Ο Μπιλ, ο Επστάϊν και τα “εμβόλια”

Ο Μπιλ, ο Επστάϊν και τα “εμβόλια”

22 Ιανουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:559
Μοίρασέ το

 

 

 

«Το ρευστό έπεισε τους -εκλεγμένους- ηγέτες που πήραν τις μοιραίες αποφάσεις να στείλουν άρρωστους ασθενείς σε γηροκομεία, να κλειδώσουν τις πολιτείες τους και να καλύψουν τα πρόσωπα των πολιτών τους για πάντα, αλλά αυτό είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Τα κακά δεδομένα -data- που χρησιμοποίησαν προήλθαν σχεδόν αποκλειστικά από το δίκτυο Gates, το οποίο διακινεί ψευδοεπιστήμες και έχει επιδείξει πλήρη ανικανότητα και απερίσκεπτες προβλέψεις από τις αρχές του περασμένου έτους ».

Θα ήταν τραγικό λάθος να εμπιστευτούμε τον Γκέιτς ή οποιονδήποτε από τους άλλους παίκτες που μας φέρνουν ως σωτήρες της εποχής.

Είναι όλοι λύκοι με ενδύματα προβάτων.

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι στο κατώφλι μας, και η ελευθερία μας, καθώς και των μελλοντικών γενεών, εξαρτάται από εμάς που αγωνιζόμαστε για να τη διατηρήσουμε.

Το πρόβλημα δεν είναι οι λαοί ανθα εμπιστευθούν ή όχι το ερπετό μπάσταρδο του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ…

Το πρόβλημα είναι πως έχουμε κυβερνήσεις που είναι γατζωμένες στην νέα τάξη πραγμάτων και δολοφονούν τους λαούς τους.

Το πρόβλημα είναι όσοι ψηφίζουν αυτά τα κτήνη…

Και δυστυχώς στην Πατρίδα μας, τέτοιου είδους κομματόσκυλα βρύθουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό που έχω συμπεριλάβει σ’ αυτή την ανάρτηση, είναι ενδεικτικό του ανθρωπόμορφου ψυχασθενούς  κτήνους.

Βασισμένο σε παλιότερο άρθρο του Dr. Mercola

Σεπτέμβρης 2021

Έρευνα: Γ. Σεχίδου

 

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube, ο Russell Brand συζητά το βιβλίο της Judy K. Brown, “Perversion of Justice: The Jeffrey Epstein Story”, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς τη συνωμοσία της σιωπής που περιβάλλει τον φερόμενο ως τον μεγαλύτερο μεγιστάνα παιδοφιλίας και εμπορίας σεξ της εποχής μας, τον Jeffrey Epstein.

Η άρνηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης να εμβαθύνουν στην ιστορία του Epstein, λέει ο Brand, υποδηλώνει ότι τα μέσα ενημέρωσης είναι μέρος ενός κατεστραμμένου κατεστημένου που προστατεύει τους πλούσιους και ισχυρούς, ανεξάρτητα από το τι πρεσβεύουν. Κι ένας πλούσιος και ισχυρός άνθρωπος που απολαμβάνει την προστασία των παλαιών μέσων ενημέρωσης είναι ο Bill Gates.

 

Ο Gates και ο Epstein

Πολλά άρθρα στην The Daily Beast, υποστηρίζουν ότι ο Gates είχε δεκάδες συναντήσεις με τον Epstein μεταξύ 2011 και 2014, συνήθως στο σπίτι του Epstein στο Μανχάταν. Όταν η είδηση της σχέσης του Γκέιτς με τον Έπσταϊν αποκαλύφθηκε το 2019, η Μελίντα Γκέιτς φέρεται να επικοινώνησε με δικηγόρο διαζυγίου.

Σύμφωνα με την The Daily Beast, ο Gates «ενθάρρυνε τον Epstein να αποκαταστήσει την εικόνα του στα μέσα ενημέρωσης». Αν είναι αλήθεια, αυτό υποδηλώνει ότι ο Γκέιτς μπορεί να ήταν όντως πιο κοντά στον Έπσταϊν από ό, τι θα υπέθετε κανείς. Μια ανώνυμη πηγή που ισχυρίζεται ότι ήταν παρούσα σε αρκετές από τις συναντήσεις είπε ότι οι δύο ήταν «πολύ κοντά».

Η Daily Beast ισχυρίζεται επίσης ότι “.. άνθρωποι εξοικειωμένοι με το θέμα, είπαν ότι ο Γκέιτς έβρισκε την ελευθερία του στη φωλιά του Έπσταϊν, όπου συναντούσε ένα περιστρεφόμενο καστ με ονόματα με έντονη επιρροή και συζητούσε κοσμικά ζητήματα ανάμεσα σε αστεία και κουτσομπολιά-μια ατμόσφαιρα “ανδρικής λέσχης” που εκνεύρισε τη Μελίντα ».

Μιλώντας με τον παρουσιαστή του CNN, Άντερσον Κούπερ, ο Γκέιτς απέρριψε τη σχέση του με τον διαβόητο έμπορο σεξ ανηλίκων, ως τίποτα περισσότερο από μια αφελή προσπάθεια να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τις προσπάθειές του για τη δημόσια υγεία.

Βλέποντας πώς το εύρος των ενδιαφερόντων του Epstein για τη δημόσια υγεία φαινόταν να περιορίζεται σε μια εμμονική ιδέα να δημιουργήσει τη δική του φυλή υπεράνθρωπων με σεξουαλικές σκλάβες που θα γεννούσαν τα μωρά του, αυτή η δικαιολογία φαίνεται στην καλύτερη περίπτωση εύθραυστη. Ο Epstein προσέφερε επίσης χρήματα στην Παγκόσμια Ένωση Τρανσουμανιστών (Worldwide Transhumanist Association). (Βλ. ΠΗΓΕΣ).

Ο Γκέιτς προσπαθεί τώρα να ξεφύγει από τη σκοτεινή σκιά του Έπσταϊν, χαρακτηρίζοντας τις συναντήσεις τους «λάθος». Ο Μπραντ μπορεί να έχει δίκιο, ωστόσο, όταν λέει ότι η ιστορία της σχέσης του Γκέιτς με τον Έπσταϊν αναδεικνύει πραγματικά τη σημασία της διατήρησης της αυτονομίας μας και μας ωθεί να μην ακολουθούμε τυφλά άτομα που ισχυρίζονται ότι υπερέχουν.

Ο Γκέιτς είναι τόσο ελαττωματικός όσο οποιοσδήποτε άλλος, και ίσως περισσότερο, καθώς ο πλούτος και η εξουσία γεννούν διαφθορά και επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιδιώκουν συμφέροντα που δεν θα μπορούσαν να επιδιωχθούν, εάν δεν είχαν τα ανάλογα χρήματα και την επιρροή για να διασφαλίσουν το απόρρητό τους.

 

Τα κεφάλαια του Gates στους Οργανισμούς Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ

Αν μάθαμε κάτι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είναι ότι η διαφθορά είναι ανεξέλεγκτη σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας και τους ιατρικούς οργανισμούς. Όπως αναφέρει η Armstrong Economics, το Bill & Melinda Gates Foundation χρηματοδοτεί – και ως εκ τούτου έχει σημαντική επιρροή σε – φορείς δημόσιας υγείας τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Η FDA [Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] έδωσε πλήρη έγκριση για τα εμβόλια του Γκέιτς επειδή δέχθηκε τεράστια πολιτική πίεση να το κάνει. Ακόμη και το CNBC ανέφερε ότι” οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας δέχονταν αυξανόμενη πίεση από την επιστημονική κοινότητα και τις ομάδες υπεράσπισης να εγκρίνουν το εμβόλιο της Pfizer και της BioNTech… » Εν τω μεταξύ, στο Λονδίνο, μια έρευνα αποκάλυψε ότι το Bill & Melinda Gates Foundation είναι οι κύριοι χρηματοδότες του Ρυθμιστικού Οργανισμού Προϊόντων Ιατρικής & Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως ακριβώς είναι και του FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η SEC δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για να αντλήσει πληροφορίες εσωτερικού χαρακτήρα, καθώς ο Gates είναι επίσης ΜΕΓΑΛΟΣ μέτοχος στο mRNA της Pfizer / BioNTech.

Υπάρχουν αξιόπιστοι ιατρικοί οργανισμοί που αντιτίθενται σε αυτά τα εμβόλια παρά την έγκριση δύο ρυθμιστικών οργανισμών που παίρνουν χρήματα από τον Γκέιτς, κάτι που εισάγει μόνο σύγκρουση συμφερόντων και πιθανή διαφθορά…

Ο FDA δεν έχει εγκρίνει ΠΟΤΕ έναν εντελώς νέο τύπο φαρμάκου σε λιγότερο από ένα χρόνο, το οποίο, μάλιστα, εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη διαφθορά. Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την έγκριση από τον FDA είναι 12 χρόνια!».

Η έρευνα του Λονδίνου στην οποία αναφέρονται δημοσιεύτηκε στο The Daily Expose στις 20 Αυγούστου 2021. Η MHRA, η βρετανική έκδοση του αμερικανικού FDA, λαμβάνει στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησής της από το Bill & Melinda Gates Foundation, διαπίστωσε η έρευνα.

Στις 4 Ιουνίου 2021, η MHRA επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το τρύπημα Pfizer σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, παρά τους γνωστούς κινδύνους φλεγμονής της καρδιάς.

Η Daily Expose γράφει:

«Εκείνη την εποχή, ο διευθύνων σύμβουλος της MHRA, Dr. Τζούνις Ρέιν, είπε ότι η MHRA« εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα κλινικών δοκιμών σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα και ότι τα οφέλη υπερτερούν κάθε κινδύνου ».

Μένουμε να αναρωτιόμαστε αν ο Δρ. Τζούνι Ρέιν και η MHRA έχουν διαβάσει ακόμη και τα αποτελέσματα της εξαιρετικά σύντομης και μικρής μελέτης.

Αν είχαν, τότε θα έβλεπαν ότι το 86% των παιδιών στη μελέτη υπέστησαν μια ανεπιθύμητη αντίδραση που κυμαίνονται από ήπια έως πολύ σοβαρή. 1.127 παιδιά συμμετείχαν στη δοκιμή, ωστόσο μόνο 1.097 παιδιά την ολοκλήρωσαν, με 30 από αυτά να μην συμμετέχουν αφού τους δόθηκε η πρώτη δόση του τρυπήματος Pfizer.

Τα αποτελέσματα δεν αναφέρουν γιατί τα 30 παιδιά δεν συνέχισαν να ολοκληρώσουν τη δοκιμή …Εμείς, θα εξακολουθούμε να πιστεύουμε πραγματικά ότι η MHRA έμεινε αμερόληπτη όταν ο κύριος χρηματοδότης της είναι το ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το οποίο κατέχει επίσης μετοχές στην Pfizer και τη BioNTech; Δεν το πιστεύουμε ».

Ο Γκέιτς επενδύει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εταιρείες φαρμάκων

Το Bill & Melinda Gates Foundation κατέχει επίσης “μεγάλες μετοχές” τόσο στην Pfizer όσο και στην BioNTech, η οποία ανέπτυξε από κοινού ένα “εμβόλιο” COVID στις 23 Αυγούστου 2021, και έλαβε πλήρη έγκριση για χρήση σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω από τον FDA.

Το Bill & Melinda Gates Foundation άρχισε να μετατοπίζει τις επενδύσεις του σε φαρμακευτικά προϊόντα το 2002.

Εκείνη τη χρονιά, ο Γκέιτς επένδυσε 205 εκατομμύρια δολάρια σε εννέα μεγάλες εταιρείες φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer και Johnson & Johnson.

“Η απόφαση να αναλάβει μερίδια σε μεμονωμένες εταιρείες φαίνεται να είναι μια αλλαγή στη στρατηγική του και για πρώτη φορά ευθυγραμμίζει τα συμφέροντα της φιλανθρωπικής του οργάνωσης με εκείνα των εταιρειών φαρμάκων“, ανέφερε τότε ο Guardian.

Σύμφωνα με την The Motley Fool, ο Gates επένδυσε αρχικά στην Pfizer “με τη δήλωση πρόθεσης να ” επεκτείνει [την πρόσβαση] στο ενέσιμο αντισυλληπτικό all-in-one της φαρμακευτικής εταιρείας “. Μόλις ξέσπασε η πανδημία COVID-19, ο Gates προέβλεψε νωρίς ότι η Pfizer θα ήταν η πρώτη που θα λάβει έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Το Bill & Melinda Gates Foundation δεν είχε πάρει μετοχές της BioNTech μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, μόλις τρεις μήνες πριν από την εμφάνιση της πανδημίας COVID, όταν αγόρασε μετοχές αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων.

Προβλέψεις” χρηματοδοτούμενες από τον Gates που οδήγησαν σε «Εντάλματα Θανάτου» στα γηροκομεία

Το Bill & Melinda Gates Foundation διέθεσε επίσης εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στο Ινστιτούτο Μετρήσεων και Αξιολόγησης της Υγείας (IHME), το οποίο ήταν υπεύθυνο για το κακόβουλο ανακριβές μοντέλο που οδήγησε πολλούς κυβερνήτες να εκδώσουν «εντάλματα θανάτου γηροκομείου».

Το Strategic Culture Foundation γράφει:

«Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο αντιμετωπίζει τελικά την οργή για τις αλλοπρόσαλες και εγκληματικά αμελείς πολιτικές αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να ρωτά γιατί ο Κουόμο και οι επιλεγμένοι κυβερνήτες έλαβαν τις μοιραίες αποφάσεις που οδήγησαν σε υπερβολικούς θανάτους

Τον Μάρτιο και τις αρχές Απριλίου, οι πολιτικοί ενημερώθηκαν από τους «ειδικούς» για το μοντέλο στο IHME που χρηματοδοτήθηκε από τον Gates, ότι τα νοσοκομεία επρόκειτο να εξαντληθούν πλήρως, γεμάτα από ασθενείς με κορονοϊό.

Οι μοντελιστές από το IHME ισχυρίστηκαν ότι αυτή η τεράστια αύξηση θα προκαλούσε στα νοσοκομεία την εξάντληση του σωσίβιου εξοπλισμού τους μέσα σε λίγες μέρες, κι όχι εβδομάδες ή μήνες.

Ο χρόνος ήταν ουσιαστικός και τώρα ήταν η ώρα για γρήγορη λήψη αποφάσεων, υποστήριξαν οι μοντελιστές.

Σε δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις τύπου της 1ης και της 2ης Απριλίου, ο Cuomo κατέστησε σαφές ότι οι πολιτικές του αποφάσεις βασίζονταν στο μοντέλο IHME ».

Σε μια από αυτές τις συνεντεύξεις τύπου, ο Cuomo ευχαρίστησε το Bill & Melinda Gates Foundation “για την εθνική υπηρεσία που έχουν προσφέρει”.

Το Υπουργείο Υγείας της Πενσυλβάνια (Pennsylvania Health Department) χρησιμοποίησε επίσης μοντέλα IHME για να διαμορφώσει ην απάντησή του στην επείγουσα πρόκληση Κόβιντ.

Ακόμη και ομοσπονδιακοί γραφειοκράτες όπως ο Dr. Anthony Fauci και η Dr. Deborah Birx, που και οι δύο έχουν προσωπικούς δεσμούς και με τον Gates, στηρίχθηκαν στις προβλέψεις του IHME για να δικαιολογήσουν τα lockdown, το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Τελικά, τα μοντέλα IHME δεν έπεσαν έξω. Δεν ήταν καν κοντά.!!

“Για παράδειγμα, το IHME χρησιμοποίησε ποσοστό θανάτων 3+% όταν ο πραγματικός αριθμός” από “COVID-19 είναι μόνο περίπου 0,1%”, γράφει το Strategic Culture Foundation, προσθέτοντας:

«Το ρευστό έπεισε τους -εκλεγμένους- ηγέτες που πήραν τις μοιραίες αποφάσεις να στείλουν άρρωστους ασθενείς σε γηροκομεία, να κλειδώσουν τις πολιτείες τους και να καλύψουν τα πρόσωπα των πολιτών τους για πάντα, αλλά αυτό είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Τα κακά δεδομένα -data- που χρησιμοποίησαν προήλθαν σχεδόν αποκλειστικά από το δίκτυο Gates, το οποίο διακινεί ψευδοεπιστήμες και έχει επιδείξει πλήρη ανικανότητα και απερίσκεπτες προβλέψεις από τις αρχές του περασμένου έτους ».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Γκέιτς ήταν η μάνα στις μεγάλες αποτυχίες του IHME.

Όπως σημειώνεται από το Strategic Culture Foundation «έχει πλύνει πλέον απρόσκοπτα τα χέρια του από τη μανία του με τον COVID, και προχωράει τώρα στην απαίτησή του από τον δυτικό κόσμο να θυσιαστεί στο όνομα της “τελευταίας κρίσης” που είναι η κλιματική αλλαγή».

COVID-19-Ένα εργαλείο εκκίνησης για τη μεγάλη επαναφορά

Φυσικά, τα «πράσινα» σχέδια του Γκέιτς θα αυξήσουν επίσης τον δικό του πλούτο, όπως ακριβώς έχει κάνει η πανδημία του COVID.

Πράγματι, η λεγόμενη «κρίση της κλιματικής αλλαγής» δεν είναι παρά ένα άλλο εργαλείο για την εφαρμογή της Μεγάλης Επαναφοράς, η οποία θα αλλάξει για πάντα το πρόσωπο της κοινωνίας και του εμπορίου, μετατοπίζοντας σχεδόν όλο τον πλούτο και την ιδιοκτησία σε μερικούς τεχνοκράτες στην κορυφή, αφήνοντας τακτικούς ανθρώπους χωρίς πλούτο ή ελευθερία λόγου.

Λαμβάνοντας υπόψη τη θέση του Γκέιτς μέσα στην τεχνοκρατική ελίτ, δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα δακτυλικά του αποτυπώματα μπορούν να βρεθούν σε όλα τα απαραίτητα κομμάτια αυτής της παγκόσμιας σκακιστικής παρτίδας.

Όπως θυμάστε, το Bill & Melinda Gates Foundation συγχρηματοδότησε την προσομοίωση ετοιμότητας για πανδημία για έναν «νέο κορονοϊό», γνωστό ως Event 201, τον Οκτώβριο του 2019, μαζί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Κέντρο για την Ασφάλεια της Υγείας του Johns Hopkins.

Το γεγονός προέβλεπε τρομακτικά τι θα συνέβαινε σε μόλις 10 εβδομάδες αργότερα, όταν εμφανίστηκε ο COVID-19.

Τόσο το Bill & Melinda Gates Foundation όσο και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συνεργάζονται επίσης με τα Ηνωμένα Έθνη, τα οποία, ενώ διατηρούν σχετικά χαμηλό προφίλ, φαίνεται να βρίσκονται στην καρδιά της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας εξαγοράς.

Πέρα από την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας, η αιτιολόγηση για την εφαρμογή της ατζέντας Great Reset στο σύνολό της ,θα είναι η κλιματική αλλαγή.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ενώ είναι ιδιωτικός οργανισμός, λειτουργεί ως κοινωνικός και οικονομικός κλάδος του ΟΗΕ και αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη πίσω από τη σύγχρονη τεχνοκρατία και την ατζέντα Great Reset.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του, Klaus Schwab, δήλωσε δημόσια την ανάγκη για μια παγκόσμια «επαναφορά» για την αποκατάσταση της τάξης, από τον Ιούνιο του 2020.

Ο τεχνοκρατικός κανόνας, που θα επιφέρει η Μεγάλη Επαναφορά, εξαρτάται από τη χρήση της τεχνολογίας – ιδίως την τεχνητή νοημοσύνη, την ψηφιακή επιτήρηση και τη συλλογή μεγάλων δεδομένων (αυτό είναι το 5G) – καθώς και την ψηφιοποίηση της βιομηχανίας, των τραπεζών και της κυβέρνησης, το οποίο με τη σειρά του θα επιτρέψει την αυτοματοποίηση της κοινωνικής μηχανικής και του κοινωνικού κανόνα (αν και αυτό το μέρος δεν αναφέρεται ποτέ ρητά).

Πέρα από την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας, η αιτιολόγηση για την εφαρμογή της ατζέντας Great Reset στο σύνολό της θα είναι η κλιματική αλλαγή.

Η Μεγάλη Επαναφορά, που μερικές φορές αναφέρεται ως το σχέδιο “χτίστε καλύτερα”, καλεί συγκεκριμένα όλα τα έθνη να εφαρμόσουν “πράσινους” κανονισμούς και “στόχους βιώσιμης ανάπτυξης”, ως μέρος της προσπάθειας αποκατάστασης μετά τον COVID.

Αλλά ο τελικός στόχος απέχει πολύ από αυτό που οραματίζεται ο τυπικός άνθρωπος όταν ακούει αυτά τα σχέδια.

Ο τελικός στόχος είναι να μας μετατρέψουν σε δουλοπάροικους χωρίς δικαιώματα ιδιωτικότητας, ιδιωτικής ιδιοκτησίας ή οτιδήποτε άλλο.

Εν ολίγοις, η πανδημία χρησιμοποιείται για να καταστρέψει τις τοπικές οικονομίες σε όλο τον κόσμο, κάτι που θα επιτρέψει στη συνέχεια στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να έρθει και να «σώσει» τις χώρες που χρεώνουν.

Το τίμημα αυτής της σωτηρίας είναι η ελευθερία σας.

Ο Γκέιτς μπορεί να παρουσιάζεται ως παντογνώστης, μια ιδιοφυία της οποίας η αποστολή είναι να μας κρατήσει υγιείς και ασφαλείς, αλλά οι δραστηριότητές του δεν συμβαδίζουν και δεν ταιριάζουν με την προσεκτικά κατασκευασμένη προσωπικότητά του.

Ξανά και ξανά, θα πούμε ότι ο Γκέιτς ασκεί επιρροή σε θέματα όπου λέγονται ψέματα, και η δημόσια υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αποδεκατιστεί για κέρδος.

Θέλουν να πιστεύουμε ότι κανένα από τα πράγματα που παρουσιάζονται δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά, στην πραγματικότητα, είναι όλα κομμάτια του ίδιου παζλ.

 

Θα ήταν τραγικό λάθος να εμπιστευτούμε τον Γκέιτς ή οποιονδήποτε από τους άλλους παίκτες που μας φέρνουν ως σωτήρες της εποχής.

Είναι όλοι λύκοι με ενδύματα προβάτων.

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι στο κατώφλι μας, και η ελευθερία μας, καθώς και των μελλοντικών γενεών, εξαρτάται από εμάς που αγωνιζόμαστε για να τη διατηρήσουμε.

 

ΠΗΓΕΣ

Analysis by Dr. Joseph Mercola

The Daily Beast May 16, 2021

 

Πηγή

Προβολές : 559


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα