Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ — ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ — ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ

2 Φεβρουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το

 

“Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ. ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΗΘΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.

ΤΩΡΑ, ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ:

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΜΕΣΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΙΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΛΟΑΤ” ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ @@@@@, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ “ΛΟΑΤΚΙ”.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

 

Χρόνια γράφω για την επιβολή του παγκόσμιου κουμμουνισμού, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και ο Χριστιανισμός, (Ορθοδοξία και Καθολικισμός), θα δαιμονοποιηθεί και οι Χριστιανοί να δεχθούν διώξεις.

Το ζούμε καθημερινά, και θα το ζήσουμε ακόμα χειρότερα στο εγγύς μέλλον.

Στην Νιγηρία, καίνε ζωντανούς τους χριστιανούς, ΑΛΛΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΜΙΛΛΙΟΥΝΙΑ ΟΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Στον Καναδά, οι διώξεις είναι δεδομένες, καθώς αποτελεί αποικία της σιωνιστικής – σατανιστικής Αγγλίας, όπως και η Αυστραλία…

Στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ – ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ – ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.

Ετοιμαστείτε για νέες κατακόμβες και υπεράσπιση της Πίστης μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Αν “μπορείτε να απεικονίσετε επιτυχώς την απόρριψη της ομοφυλοφιλικής συμπεριφοράς ως ανάλογη με την απόρριψη που βασίζεται αποκλειστικά στο χρώμα του δέρματος — αν η “ομοφοβία” ισούται με τον “ρατσισμός”, έγραψα το 2014, τότε ο αυθεντικός Χριστιανισμός = το ΚΚΚ.

Οι λεγόμενοι “νόμοι της ρητορικής μίσους” υπήρχαν ήδη τότε, φυσικά, και οι Χριστιανοί είχαν ήδη τιμωρηθεί επειδή εξέφραζαν τις πεποιθήσεις τους σε ορισμένες δυτικές χώρες.

Αλλά τώρα, οκτώ χρόνια αργότερα, βλέπουμε μια εντατικοποίηση αυτού που ουσιαστικά ονομάζεται ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα γεγονός, που μπορεί να είναι το πρώτο που γνώρισε οποιοδήποτε έθνος: η εισαγγελία σε μια δίκη για ρητορική μίσους παρέθεσε πρόσφατα αποσπάσματα από τη Βίβλο για να υποστηρίξει την υπόθεση κατά των Χριστιανών κατηγορουμένων .

Η μόνη διαφορά τώρα είναι ότι αυτό δεν γίνεται μόνο στο όνομα της ομοφυλοφιλίας, αλλά και στο όνομα του “διεμφυλικού” (Made-up Sexual Status, ή MUSS).

Ο Andrea Widburg αναφέρει για την ιστορία:

“Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΜΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ. ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΗΘΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.

ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.

ΤΩΡΑ, ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ:

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΜΕΣΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΙΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΛΟΑΤ” ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ @@@@@, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΜΑ “ΛΟΑΤΚΙ”.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

Η πρώτη γραμμή επίθεσης κατά της Βίβλου είναι ότι είναι ρητορική μίσους.

Οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν ζητούν να καούν οι μάγισσες, αλλά οι πιστοί Χριστιανοί συνηθίζουν να λένε ότι η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είναι αμαρτωλή και ότι ο τρανσέξουαλ έρχεται σε αντίθεση με την πεποίθηση ότι Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΑΥΤΟ” Ή 122 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ. (Αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Θεός δημιούργησε το “αυτό” ή κάτι άλλο από τον άνδρα και την γυναίκα, θεοποιούν τον εαυτό τους, κάτι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.)

Στην Αγγλία, συχνά έχουν συλληφθεί ιεροκήρυκες, επειδή είπαν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτωλή. (Το πιο πρόσφατο παράδειγμα περιγράφεται εδώ.) Ωστόσο, οι δύο μεγαλύτερες πρόσφατες επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού έγιναν στον Καναδά και τη Φινλανδία.

Ως θέμα στον Καναδά είναι το νομοσχέδιο C-4, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις 7 Ιανουαρίου και απαγορεύει τη λεγόμενη “θεραπεία μεταστροφής”, στόχος της οποίας είναι να απελευθερώσει τους ανθρώπους από ανεπιθύμητα ομοφυλοφιλικά ή συναισθήματα αποδιοργάνωσης. Όσον αφορά το τελευταίο, ο νόμος δηλώνει στην πραγματικότητα ότι απαγορεύεται η προσφορά/συμμετοχή σε “μια πρακτική, θεραπεία ή υπηρεσία που αποσκοπεί στην… αλλαγή της έκφρασης φύλου ενός ατόμου ώστε να συμμορφώνεται με το φύλο που έχει εκχωρηθεί στο άτομο κατά τη γέννηση”. (!!!!!…)

Το πρόβλημα εδώ είναι, μεταξύ άλλων, “ότι ο υπερβολικά ευρύς ορισμός [του νομοσχεδίου] θα μπορούσε να ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ‘Η ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟΥ”, γράφει η The Gospel Coalition (TGC), που αναρωτιέται, τί εννοεί συγκεκριμένα το νομοσχέδιο με τους όρους “πρακτική, θεραπείες και υπηρεσία”;

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει ιδιαιτερότητα γιατί “δεν είναι ασυνήθιστο το Κοινοβούλιο να ψηφίζει μια αόριστα διατυπωμένη νομοθεσία με την προσδοκία ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή και ο περιορισμός του νόμου θα καθοριστούν από τα δικαστήρια”, επισημαίνει η TGC.

Και έτσι είναι πράγματι.

Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΑΟΡΙΣΤΑ ΔΙΑΤΥΠΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ, ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΌΤΙ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ — ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ “ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ — ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΗΘΙΚΑ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΤΡΟΠΟ.

Στο παρακάτω βίντεο, που αποτέλεσε την έμπνευση για τον τίτλο του άρθρου μου, ο σχολιαστής Matt Walsh εξηγεί την καναδική τρέλα.

 

(βίντεο, 50:17)

Canada Outlawed Christianity And Nobody Noticed | Ep. 876

Ωστόσο, τα πράγματα είναι εξίσου τρελά και στην Φινλανδία, όπου δύο Χριστιανοί και εξέχοντα πρόσωπα “δικάστηκαν στο Ελσίνκι στις 24 Ιανουαρίου επειδή δήλωσαν δημόσια τις διδασκαλίες της Βίβλου για το σεξ και τον γάμο”, γράφει ο Federalist. Το site συνεχίζει:

“Η επί μακρόν μέλος του κοινοβουλίου Paivi Rasanen και ο λουθηρανός επίσκοπος Juhana Pohjola υπερασπίστηκαν στο δικαστήριο την απόφασή τους να γράψουν και να δημοσιεύσουν, αντίστοιχα, ένα φυλλάδιο που εξηγεί τις Χιστιανικές διδασκαλίες για το σεξ και το γάμο.

Στα εναρκτήρια επιχειρήματα της δίκης, η οποία θα συνεχιστεί στις 14 Φεβρουαρίου, οι Φινλανδοί εισαγγελείς περιέγραψαν αποσπάσματα από τη Βίβλο ως “ρητορική μίσους”.

Η ανώτατη εισαγγελία της Φινλανδίας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΔΙΚΗ, μια κίνηση άνευ προηγουμένου για ένα κοσμικό δικαστήριο, δήλωσε ο Paul Coleman, δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Alliance Defending Freedom International που βοηθά στη νομική υπεράσπιση των Φινλανδών και ήταν παρών στη δίκη της Δευτέρας.

… Ποτέ πριν ένα φινλανδικό δικαστήριο δεν χρειάστηκε να αποφασίσει εάν η αναφορά στη Βίβλο είναι έγκλημα.

“Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Χριστιανισμός είναι η επίσημη θρησκεία της Φινλανδίας”, γράφει σχετικά ο Widburg, επισημαίνοντας την ειρωνεία και ότι “ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα του Ελσίνκι είναι η εκκλησία Temppeliauko, μια κυριολεκτικά ναυαγισμένη εκκλησία”.

“Και είναι πράγματι ναυαγισμένη!” ειρωνεύεται.

Και όλη η Δύση βυθίζεται – κάτω από το βάρος των σεξουαλικών ψεμάτων (και άλλων πραγμάτων).

Απλά σκεφτείτε το προοίμιο του νομοσχεδίου C-4 του Καναδά, το οποίο εν μέρει αναφέρει :

“ότι η θεραπεία μεταστροφής προκαλεί βλάβη στα άτομα που υποβάλλονται σε αυτήν.

Ενώ η θεραπεία μεταστροφής προκαλεί βλάβη στην κοινωνία επειδή, μεταξύ άλλων, βασίζεται και διαδίδει μύθους και στερεότυπα σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου και την έκφραση φύλου, συμπεριλαμβανομένου του μύθου ότι η ετεροφυλοφιλία, η ταυτότητα φύλου cisgender(1) και η έκφραση φύλου που συμμορφώνεται με το φύλο που ανατίθενται σε ένα άτομο κατά τη γέννηση πρέπει να προτιμώνται έναντι άλλων σεξουαλικών προσανατολισμών, ταυτοτήτων φύλου και εκφράσεων φύλου….”

Δεν πειράζει, ωστόσο, αν οι αρχές (π.χ. δάσκαλοι) παίρνουν αυθαίρετα το δικαίωμα, και μερικές φορές επιχειρούν, να μεταστρέψουν τα παιδιά σε μια ταυτότητα αποδιοργάνωσης (MUSS) (μια μήνυση με κίνητρο αυτή την ανάμειξη έχει κατατεθεί πρόσφατα). Αυτή η ανεστραμμένη “ηθική” κατοχυρώνεται πλέον από τον νόμο. Το παραπάνω προοίμιο αντανακλά αυτήν την πραγματικότητα, και κάτι άλλο επίσης: μια κουλτούρα που χάθηκε λόγω της συντηρητικής παραμέλησης.

Όπως προειδοποίησα στο “The Acceptance Con” πριν από χρόνια, οι Αμερικανοί συντηρητικοί, που είναι γενικά ανεκτικοί άνθρωποι, υιοθετούν την στάση, “Δεν με νοιάζει τι κάνεις, απλά μην μου το δείχνεις κατάμουτρα”.

Αλλά Η ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην παγίωσή του, στην εκμετάλλευσή του από το μάρκετινγκ και στην αποδοχή του και, στη συνέχεια, σε μια έξη σε αυτό. Σε αυτό το σημείο, εφόσον τα στίγματα είναι οι συνέπειές των αξιών, η αποτίμησή τους σημαίνει τον στιγματισμό αυτού που του αντιτίθεται.
ΣΥΝΕΠΩΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΨΩΝΕΤΑΙ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ “ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ”.

Με άλλα λόγια, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ.

Υπάρχουν άνθρωποι που, αν και κάποτε ζητούσαν μόνο την ανοχή της κοινωνίας για αυτά που κάνουν, φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για το τί κάνουν οι άλλοι. Και συχνά αυτός που νοιάζεται περισσότερο υπερισχύει — και αιχμαλωτίζει το αύριο.

για τον αρθρογράφο:

Ο Selwyn Duke (@SelwynDuke) γράφει για το “The New American” για περισσότερο από μια δεκαετία. Έχει επίσης γράψει για τους “The Hill”, “Observer”, “The American Conservative”, “WorldNetDaily”, “American Thinker” και πολλές άλλες έντυπες και διαδικτυακές εκδόσεις. Επιπλέον, έχει συνεισφέρει σε κολεγιακά εγχειρίδια που εκδόθηκαν από την Gale-Cengage Learning, έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση και είναι συχνός καλεσμένος στο ραδιόφωνο.

(1) “cisgender”
https://en.wikipedia.org/wiki/Cisgender#Etymology_and_usage

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα