Ο Μεσαίωνας ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Αρχίζουν οι διώξεις αντιφρονούντων στην παράνοια του κορονοϊού

Ο Μεσαίωνας ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Αρχίζουν οι διώξεις αντιφρονούντων στην παράνοια του κορονοϊού

22 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:831
Μοίρασέ το

 

Διώχνουν ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ιολόγο, είχε πει για “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ”.

Είναι ένα «ένα παγκόσμιο πείραμα, ένα ιστορικό πείραμα για πρώτη φορά από την εμφάνιση του Homo sapiens»!

 

 

 

“ΕΚΤΕΛΟΥΝ” όσους αντιστέκονται…

Παγκόσμιο το φαινόμενο των παγκοσμιοποιητών..

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ζορίζουν τα πράγματα σε όλη την Ευρώπη

Ξεκίνησαν οι διωγμοί καθηγητών! Ο επιδημιολόγος Αλεξάντερ Κεκουλέ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάλλε Βίτενμπεργκ «Martin Luther Halle» απολύθηκε «προσωρινά» από την θέση του, όπου βρισκόταν επί 20 χρόνια!

Αυτό συνέβη, επειδή, όπως είχατε διαβάσει στο el.gr είχε τολμήσει να πει πως οι μαζικοί εμβολιασμοί με τα εν λόγω σκευάσματα για τον COVID είναι ένα «ένα παγκόσμιο πείραμα, ένα ιστορικό πείραμα για πρώτη φορά από την εμφάνιση του Homo sapiens»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mitteldeutsche Zeitung (MZ) στις 21 Δεκεμβρίου, ο πασίγνωστος ιολόγος καθηγητής Alexander Kekulé, τον οποίο παλαιότερα έψαχναν όλα τα μέσα ενημέρωσης να συμβουλευτούν, δεν επιτρέπεται πλέον να διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Martin Luther στο Halle.

Το μέτρο του πρύτανη του πανεπιστημίου Christian Tietje έγινε γνωστό την Τρίτη!

Η απόφαση του Πρύτανη δεν αναφέρει τους λόγους που οδήγησαν στην προσωρινή απόλυση του Kekulé.

Τονίστηκε ότι η απόφαση είναι δήθεν «προς το συμφέρον της καλύτερης δυνατής υγειονομικής περίθαλψης θα υποστηριχθεί πλήρως από εμάς».

Σε συνέντευξή του στο MZ , ο Κεκουλέ μίλησε για «πολιτική διαδικασία».

Ο Μεσαίωνας ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!

 

Πηγή

Προβολές : 831


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα