Ο Πέτρος Αργυρίου, αποκαλύπτει την επερχόμενη φρίκη: To Θαυματουργό χάπι. Χωρίς το εντ.

Ο Πέτρος Αργυρίου, αποκαλύπτει την επερχόμενη φρίκη: To Θαυματουργό χάπι. Χωρίς το εντ.

5 Οκτωβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,049
Μοίρασέ το

 

Πέτρος Αργυρίου: “Δεν είναι απλά ένα φάρμακο. Δεν είναι απλά ένα χάπι. Είναι ξεκάθαρα γενετική μηχανική.

Οι θεωρητικοί του κίνδυνοι για το DNA μας είναι πολύ μεγαλύτεροι, απτοί και μη αναστρέψιμοι από αυτούς των mRNA εμβολίων.

Μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για άμεσους θεωρητικούς μηχανισμούς κινδύνων καρκινογενέσεων και τερατογεννήσεων.”

(Στην φωτό, τα παιδιά της θαλιδομίδης)

 

Η γερμανική εταιρεία (κοίτα κάτι συμπτώσεις… γερμανία = εβραιοσιωνισμός και κατάρα της ανθρωπότητας), που παρασκεύαζε την θαλιδομίδη, χρειάστηκε πενήντα χρόνια, για να ζητήσει συγνώμη για τις χιλιάδες δυσμορφίες σε παιδιά.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ;;;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ… ΧΑΠΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Λέγεται Μολνουπιραβίρη.

Είναι χάπι, η εταιρία του συνεργάζεται με την Merck και τα μήντια το χαιρετήσαν ως σωτήρα.

Είχε αναπτυχθεί το 2014 για την γρίπη, και τώρα λέγεται ότι προστατεύει από Covid εκτός νοσοκομείων κατά 50% (repurposed drug).

Το έξυπνο χαρακτηριστικό του είναι πως στοχεύει στην RNA εξαρτώμενη RNA μεταγραφάση που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο ιός κι όχι ο άνθρωπος για την αντιγραφή του, αντικαθιστώντας την φωσφάτη σε κάποιο νουκλεοτίδιο του, κάτι που οδηγεί σε αλυσίδα λαθών στην αντιγραφή του.

Στην ουσία, είναι σαν να βάζουμε ένα λάθος σε ένα πρόγραμμα που το καθιστά ελλαττωματικό και κάθε επόμενο αντίγραφό του δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε ή απλά σταματάει να δουλεύει.

Σίγουρα φαίνεται πιο αποτελεσματικό από την εξουσιοδοτημένη ρεμπτεσιβίρη, η οποία, παρότι στοχεύει κι αυτήν στην πολυμεράση του ιού, αποδείχθηκε σχεδόν άχρηστη.

ΟΜΩΣ

Εδώ τελειώνουν τα καλά νέα. Και ξεκινάν τα πολύ κακά, ή έστω τρομερά ανησυχητικά δεδομένα.

Α) Κλινικές δοκιμές: Για ένα φάρμακο το οποίο δυνητικά στοχεύει σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων, οι κλινικές δοκιμές του ήταν εξαιρετικά μικρές: περίπου 400 άνθρωποι πήραν το φάρμακο.

Στην περίπου ισάριθμη ομάδα που πήρε Placebo, το 14% μπήκαν στο νοσοκομείο. 7% από αυτούς που πήραν το φάρμακο (μόλις 29) εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Από κει προκύπτει το ποσοστό του 50% αποτελεσματικότητας του.

Παρότι το δείγμα των συνολικά 782 ατόμων με έστω κι ένα υποκείμενο, είναι ένα εξαιρετικά μικρό δείγμα για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα για την αποτελεσματικότητα, πόσο μάλλον για την ασφάλεια, του φαρμάκου, τα αποτελέσματα θεωρήθηκαν τόσο ενθαρρυντικά, ώστε η φάση 3 των κλινικών δοκιμών, τερματίστηκε πρόωρα.

Όταν λοιπόν έλεγα ότι με τα εμβόλια τελειώσαμε με τις κλινικές δοκιμές, δεν εννοούσα μόνο ότι στην ουσία, με την κατάργηση του βραχίονα Placebo είχαν ουσιαστικά τερματίσει την φάση 3 των κλινικών δοκιμών των εμβολίων, αλλά, ότι οι κλινικές δοκιμές με την ευρωστία και την μεθοδικότητα που τις γνωρίζαμε προ Covid, έχουν πεθάνει.

Οι κλινικές δοκιμές του χαπιού σε ασθενείς με σοβαρή Covid δεν έδειξαν βελτίωση, κάτι που είναι αναμενόμενο, καθώς το σημαντικότερο κομμάτι της σοβαρής νόσου, οφείλεται σε υπεραντίδραση του οργανισμού στον ιό, στη λεγόμενη καταιγίδα κυτοκινών, κι όχι τόσο στην ίδια την δράση του κορονοϊού στο σώμα μας. Έτσι, αν ξεσπάσει η καταιγίδα, είναι πλέον αργά για οποιοδήποτε αντιικό φάρμακο να φανεί σωτήριο.

Κι από τα κακά νέα πάμε στα τρομακτικά ενδεχόμενα

ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΙΟΓΟΝΟ

Το χάπι είναι εξ’ ορισμού κι εξαρχής μεταλλαξιογόνο. Αυτός είναι ο μηχανισμός δράσης του. Και δεν θα μας χαλούσε και τόσο η λέξη αν το φάρμακο μετάλλαζε αποκλειστικά και μόνο τον ιό σε δυσλειτουργικά στελέχη.

Δυστυχώς όμως, αυτό το νουκλεοτιδικό ανάλογο, δεν εκτοπίζει κι υποκαθιστά μόνο φωσφάτες του ιού. Παρότι η πολυμεράση του ιού αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ιό, το φάρμακο χτυπάει και άλλες πολυμεράσες. Πολυμεράσες θηλαστικών.

Πολύ πρόσφατα, το φάρμακο έδειξε μεταλλαξιογόνο δράση σε καλλιέργειες κυττάρων σε θηλαστικά. Προκάτοχοι του προκαλούσαν τερατογενέσεις, παρότι το ίδιο δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.

Και επηρεάζει και την DNA εξαρτώμενη  RNA πολυμεράση των μιτοχονδρίων μας, των εργοστασίων παραγωγής βιολογικής ενέργειας, τo DNA των οποίων είναι πιο ευάλωτο σε βλάβες από το πυρηνικό μας DNA και τα οποία μεταβιβάζονται αυτούσια σχεδόν αποκλειστικά από την μαμά στα σπερματοζωάρια.

Μπροστά σε τέτοιους αβυσσαλέους κινδύνους, μια μελέτη ασφαλείας που έγινε για διάστημα μόλις 16 ημερών κι έδειξε την ουσία να μην προκαλεί βλάβες στα μιτοχόνδρια μας, δεν αρκεί ούτε στο ελάχιστο. 

Δεν είναι απλά ένα φάρμακο. Δεν είναι απλά ένα χάπι. Είναι ξεκάθαρα γενετική μηχανική.

Οι θεωρητικοί του κίνδυνοι για το DNA μας είναι πολύ μεγαλύτεροι, απτοί και μη αναστρέψιμοι από αυτούς των mRNA εμβολίων.

Μιλάμε πλέον ξεκάθαρα για άμεσους θεωρητικούς μηχανισμούς κινδύνων καρκινογενέσεων και τερατογεννήσεων.

Το δίλλημα δεν είναι φάρμακο ή εμβόλιο. Ήταν, είναι και θα είναι, ποιο φάρμακο, ποιο εμβόλιο, πότε, σε ποιους και γιατί.

Αντί για χάπι εντ, τελειώσαμε με την βιοηθική. Ακρωτηριάσαμε τις κλινικές δοκιμές.

Η επόμενη θαλιδομίδη μπορεί να είναι στην επόμενη επείγουσα εξουσιοδότηση.

Έχουμε ανοίξει και τους ασκούς του Αιόλου και το κουτί της Πανδώρας. 

Πειραματιζόμαστε στον γενικό πληθυσμό με προϊόντα βιοτεχνολογίας. 

Πιο Ναζί, πεθαίνεις.

 

 

Πέτρος Αργυρίου

 

Πηγή

Προβολές : 2,049


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα