής και ακόμη περισσότερο για αντικειμενικούς λόγους  που τους έκαναν να προτιμήσουν να χάσουν τη δουλειά τους, την αμοιβή τους, το σπίτι τους, την οικογένειά τους και δυσανασχέτησαν με αυτές τις αποφάσεις και δεν υπέκυψαν στο προεδρικό ukase για να δεχτούν στο σώμα τους πειραματικά φάρμακα. ..

Περισσότεροι από τριακόσιες χιλιάδες φροντιστές υγείας (ένας αριθμός πιθανώς πολύ υποτιμημένος δεδομένου του αριθμού των νοσοκομείων και κλινικών που αναγκάζονται επί του παρόντος να κλείνουν κρεβάτια και να αναβάλλουν τις παρεμβάσεις λόγω έλλειψης προσωπικού) ήταν δηλαδή τρελοί, συνωμότες ή παραληρηματικοί σε σημείο να βάζουν τους εαυτούς τους σε μεγάλη προσωπικό, κοινωνικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, ψυχολογικό κίνδυνο; 

Έχουν αφιερώσει χρόνο οι γιατροί που ισχυρίζονται ότι είναι ασφαλής ο εμβολιασμός στο να εξετάσουν τα στατιστικά στοιχεία των επιπτώσεων που αναφέρονται και γίνονται δεκτά από επίσημους φορείς;

Οι FDA EMA MHRA είναι επίσης «συνωμότες όταν δημοσιεύουν τα στοιχεία του VAERS:

Το VAERS από τις 26 Σεπτεμβρίου 2021

Περισσότερες από 726.000 ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο Covid αναφέρθηκαν στο VAERS, την ίδια στγμή που το CDC και η FDA ανατρέπουν τις συστάσεις της συμβουλευτικής επιτροπής για το τρίτο εμβόλιο της Pfizer.

Τα δεδομένα του VAERS που δημοσίευσε το CDC περιελάμβαναν συνολικά 726.965  αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από όλες τις ηλικιακές ομάδες μετά από εμβόλια Covid, συμπεριλαμβανομένων 15.386 θανάτων και 99.410 σοβαρών επιπλοκών μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 17 Σεπτεμβρίου 2021. [1]

 

Ή ακόμη και το γαλλικό μας πρακτορείο ANSM, το  οποίο εμφανίζει  περισσότερους από 1.200 θανάτους που  έγιναν δεκτοί ως τουλάχιστον πιθανοί σε σχέση με αυτές τις πειραματικές ενέσεις.

Όλες οι θεραπευτικές δοκιμές για πενήντα χρόνια σταμάτησαν μετά από μερικούς θανάτους για διερεύνηση (53 θάνατοι σταμάτησαν το εμβόλιο H1N1). Εδώ χιλιάδες θάνατοι σε όλο τον κόσμο και παιδιά δέχονται ξεδιάντροπη επίθεση. [2]

Πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για πολιτική υγείας;

Γιατί αυτή η άρνηση αντάξια των πιο στέρεων αιρέσεων από την πλευρά των θεωρητικά μορφωμένων γιατρών, ικανών να λάβουν πληροφορίες απευθείας από αξιόπιστες πηγές και προικισμένες με εγκέφαλο;

Ο φόβος του αρχηγού, του αφεντικού, του σκηνοθέτη, που σε λίγους μήνες αναπόφευκτα θα αμφισβητηθεί, αφού πολλές χώρες κάνουν πίσω και ακόμη και η Γερμανία θέλει να βγει από την εμβόλιο-τρομοκρατία, ίσως με αφορμή την αποχώρηση της κας Μέρκελ. [3]

«  Οι βασικές οργανώσεις συμβασιούχων γιατρών στη Γερμανία απαιτούν να σταματήσουν άμεσα τα μέτρα «αντι κορωνοϊού» και να σταματήσει η «ρητορική της φρίκης και η πολιτική του πανικού  ». 

Προφανώς οι Γάλλοι νοσοκομειακοί γιατροί στο Παρίσι και αλλού δεν διαβάζουν γερμανικές εφημερίδες και τρομοκρατούνται από τις απειλές από το Συμβούλιο του Τάγματος, τον υπουργό τους, και γίνονται Kapos [4]  και τρομοκρατούν τους ασθενείς τους.

 

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

 

Όποιοι και αν είναι οι ‘ανεξήγητοι”  λόγοι που συμβαίνουν, οι μαρτυρίες πολλαπλασιάζονται.

Μια νεαρή κοπέλα συνοδεύει τη φίλη της στην κηδεία της μητέρας της… Όπως και η μητέρα της, και η ίδια η 34χρονη φίλης της από το γυμνάσιο, σε ύφεση από τον καρκίνο του μαστού εδώ και δύο χρόνια που έχει κάνει την περίφημη ένεση, καταρρέει λίγες μέρες, πέφτει σε κώμα και πεθαίνει μετά από τρεις μέρες νοσηλείας… Πολιτικά ορθή εξήγηση: ο καρκίνος εξερράγη και την πήρε μακριά. [Κλείσε το κεφάλαιο και το φέρετρο].

 

Τι θα έλεγε ο επιθεωρητής Maigret;

 

Ότι πάρα πολλές συμπτώσεις σοκάρουν τους αστυνομικούς ανακριτές μπροστά σε ένα πτώμα. 

Μόνο οι γιατροί δεν έχουν το δικαίωμα να σκέφτονται τις χρονικές συμπτώσεις, για παράδειγμα:

Η “τυχαιότητα» είναι η λέξη κλειδί τους…

Όπως και το παραπλανητικό σύνθημα, «οι αριθμοί είναι πάντα σωστοί». 

Ναι, αν είναι αληθινοί  και παρουσιάζονται όπως όντως συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο. 

Αλλά τι εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε σε αυτές τις στημένες προσομοιώσεις με τις οποίες μας πλημμυρίζουν η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ χωρίς ποτέ να διευκρινίζουν ότι είναι μόνο προβλέψεις ή εκτιμήσεις; [5]

Αλλά κάνουμε ό,τι θέλουμε με τους αριθμούς, όταν τους επιλέγουμε, ή τους δημιουργούμε για να δικαιολογήσουμε την επιλεγμένη υπόθεση, και ο θεατής μπορεί να δει μόνο τον καπνό.

 

Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά τον «καρκίνο και την γονιδιακή ένεση», η ασάφεια δυστυχώς διαλύεται μπροστά στο πλήθος των τρομερών ιστοριών. 

Της συναδέλφου, π.χ., που βλέπει να εμφανίζονται πολλαπλές «μπάλες» κάτω από τις μασχάλες της, κάτι που οι εξετάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις στο νοσοκομείο δεν τις εξηγούν…

Προφανώς καμία πιθανή σύνδεση με το vax. 

Και όμως οι πρησμένοι λεμφαδένες που εμφανίζονται κάποια στιγμή μετά την ένεση, παρατηρούνται συχνά μετά από αυτά τα vaxes.

 

Είναι σαφές ότι υπάρχουν τρεις κατηγορίες:

 • Εμφάνιση καρκίνου γρήγορα μετά την ένεση (δύο εβδομάδες έως λίγους μήνες) και πολύ προοδευτικός, σε άτομο έως τώρα απαλλαγμένο από γνωστές καρκινολογικές παθολογίες.

 • Η προοδευτική επανάληψη του καρκίνου σε ασθενή σε πλήρη ύφεση για αρκετούς μήνες ή χρόνια.

 • Η ταχεία, ακόμη και εκρηκτική, εξέλιξη ενός καρκίνου που δεν έχει ακόμη ελεγχθεί.

 

Πέρα από τις μαρτυρίες που ρέουν από συγγενείς ή φίλους τους και στα κοινωνικά δίκτυα, μια ελβετική εφημερίδα ασχολήθηκε τελικά με το θέμα με ευρύτερο τρόπο.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από το άρθρο τους [6]  και οι αναφορές τους [7] :

«Μπορούν τα εμβόλια κατά του Covid να προκαλέσουν καρκίνο;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απάντηση φαίνεται να είναι ναι. Ομολογουμένως, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα ίδια τα εμβόλια κατά του Covid είναι καρκινογόνα. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι σε ποσοστό έως και 50% των εμβολιασμένων, τα εμβόλια κατά του Covid μπορούν να προκαλέσουν  προσωρινή ανοσοκαταστολή ή ανοσολογική απορρύθμιση (λεμφοκυτταροπενία) που μπορεί να διαρκέσει για περίπου μία εβδομάδα ή ίσως περισσότερο.

 

Επιπλέον, τα εμβόλια mRNA του Covid έχει αποδειχθεί ότι «επαναπρογραμματίζουν» (δηλαδή επηρεάζουν) προσαρμοστικές και εγγενείς ανοσολογικές αποκρίσεις και, ειδικότερα, ρυθμίζουν προς τα κάτω τη λεγόμενη οδό TLR4, η οποία είναι γνωστό ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ανοσολογική απόκριση σε λοιμώξεις και καρκινικά κύτταρα».

 

Έτσι, οι συγγραφείς συμπεραίνουν ότι είναι πολύ πιθανό αυτές οι ανοσολογικές τροποποιήσεις να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συνέπειες στην κατάσταση του αποδέκτη της ένεσης γονιδίου. 

Πράγματι, θέμα κοινής λογικής!

”  Έτσι, αν υπάρχει ήδη μια κατάσταση όγκων – γνωστών ή άγνωστων- ή εάν υπάρχει μια προδιάθεση για ορισμένο τύπο καρκίνου, μια τέτοια κατάσταση που επάγεται ανοσοκαταστολή ή ανοσολογική διαταραχή από το “εμβόλιο”, θα μπορούσε ενδεχομένως να ενεργοποιήσει την ξαφνική ανάπτυξη όγκου και καρκίνου στις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι λεμφοκυτταροπενία έχει επίσης παρατηρηθεί συχνά σε περιπτώσεις σοβαρού Covid».

 

Έχει επίσης παρατηρηθεί επανενεργοποίηση μετά τον εμβολιασμό λανθάνοντων ιογενών λοιμώξεων, ιδιαίτερα του ιού του έρπητα ζωστήρα, του EBV (Epstein-Barr) και του ιού της ηπατίτιδας.

“Η προσωρινή ανοσοκαταστολή που προκαλείται από το εμβόλιο είναι επίσης ένας παράγοντας που μπορεί να συμβάλει στην κορύφωση μετά τον εμβολιασμό στις λοιμώξεις από κορωνοϊό που παρατηρείται σε πολλές χώρες .”

 

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ: ΑΓΝΩΣΤΗ

 

Υπάρχουν ήδη μερικές χιλιάδες παρατηρήσεις σε επίσημες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών και σε διαδικτυακές ομάδες ασθενών. 

Σίγουρα υπάρχουν πραγματικές συμπτώσεις ή διαγνωστικές καθυστερήσεις λόγω καθυστερημένης διάγνωσης που σχετίζονται με τον γνωστό περιορισμό.

Αλλά δεν πρέπει να εξαφανίσουμε, κοιτώντας πίσω, τα τεράστια προβλήματα που θέτουν αυτοί οι πραγματικοί πληγέντες στην καθημερινότητά τους και ακόμη περισσότερο την ευθύνη που αναλαμβάνουν οι ογκολόγοι αναγκάζοντας την ένεση πριν από οποιαδήποτε θεραπεία ή οποιαδήποτε συνέχιση του πρωτοκόλλου. 

Το βασικό τους επιχείρημα: «καλά τα κάναμε, ας μην μαλώνουμε» δεν φαίνεται αντάξιο ενός άλλοτε στοχαστικού επαγγέλματος.

Τον Αύγουστο του 2021, ο Dr. Ryan Cole, [8] Αμερικανός, παθολόγος για πολλά χρόνια περιέγραψε μια σημαντική αύξηση σε ορισμένους τύπους καρκίνου (π.χ. καρκίνος του ενδομητρίου, της μήτρας) από την έναρξη της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού για τον Covid. 

Πιο πρόσφατα, Γερμανοί παθολόγοι έχουν επίσης επισημάνει το πρόβλημα της απορρύθμισης του ανοσοποιητικού μετά τον εμβολιασμό, και της ξαφνικής ανάπτυξης όγκου σε ορισμένους ασθενείς.

 

Στα γαλλικά δίκτυα, αρκετές μαρτυρίες συμπίπτουν με την επανεμφάνιση κολπικής αιμορραγίας σε γυναίκες άνω των 85 ετών, που οδηγεί στη διάγνωση καρκίνου του ενδομητρίου και γρήγορου θανάτου...

Η πρωτεΐνη ακίδα που παράγεται από τον οργανισμό ως αποτέλεσμα της ένεσης προσελκύεται ιδιαίτερα στα γεννητικά όργανα, και αυτό θα ήταν άλλη μια απόδειξη.

Περιμένοντας λοιπόν να μάθουμε περισσότερα, ας είμαστε προσεκτικοί, και γιατροί και φροντιστές, και μην παίζετε τον μαθητευόμενο μάγο!

Απαιτείται προσοχή σε όλες τις πειραματικές θεραπείες και ακόμη περισσότερο όταν είναι αποτέλεσμα μιας τεχνικής που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν στη λοιμώδη παθολογία. 

Πρώτον, το να μην κάνεις κακό πρέπει να καθοδηγεί τις αποφάσεις κάθε γιατρού που είναι πιστός στον Ιπποκράτειο όρκο του.


 

ΠΗΓΕΣ

 1. [1]  Περισσότεροι από 726.000 τραυματισμοί εμβολίου COVID έχουν αναφερθεί στη VAERS καθώς το CDC, το FDA ακυρώνει τις συστάσεις των συμβουλευτικών επιτροπών για την τρίτη λήψη Pfizer • Προστασία της υγείας των παιδιών (childrenshealthdefense.org) [ ]
 2. [2]  Προσομοιώσεις, ένα πλαστό άλλοθι για τον εμβολιασμό που εκβιάζουν τα παιδιά – Γιατρός Nicole Delépine [ ]
 3. [3] Γερμανοί φιλελεύθεροι γιατροί για το τέλος της «πολιτικής του πανικού»
  στις 27/09/2021 Dr Stephan Hofmeister, Dr Andreas Gassen, Dr Thomas Kriedel
  KBV Lopata / axentis.de      France-Soir
  Οι κύριες οργανώσεις συμβασιούχων γιατρών στη Γερμανία απαιτούν τον άμεσο τερματισμό των μέτρων «αντι κορωνοϊού» και τον τερματισμό «της ρητορικής της φρίκης και της πολιτικής πανικού» .
  Στη συνέλευση των αντιπροσώπων των Γερμανών συμβασιούχων ιατρών, ο αναπληρωτής διευθυντής του Kassenärztlichen Bundesvereinigung (KBV, Εθνική ένωση ιατρών ασφάλισης υγείας  ) Dr. Stephan Hofmeister και ο πρόεδρος, Dr. Andreas Gassen,  ζήτησαν να σταματήσουν τα λεγόμενα «αντι -Μέτρα για τον κορωνοϊό στη Γερμανία. και το τέλος της «πολιτικής του πανικού και της ρητορικής του τρόμου».
  Το  δελτίο τύπου της KBV  αναφέρει: «Όποιος επιθυμεί να εμβολιαστεί έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Από εδώ και πέρα, δεν είναι πια απόφαση του Κράτους: ο καθένας πρέπει να αποφασίζει ξεχωριστά για τον εαυτό του. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι όσο πιο επίμονη είναι η πολιτική πίεση, τόσο περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται κάθε εμβολιασμό σε ένδειξη διαμαρτυρίας, λέει ο Δρ. Χόφμαιστερ. «Είναι μια ανθυγιεινή σύγχυση», είπε, απαιτώντας να σταματήσουμε αυτή την πολιτική του φόβου. [ ]
 4. [4] Έτσι ονομάζονταν οι εκτοπισμένοι που με αντάλλαγμα μερικά πλεονεκτήματα έγιναν συνεργοί των Ναζί και μερικές φορές εμφανίζονταν τόσο απάνθρωποι όσο και οι δήμιοί τους[ ]
 5. [5] RETOUR SUR LA MANIPULATION VIA DES SIMULATIONS AU COURS DE LA « PLANDEMIE » COVID – Docteur Nicole Delépine[]
 6. [6] Covid Vaccines and Cancer – Swiss Policy Research (swprs.org) []
 7. [7] The Testimonies Project – Israeli Jab Victims Speak Out [VIDEO] | Europe Reloaded[]
 8. [8] Dr Ryan Cole sur le cancer post-vaccination :
  Le docteur Ryan Cole constate une recrudescence de cas de cancers comme jamais auparavant. Vidéo. | Pro Fide Catholica[]

 

 

Πηγήhttps://www.kontrabandafreepress.com/karkinos

Προβολές : 782


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα