Ο ΝαζιστοΣταλινισμός, ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ thesecretrialtruth!!!

Ο ΝαζιστοΣταλινισμός, ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ thesecretrialtruth!!!

25 Οκτωβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:777
Μοίρασέ το

 

Το ιστολόγιο thesecretrialtruth, δεν υπάρχει πια… πέρασε στην ιστορία κι αυτό όπως τόσα άλλα, θυσία στην παγκόσμια χούντα που δεν ανέχεται ίχνος αντίστασης στα σχέδιά της.

Θ’ ακολουθήσουν κι άλλα ιστολόγια.. κι άλλες φιμώσεις… Η στυχνή παγκόσμια δικτατορία δεν θέλει φωνές αντίστασης… μόνο υποταγμένα ανθρωπάκια…

 

Το αγαπημένο πατριωτικό ιστολόγιο του thesecretrialtruth, δεν υπάρχει πια…!!!

Το μακέλεψαν τα ερπετά του ναζιστοΣταλινισμού.

Ότι πατριωτικό, είναι αποφασισμένοι να το τελειώσουν… να το διαγράψουν από το διαδίκτυο.

Ένα ιστολόγιο με πάνω από δέκα χρόνια πατριωτικής παρουσίας στο διαδίκτυο, ακολούθησε την μοίρα όσων ιστολογίων προσπαθούν να αφυπνίσουν τον ελληνικό λαό.

Ακολούθησε την μοίρα αφανισμού του παλιού μου ιστολογίου “attikanea.blogspot.com”, του “scripta manent” και τόσων άλλων πατριωτικών ιστολογίων.

Μπορώ να καταλάβω το συναίσθημα των συναδέλφων διαχειριστών, ξαφνικά να βλέπουν τον κόπο δέκα και πλέον χρόνων, να πηγαίνει χαμένος…

Μια στιγμή και όλα γκρεμίζονται…

Το ένοιωσα το συναίσθημα ενάμισι χρόνο πριν… τον Μάιο του 2020… (εδώ)

Ένοιωσα σαν να μου άρπαξαν μέσα από την αγκαλιά μου, το τέταρτό μου παιδί με τον πιο βίαιο τρόπο. (εκτός από τους δυο γιούς μου, παιδί μου ήταν και η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ στην Ανατολική Αττική, παιδί μου ήταν το ιστολόγιο attikanea.blogspot.com)

Κάθε ανάρτηση και ένας πόνος ψυχής… σαν μια γέννα…

Ξέρω πως στους αναγνώστες μας, δεν μπορεί να γίνει κατανοητός ο αγώνας μας για κάθε ανάρτηση…

Είναι ένα συναίσθημα που μόνο κάποιος ιστολόγος με τις ίδιες πατριωτικές απόψεις μπορεί να το καταλάβει.

Το ιστολόγιο thesecretrialtruth, είχε μια ξεχωριστή θέση στα αγαπημένα χιλιάδων αναγνωστών του.

Προσωπικά, νοιώθω που μου έκοψαν ένα κομμάτι ζωής… αφού πολλές φορές δανειζόμουν θέματά του και οι αγαπητοί συνάδελφοι θέματα δικά μου…

Η πλατφόρμα της google για τα ιστολόγια, είναι … δωρεάν…κι αυτό τους δίνει την δυνατότητα να κατεβάζουν όποιον γουστάρουν…

Δύσκολοι καιροί για να πληρώνεις κατοστάρια τον μήνα για να βρίσκεσαι σε πλατφόρμα που δεν μπορούν να σε ρίξουν εύκολα…

Και η ενημέρωση είναι για όλους δωρεάν… δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η αλληλεγγύη ώστε οι αναγνώστες να συμβάλουν έστω και με ένα ευρώ τον μήνα, για να μπορούμε κι εμείς οι ιστολόγοι που δεν έχουμε διαφημίσεις, χωρίς άγχος και χωρίς να κόβουμε από βασικές μας ανάγκες για να πληρώνουμε την πλατφόρμα, να κάνουμε τη δουλειά μας αξιοπρεπώς.

Το αγαπημένο ιστολόγιο thesecretrialtruth, δεν υπάρχει πια… πέρασε στην ιστορία κι αυτό όπως τόσα άλλα, θυσία στην παγκόσμια χούντα που δεν ανέχεται ίχνος αντίστασης στα σχέδιά της.

Θ’ ακολουθήσουν κι άλλα ιστολόγια.. κι άλλες φιμώσεις… Η στυγνή παγκόσμια δικτατορία δεν θέλει φωνές αντίστασης… μόνο υποταγμένα ανθρωπάκια…

Καλή δύναμη, αγαπητοί συνάδελφοι του thesecretrialtruth.

Είμαι στο πλευρό σας και ΜΑΖΙ θα το παλέψουμε και αυτό το θηρίο.

Δεν θα το βάλουμε κάτω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 777


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα