Ο Μπιλ Γκέιτς προτρέπει τις κυβερνήσεις του πλανήτη να ΤΙΜΩΡΟΥΝ όποιον αντιτίθεται στις μάσκες και τα εμβόλια στο διαδίκτυο

Ο Μπιλ Γκέιτς προτρέπει τις κυβερνήσεις του πλανήτη να ΤΙΜΩΡΟΥΝ όποιον αντιτίθεται στις μάσκες και τα εμβόλια στο διαδίκτυο

19 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:502
Μοίρασέ το

 

 

Αφού εξέφρασε κάποια δυσαρέσκεια για την παγκόσμια αντίδραση στο COVID-19, ο Gates εξήγησε ότι τώρα θέλει να δει τους πολιτικούς να σχεδιάζουν για «μελλοντικές πανδημίες«, βασιζόμενοι στις συντονισμένες προσπάθειες του 2020, βάζοντας τους διεθνείς οργανισμούς να δημιουργήσουν προγράμματα ιατρικής επιτήρησης και να αρχίσουν να «εξασκούνται» στην αντιμετώπιση πιθανών βιολογικών απειλών χρησιμοποιώντας μια σειρά από «παιχνίδια μικροβίων«.

 

 

 

Έτσι για να γνωρίζουμε και ένα από τα αφεντικά του Εφιαλτάκη και της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ…αλλά και της αντιπολίτευσης… Γιατί όλοι τους, τα ίδια αφεντικά έχουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Ο Bill Gates προέτρεψε τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να επιβάλλουν ποινές στους χρήστες του διαδικτύου που αμφισβητούν τις εντολές για μάσκες και εμβόλια.

Σε μια νέα 30λεπτη συνέντευξη με τον Βρετανό πολιτικό Jeremy Hunt, ο Gates συζήτησε την «ετοιμότητα για τις πανδημίες» και την τρέχουσα παγκόσμια ανάπτυξη των εμβολίων.

 

 

«Χρειαζόμαστε έναν νέο έναν νέο τρόπο για να κάνουμε τα εμβόλια στους ανθρώπους», δήλωσε ο Gates στον Hunt.

 

 

Το Lifesitenews.com αναφέρει: Ο Gates τόνισε τη σημασία της καταστολής αυτού που αποκάλεσε «ψευδείς πληροφορίες» γύρω από τον νέο κορονοϊό και τα συνοδευτικά εγκεκριμένα από την κυβέρνηση «εμβόλια«.

Στηλίτευσε την άνοδο της λεγόμενης «διστακτικότητας της μάσκας» και της «διστακτικότητας του εμβολίου» μεταξύ εκείνων που επιλέγουν να μην φορέσουν τις καλύπτρες (μάσκες) ή να υποβληθούν στις πειραματικές ενέσεις.

Αντί να βασίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ρυθμίσει «τι πράγματα πρέπει να κυκλοφορούν» στο διαδίκτυο σχετικά με τις επιστημονικές συζητήσεις για τα φάρμακα και τα εμβόλια COVID, ο Gates πρότεινε ότι οι κυβερνήσεις θα έπρεπε να «εντείνουν» τον έλεγχο της λογοκρισίας των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, αφού επέκρινε πλατφόρμες όπως το Facebook ότι «αργούν λίγο» να «κατεβάσουν το σφυρί».

Συνεχίζοντας, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας επέρριψε ακόμη περισσότερες αποδοκιμασίες στους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χλευάζοντας τα κίνητρά τους όσον αφορά τη δημοσίευση περιεχομένου ως κάθε άλλο παρά «ενάρετου», ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να αναλάβουν την αστυνόμευση των διαδικτυακών συζητήσεων.

Υποστηρίζοντας ότι δεν είναι «ρεαλιστικό» να περιμένει κανείς από τις Big Tech να μετριάσουν (λογοκρίνουν) αρκετά έντονα τον δημόσιο διάλογο, ο Gates πρότεινε ότι: «τελικά οι κυβερνήσεις θα αποφασίσουν [για τις υποτιθέμενες] άγριες θεωρίες συνωμοσίας: πρέπει να διπλοελεγχθούν; Πρέπει να επιβραδύνουν την εξάπλωσή τους; Μήπως πρέπει να βάλουν εκεί αντίρροπες απόψεις;»

Αφού εξέφρασε κάποια δυσαρέσκεια για την παγκόσμια αντίδραση στο COVID-19, ο Gates εξήγησε ότι τώρα θέλει να δει τους πολιτικούς να σχεδιάζουν για «μελλοντικές πανδημίες«, βασιζόμενοι στις συντονισμένες προσπάθειες του 2020, βάζοντας τους διεθνείς οργανισμούς να δημιουργήσουν προγράμματα ιατρικής επιτήρησης και να αρχίσουν να «εξασκούνται» στην αντιμετώπιση πιθανών βιολογικών απειλών χρησιμοποιώντας μια σειρά από «παιχνίδια μικροβίων«.

Ο Gates ζήτησε να δημιουργηθεί μια «ομάδα εργασίας για την πανδημία στον ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας]«, η οποία θα πραγματοποιούσε προσομοιώσεις βιοτρομοκρατικών επιθέσεων σε αεροδρόμια, όπως είπε, για παράδειγμα.

«Λέτε, εντάξει, τι θα γινόταν αν ένας βιοτρομοκράτης έφερνε ευλογιά σε 10 αεροδρόμια; Ξέρετε, πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος σε αυτό; Υπάρχουν επιδημίες που προκαλούνται από τη φύση και επιδημίες που προκαλούνται από τη βιοτρομοκρατία, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερες από αυτές που ζήσαμε σήμερα».

Η ειδική ομάδα θα απαιτούσε επενδύσεις «δεκάδων δισεκατομμυρίων» δολαρίων από τα κράτη του κόσμου για να προετοιμαστούν για την πιθανότητα ενός κατασκευασμένου βιολογικού όπλου, πρότεινε ο Γκέιτς.

«Έτσι, θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα αποτελούσε προτεραιότητα», είπε, προβλέποντας ότι «το επόμενο έτος θα είναι το σημείο όπου θα πρέπει να γίνουν αυτές οι [οικονομικές] κατανομές, συμπεριλαμβανομένης αυτής της παγκόσμιας ομάδας δράσης για την πανδημία».

Πηγές: En-volve.com; LifeSiteNews.com

Bill Gates Urges World Governments to PUNISH Anyone Who Oppose Masks and Vaccines Online

Πηγή ξενόγλωσσου άρθρου

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 502


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα