Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ – ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΑ ΧΙΜΠΑΤΖΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ – ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΑ ΧΙΜΠΑΤΖΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ

29 Δεκεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:577
Μοίρασέ το

 

Να σημειωθεί ότι Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1900, ΟΤΑΝ ο πρώην πρωθυπουργός της Σοβιετικής Ένωσης ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Ilia Ivanov ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ ΦΥΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.”

 

 

Οι επιστήμονες έχουν πολύ συχνά πραγματοποιήσει φρικτά και ανήθικα πειράματα σε ζώα, με μερικούς μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να δημιουργούν υβρίδια χρησιμοποιώντας ανθρώπινα γονίδια. Αν και κρατήθηκαν μυστικά για πολλά χρόνια, ήρθαν στο φως το 2018.

Για παράδειγμα, τη δεκαετία του 1960, επιστήμονες στην Κίνα δημιούργησαν μέσα από φρικτά πειράματα μια διασταύρωση ανθρώπου με χιμπατζή εισάγοντας ανθρώπινο σπέρμα σε θηλυκό.

Και ενώ το αποτρόπαιο πείραμα εγκαταλείφθηκε τελικά, με τον πίθηκο να πεθαίνει από παραμέληση, ο Δρ Τζι Γιονγκσιάνγκ, ερευνητής που συμμετείχε στα πειράματα, ισχυρίστηκε ότι το είδος που θα προέκυπτε θα είχε την ικανότητα να μιλήσει σε ανθρώπους και θα είχε υψηλότερη νοημοσύνη από άλλα ζώα.

Πρόσφατα, ερευνητές από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών δήλωσαν ότι τα σχέδια για την επανέναρξη των πειραμάτων βρίσκονταν σε εξέλιξη (!!!!!!!!!!), αλλά δεν ήταν σαφές εάν αυτά τα σχέδια προωθήθηκαν.

ΥΒΡΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

Σε συνέντευξή του, ο Τζι είπε ότι τα υβρίδια αυτά, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για αγροτικές εργασίες και εξερεύνηση, προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να σταλούν σε επικίνδυνα ορυχεία αντί για ανθρώπους.

“Αν είχε λειτουργήσει, θα είχε αιφνιδιάσει τον ιατρικό κόσμο”, πρόσθεσε.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης, ο Τζι – χειρούργος στο επάγγελμα και ένας από τους δύο μόνο γιατρούς που συμμετείχαν στο πείραμα – χαρακτηρίστηκε αντιεπαναστάτης και καταδικάστηκε να εργαστεί σε μια φάρμα για δέκα χρόνια.

Το πείραμα σταμάτησε το 1967, το εργαστήριο καταστράφηκε και οι ερευνητές είτε δέχτηκαν επίθεση είτε συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τον Ji, ο πρωταρχικός στόχος του πειράματος ήταν να αναπτυχθεί ένα πλάσμα με μεγαλύτερο εγκέφαλο και στόμα – αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που οι χιμπατζήδες δεν μπορούν να μιμηθούν τους ανθρώπινους ήχους.

Επιπλέον, η έρευνα προσπάθησε επίσης να διερευνήσει τις γενετικές ομοιότητες μεταξύ των ανθρώπων και άλλων πρωτευόντων θηλαστικών, ιδίως εάν τα δύο ήταν αρκετά παρόμοια ώστε να παράγουν απογόνους. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Περαιτέρω πειράματα διασταύρωσης ανθρώπου και χιμπατζή διεξήχθησαν τη δεκαετία του 1980, είπε ο Guong Li, ένας ερευνητής γενετικής από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών .

“Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι δυνατό, γιατί σύμφωνα με γενικές βιολογικές διακρίσεις, αυτοί (άντρες και πίθηκοι) (ωχ!!!!) ανήκουν στην ίδια κατηγορία”, πρόσθεσε. “κάναμε επίσης πειραματική δουλειά σε αυτό πριν από την Πολιτιστική Επανάσταση, αλλά μας σταμάτησαν. Προς το παρόν, σκοπεύουμε να διεξάγουμε περαιτέρω δοκιμές”.

Ο Λι πρόσθεσε ότι ο “σχεδόν ανθρώπινος πίθηκος” θα μπορούσε να εκτραφεί για συλλογή οργάνων, τα οποία μπορούν να μεταμοσχευθούν σε ανθρώπους, λέγοντας ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα εργοστάσιο για την εξαγωγή οργάνων από τέτοια υβρίδια.

Πήγε ακόμη και πιο μακρυά, συζητώντας τη δυνατότητα μεταμόσχευσης ολόκληρων κεφαλιών (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) από υβρίδια σε ανθρώπους, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν αυτό σήμαινε μεταμοσχεύσεις εγκεφάλου ή ολόκληρα κεφάλια. (θα γλιτώσουμε ένα έξοδο με το κούρεμα)

Σημείωσε επίσης ότι η μεταμόσχευση εγκεφάλου από άνθρωπο σε υβρίδιο (και ανάποδα να υποθέσουμε;) θα μπορούσε να είναι ευεργετική καθώς “η ευφυΐα ενός ανθρώπου μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί”.

Η ομάδα “humanzee” έγινε δημοφιλής στη δεκαετία του ’70 μετά την εμφάνιση ενός φαλακρού χιμπατζή που περπατούσε στα πίσω πόδια του.

Ο χιμπατζής με το όνομα Oliver παρουσιάστηκε ως ο “κρίκος που έλειπε” μεταξύ ανθρώπων και χιμπατζήδων.

Ωστόσο, οι δοκιμές που έγιναν στο είδος το 1996 απέδειξαν ότι έχει μόνο 48 χρωμοσώματα και επομένως δεν ήταν υβρίδιο.

(Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ βίντεο για τον φουκαρά Oliver τον χιμπατζή:

Oliver The Humanzee
https://www.youtube.com/watch?v=91NHQaulRHs

Oliver the Humanzee (extended cut)
https://www.youtube.com/watch?v=uTB4t5_N6x4

ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Παρά τη διαμάχη, η Κίνα δεν είναι η πρώτη χώρα που πραγματοποιεί αυτά τα πειράματα.

Να σημειωθεί ότι Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1900, ΟΤΑΝ ο πρώην πρωθυπουργός της Σοβιετικής Ένωσης ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Ilia Ivanov ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ ΦΥΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.”

Ο Ιβάνοφ παρουσίασε την ιδέα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ζωολόγων στη Βιέννη, το οποίο φαινόταν να ενέκρινε την επιχείρηση. έλαβε υποτροφία 10.000 $ (277.080 $ σήμερα) από τη Σοβιετική Οικονομική Επιτροπή, επιτρέποντάς του να πραγματοποιήσει το πείραμά του πριν εγκριθεί από τη Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών.

Το 2019, μια ομάδα ερευνητών από διάφορα ιατρικά πανεπιστήμια στην Ισπανία φέρεται να κατάφερε να παράγει το πρώτο υβρίδιο ανθρώπου-πιθήκου, αν και δεν υπήρχαν επιβεβαιωμένες αναφορές σχετικά με το θέμα.

Πολλοί ειδικοί λένε ότι το humanzee μπορεί να είναι ο κρίκος που λείπει στη θεωρία της εξέλιξης και η ικανότητα των πιθήκων να αναπαράγονται με ανθρώπους (αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) πρέπει να έχει νόημα, με βάση τη θεωρία ότι είναι οι πρόγονοί μας (δικί τους, ναι).

Μάθετε περισσότερα για αυτά τα πειράματα από το παρακάτω βίντεο:


Το βίντεο είναι από το κανάλι “Health Ranger Report” στο Brighteon.TV.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το αποκρουστικό σχέδιο στο: WeirdScienceNews.com.

οι πηγές περιλαμβάνουν:

The-Sun.com

HistoryOfYesterday.com

 

Πηγή σχολίου

πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 577


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα