Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ακυρώνει με το γάντι την... επανεμφάνιση Τσιόδρα: “Φρέσκια είσοδος στο “υγειονομικό παρκέ”, “ξαναζεσταμένη σούπα” ή προθέρμανση για το νέο λοκντάουν; Απορία ψάλτου βηξ!”

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ακυρώνει με το γάντι την... επανεμφάνιση Τσιόδρα: “Φρέσκια είσοδος στο “υγειονομικό παρκέ”, “ξαναζεσταμένη σούπα” ή προθέρμανση για το νέο λοκντάουν; Απορία ψάλτου βηξ!”

23 Οκτωβρίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:863
Μοίρασέ το

*** Η σωτήρια [;] επανεμφάνιση του “σωτήρα-Σωτήρη” και το προσκύνημά του στο Ιερό Ησυχαστήριο της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος (Μήλεσι Αττικής) ***

Ο… “θεοσεβούμενος” Τσιόδρας…

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ,(όσοι έχουν συμμετάσχει σ’ αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ) επανεμφανίστηκε… αφού προηγουμένως έδωσε τα διαπιστευτήρια της θεοσεβίας του, μασκοφορεμένος σε Ιερά Μονή… με την αμασκοφόρετη σύζυγό του και τέκνο ΣΦΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΤΗ ΑΓΙΟΥ.

Ποιός είπε πως Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, δεν εισέρχεται στους ιερούς ναούς και στα μοναστήρια;

Εισέρχεται και προκαλεί τον Θεό…με την αλαζονεία της έπαρσης που τον διακατέχει…

Και μπορεί τ’ αφεντικά του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ, να τον επαναφέρουν στην επικαιρότητα, θεωρώντας πως θα πείσει κι άλλα πρόβατα να μπολιαστούν, ή για να προαναγγείλει νέες καραντίνες, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ… Η ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και μόνο το γεγονός πως κυκλοφορεί με μια ντουζίνα αστυνομικών γύρω του, γιατί φοβάται για την ζωή του, αρκεί…

Όταν τα ίδια του τα αφεντικά, θα τον πετάξουν σαν την τρίχα απ’ το ζυμάρι… τον περιμένουν εκατομμύρια λαού να τον λιντσάρουν…

Για τον βίο και την πολιτεία αυτού του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, διαβάστε εδώ   τα άρθρα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Και μην ξεχνάτε πως ο Τσιόδρας με τον Φάουτσι και τον Daszak, δημιούργησαν τον COVID-19… (εδώ)

Ένας “άνθρωπος” που συνεργάζεται με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, για την παραγωγή ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, δεν μπορεί να διαφέρει απ’ αυτούς…

 

*** Η σωτήρια [;] επανεμφάνιση του “σωτήρα-Σωτήρη” και το προσκύνημά του στο Ιερό Ησυχαστήριο της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος (Μήλεσι Αττικής) ***
Φρέσκια είσοδος στο “υγειονομικό παρκέ”, “ξαναζεσταμένη σούπα” ή προθέρμανση για το νέο λοκντάουν; Απορία ψάλτου βηξ!
Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησυχούσαν για την επί μακρόν επικοινωνιακή απουσία του “σωτήρα-Σωτήρη” από το ρόστερ των ειδικών που βρίσκονταν στο τιμόνι του υγειονομικού σαπιοκάραβου. Εδώ ο Σωτήρης, εκεί ο Σωτήρης, πού είναι ο Σωτήρης;
Αυτή η εμβληματική φιγούρα της κορωνοϊκής δυστοπίας είχε επιλεγεί για τον ρόλο του “υγειονομικού play maker” όχι φυσικά μέσω αλγορίθμων, αλλά μετά από προσεκτική αξιολόγηση του προφίλ του:
Ήταν ο παίκτης που ταίριαζε γάντι στον μηχανισμό της υγειονομικής προπαγάνδας, αφού είχε τη φήμη του διακεκριμένου καθηγητή και ταυτοχρόνως ήταν θεοσεβούμενος.
Βεβαίως, η παρουσία του δίπλα στον κ. Δ. Αβραμόπουλο την 15η Ιουνίου 2009 με “δεξιό ψάλτη” τον κ. Κοντοζαμάνη, όταν έγινε η τελευταία πρόβα πριν από το σημερινό “€μβολιαστικό Μουντιάλ” του 2020, δημιουργεί υπόνοιες ότι ο λαμπρός καθηγητής και “αριστερός ψάλτης” του Αβραμόπουλου είχε και άλλα χαρίσματα.
Όπως σημειώνει ο Καλογερόπουλος-Kaloy στο βιβλίο του «Η προπαγάνδα μέσον βιασμού των λαών. Η Φιλοσοφία της Προπαγάνδας» (εκδ. Δρόμων, Αθήνα 2012, σελ. 50), ο λόγος του προπαγανδιστή πρέπει να περιβληθεί το επιστημονικό κύρος. Ταυτοχρόνως, είναι χρήσιμο να ηρωοποιήσει ορισμένα πρόσωπα της επιστήμης, τα οποία συντάσσονται με την ιδέα εκείνη που αποτελεί τον πυρήνα της προπαγάνδας.
Ο συγγραφέας προχωρεί σε μια άκρως επίκαιρη διευκρίνιση για την εποχή της υγειονομικής προπαγάνδας, την οποία βιώνουμε αδιαλείπτως και κλιμακωτώς από τον Μάρτιο του 2020:
«Η ορθή προπαγάνδα θα προσπαθήσει να προσδώσει στον Αρχηγό τον φωτοστέφανο του “διαπρεπούς επιστήμονος” ή θα τονίσει ότι “υπήρξε Καθηγητής σε μεγάλα ξένα Πανεπιστήμια”» (o ως άνω συγγραφέας συμπληρώνει σκωπτικά: «Κανείς βέβαια δεν πρόκειται να διερωτηθεί εάν κάποιος ο οποίος εχρημάτισε απλός Καθηγητής σ’ όλο τον βίο του έχει πράγματι όλα τα πολυσχιδή προσόντα, την διοικητική πείρα και την πνευματικήν υγείαν που απαιτείται να έχει»).
Γι’ αυτό ακριβώς επελέγη ο “σωτήρας-Σωτήρης” να καλύψει την προβεβλημένη θέση του “πολεμικού ανταποκριτή” στην ημερήσια καυτή ζώνη των 18.00.
Εφόσον μάλιστα, εκτός από επιστήμονας, ήταν και θρησκευόμενος, μπορούσε να υπηρετεί τον προπαγανδιστικό στόχο ακόμη καλύτερα:
Μια αυθεντία που είναι πιστή όχι μόνο στην επιστήμη αλλά και στον Θεό δικαιώνει την λαϊκή ρήση “με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”, αφού με τον λόγο της μπορεί να προσηλυτίσει όχι μόνο τους άθεους αλλά και τους θρησκευόμενους.
Μειονέκτημα, όμως, του προπαγανδιστικού μηχανισμού είναι το ίδιο της το πλεονέκτημα: η επανάληψη!
Όπως τονίζεται στο προμνημονευθέν βιβλίο του Καλογερόπουλου-Kaloy (σελ. 59), «η συνεχής επανάληψις επιφέρει κούρασι (πρβλ.: “βαρέθηκα να το[ν] ακούω”). […] Εάν η επανάληψις καταστεί μονότονος, τότε μπορεί να επιφέρει αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο. Το μυαλό κουράζεται, όταν ακούει, όπως ορθά έχει παρατηρήσει ο λαός, “τα ίδια και τα ίδια”».
Επομένως, ο “σωτήρας-Σωτήρης” έπρεπε να αποσυρθεί για ικανό χρονικό διάστημα στον πάγκο, προκειμένου να μη τον συνηθίσει το κοινό του και αποδυναμωθεί έτσι το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της πανδημίας και προπάντων για την προώθηση των θαυματουργών φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Το προηγούμενο διάστημα έπαιζαν στη θέση του οι αναπληρωματικοί.
Αλλά τώρα είναι πλέον διαπιστωμένο ότι η ομάδα της υγειονομικής προπαγάνδας έχει κάνει κοιλιά, και τα “€μβολιαστικά γκολ” μπαίνουν με μεγάλη δυσκολία.
Έτσι, ο προπονητής (στη γλώσσα της προπαγάνδας: ο κεντρικός υπεύθυνος-συντονιστής) σήκωσε άρον-άρον τον καθηγητικό σταρ, ο οποίος όμως στις τελευταίες δηλώσεις του έδειξε ότι κάθισε υπέρ το δέον στον πάγκο, με αποτέλεσμα να δείχνει μουδιασμένος, αν όχι σκουριασμένος.
Με εμφανή δυσκολία να πάρει σωστές ανάσες λόγω του μαύρου φιμώτρου που φορούσε, ανέγνωσε ασθμαίνοντας και ξεροκαταπίνοντας ένα βαρετό κείμενο που, εξεταζόμενο υπό το πρίσμα της βέλτιστης απόδοσης του προπαγανδιστικού μηχανισμού, ήταν παντελώς ακατάλληλο να επιτελέσει την ποθητή λειτουργία του.
Τούτο, διότι «η προπαγάνδα πρέπει να είναι φτιαγμένη για να απευθύνεται πρώτιστα στην αμόρφωτη μάζα και όχι στη διανόησι. […]
΄Οσο λιγότερη διανοητική προσπάθεια χρειάζεται για την κατανόηση, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η σχετική προπαγάνδα» (Καλογερόπουλου-Kaloy, ό.π., σελ. 44).
Τα διαγράμματα και οι αριθμοί, με συνοδεία πολλών υποθετικών προτάσεων, οπωσδήποτε δεν ήταν εύπεπτο υλικό για τηλεθεατές που πλέον είναι ιδιαιτέρως κουρασμένοι από την καθημερινή τρομολαγνεία των ΜΜΕ.
Οι διοργανωτές του διακρατικού “€μβολιαστικού Μουντιάλ”, αν θέλουν να ξεφορτωθούν τα “μαγικά χαρτάκια”, ώστε να προσέλθει στις €μβολιαστικές κερκίδες περισσότερος κόσμος, θα πρέπει να αλλάξουν τροπάριο.
Ας το χωνέψουν καλά: Μπουχτίσαμε πια από τις προπαγανδιστικές ψαλμωδίες των τηλε-ειδικών μαστιγοφόρων.
Κατ’ επέκτασιν, η επανεμφάνιση του “σωτήρα-Σωτήρη” δεν αποτελεί φρέσκια είσοδο στο υγειονομικό παρκέ αλλά μάλλον ξαναζεσταμένη σούπα!
Έχουν δοκιμαστεί όλα τα πειράματα, π.χ. Παβλόφ, Μίλγκραμ, Στάνφορντ, ενώ έχει εφαρμοσθεί η τέχνη της πειθούς και η ξεφτίλα της εκβίασης. Άραγε, έχει ξεμείνει απάτητη κάποια προπαγανδιστική οδός για να ακολουθηθεί τώρα;
Μήπως θα επεκταθεί το κραυγαλέα αντισυνταγματικό μέτρο του υποχρεωτικού τρυπήματος;
Μήπως θα κολοβωθεί η τριάδα των υγειονομικών διοδίων και θα γίνει δυάδα ακόμη και για τα σούπερ-μάρκετ;
Θα προκριθεί ένα ακόμη πιο φασιστικό υγειονομικό μοντέλο, τύπου Αυστραλίας;
Θα αρχίσουν να μοιράζουν δωρεάν λάπτοπ, προκειμένου να δελεάσουν κάποιους τεχνολογικά λιγούρηδες;
Θα επαναφέρουν το φρικαλέο σύνθημα “μάσκα παντού” με αναβάθμιση της διμασκίας σε τριμασκία;
Απορία ψάλτου βηξ! Η εμφάνιση του “σωτήρα-Σωτήρη” δείχνει να μοιάζει με προπομπό ενός νέου σκληρού και καθολικού λοκντάουν, το οποίο θα επιτείνει την διχόνοια ανάμεσα στους τρυπημένους και στους ατρύπητους (μία ακόμη προσφιλής τακτική των ολοκληρωτικών καθεστώτων, τα οποία επενδύουν πάντοτε στη βία, στο ψέμα και στον διχασμό).
Το σενάριο αυτό ευνοείται από τις δηλώσεις των απατεώνων πολιτικών, οι οποίοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί ξανά λοκντάουν.
Στον “Θαυμαστό ανάποδο κόσμο” της εποχής κορνωοϊού η υπόσχεση «δεν θα κλείσουμε ξανά» σημαίνει το ακριβώς αντίθετο: «θα κλείσουμε σίγουρα ξανά»!
Άλλωστε, το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πέρσι την αντίστοιχη εποχή, όταν ο Αδόλφος Εφιαλτάκης διαβεβαίωνε ότι δεν θα επιβληθεί νέο λοκντάουν, το οποίο όμως επεβλήθη, και μάλιστα για εξάμηνο.
Όποιος διαβάσει το εξαιρετικό βιβλίο για την ερμηνεία της εποχής που ζούμε «Παραποιημένες ειδήσεις (Fake News).
Ο μετασχηματισμός της προπαγάνδας στην κοινωνία της ενημέρωσης» (εκδ. Gutenberg, Αθήνα 2021), γραμμένο από τον Γιώργο Πλειό, καθηγητή στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, θα αποκτήσει μια σαφή εικόνα για τη διάκριση των ψευδών ειδήσεων (False News) από τις παραποιημένες ειδήσεις (Fake News).
Ο “σωτήρας-Σωτήρης” έκλεισε την παράστασή του με μία ύποπτη πιρουέτα.
Δήλωσε:
«Χωρίς τον €μβολιασμό θα είχαμε 8.400 θανάτους παραπάνω από αυτούς που έχουμε.
Επίσης έχουμε αποφύγει περίπου 5.560 νοσηλείες ΜΕΘ και 5.530 διασωληνώσεις.
Μέχρι τα μέσα Ιουλίου αν, σύμφωνα με το καλύτερο δυνατό σενάριο, είχαμε €μβολιάσει 95% του πληθυσμού μας, τότε θα είχαμε σήμερα 1.200 λιγότερους θανάτους».
Οι υποθετικές αυτές κρίσεις διατυπώθηκαν αφού προηγουμένως είχε γίνει επίδειξη διαγραμμάτων που αφορούσαν την αποτελεσματικότητα των €μβολίων.
Ωστόσο, από πουθενά δεν προκύπτει πειστικά πώς κατέστη δυνατός ο συγκεκριμένος αριθμητικός υπολογισμός.
Ο λαός μας χρησιμοποιεί την εξής παροιμία: «Αν η γιαγιά μου είχε ροδέλες, θα ήταν πατίνι».
Όσο θεωρητικά προφανής αλλά και πρακτικώς ανέφικτη είναι η επαλήθευση αυτής της παροιμίας, άλλο τόσο αυθαίρετη μοιάζει να είναι μια υποθετική κρίση με το εξής περιεχόμενο: Αν ο εξατομικευμένος οργανισμός του Χ είχε €μβολιασθεί, τότε δεν θα είχε πεθάνει από τον κορωνοϊό και βεβαίως ούτε από τις παρενέργειες του €μβολίου (εξίσου αυθαίρετη είναι και η δήλωση του κ. Στυλιανίδη ότι, αν δεν απαγορευόταν η κυκλοφορία κατά την πρόσφατη κακοκαιρία στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, «θα είχαμε 300 νεκρούς»).
Ως εκ τούτου, οι ειδήσεις που διέδωσε ο “σωτήρας-Σωτήρης” διέπονται από την φιλοσοφία ενός προπαγανδιστικού μηχανισμού, ο οποίος ευσταθεί και πίπτει μαζί με τα Fake News.
Γι’ αυτό άλλωστε, στο πλαίσιο του “θαυμαστού ανάποδου κόσμου”, το σύστημα φλέγεται να απαξιώνει και να εγκληματοποιεί ως Fake News τις αλήθειες των αντιπάλων!
Η προδήλως σκόπιμη παράλειψη του “σωτήρα-Σωτήρη” να τεκμηριώσει την ασφάλεια των €μβολίων, επικαλούμενος αντιστοίχως τα δέοντα αποδεικτικά-αριθμητικά στοιχεία, ενισχύει την εντύπωση ότι το σόου ήταν για μία ακόμη φορά σημαδεμένο σαν τις τράπουλες της ελληνικής ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου “Το δόλωμα”.
ΥΓ: Μία ημέρα μετά την τραγική επανεμφάνιση του στο “υγειονομικό παρκέ”, ο “σωτήρας-Σωτήρης” (ο οποίος σε κάποια αποστροφή του λόγου του μίλησε ατυχώς για επερχόμενο τέταρτο κύμα, ενώ αυτό έχει ξεσπάσει –υποτίθεται– προ πολλών μηνών και γι’ αυτό από τον Αύγουστο έχει προφητευθεί η έλευση του πέμπτου κύματος) εθεάθη να προσέρχεται πλήρως μασκοφορεμένος ομού μετά της παντελώς αμασκοφόρετης συζύγου του στο Ιερό Ησυχαστήριο της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος στο Μήλεσι Αττικής.
Μήπως με την εμφάνισή του στον αγιασμένο χώρο της Μονής του Οσίου Πορφυρίου, ο κ. Τσιόδρας επιχειρεί να αποσείσει τις τύψεις συνειδήσεως που τον κατατρύχουν αναλογιζόμενος τις εφιαλτικές και ανυπολόγιστες συνέπειες ενός επερχόμενου λοκντάουν, η επιβολή του οποίου όμως θα γίνει και με την δική του σύμφωνη γνώμη;
Θα έπρεπε να γνωρίζει καλά ότι την εξεγερμένη φωνή της συνείδησης δεν την απαλύνουν τα προσκυνήματα αλλά μόνο η έμπρακτη μετάνοια, και δη όταν αυτή συνοδεύεται από την παραδοχή των σφαλμάτων μας και τον περιορισμό των βλαπτικών συνεπειών τους.

 

Πηγή

Και μερικές ακόμα πληροφορίες για το… “μπουμπούκι” τον Σωτήρη…. εδώ.

Προβολές : 863


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα