Ο Χειμώνας (της Νέας Κανονικότητας) Έρχεται

Ο Χειμώνας (της Νέας Κανονικότητας) Έρχεται

2 Νοεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:916
Μοίρασέ το

 

Οι παγκόσμιες καπιταλιστικές άρχουσες τάξεις είναι αποφασισμένες να μετατρέψουν τον πλανήτη σε αυτή τη φασιστική Ουτοπία των Woke και να επιβάλουν την αταλάντευτη συμμόρφωση στις άχρηστες αξίες της, ανεξαρτήτως κόστους, και εμείς, οι “ανεμβολίαστοι”, στεκόμαστε εμπόδιο στο δρόμο τους.

Δεν μπορούν απλά να μας μαζέψουν και να μας πυροβολήσουν – πρόκειται για παγκόσμιο καπιταλισμό, όχι για ναζισμό ή σταλινισμό. Πρέπει να μας λυγίσουν, να σπάσουν το πνεύμα μας, να μας εξαναγκάσουν, να μας αερίσουν, να μας παρενοχλήσουν και να μας διώξουν μέχρι να παραδώσουμε την αυτονομία μας οικειοθελώς. Και πρέπει να το κάνουν αυτό κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε μηνών.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μην παραδοθούμε, να αντέξουμε την επερχόμενη πολιορκία και να φτάσουμε μέχρι τον Απρίλιο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φτιάξτε μικρές ομάδες αντίστασης, με τους συγγενείς, τους φίλους σας, τους γείτονες…
Είναι το καλλίτερο που μπορείτε να κάνετε…
Αντισταθείτε σε κάθε προσπάθεια περιθωριοποίησης, ή εξαναγκασμού…
Ο κόσμος αφυπνίζεται… δεν είναι εύκολο να μας σκοτώσουν όλους…
ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…
Θυμηθείτε, πως Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ…
Μοιράστε την γνώση στους γύρω σας…
Κάθε μια ψυχή που μαθαίνει την ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι και μια σφιγμένη γροθιά που υψώνεται…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο χειμώνας έρχεται… και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Σωστά, είναι σχεδόν η ώρα για άλλη μια φορά για τις παγκόσμιες καπιταλιστικές άρχουσες τάξεις να μαστιγώσουν τις μάζες της Νέας Κανονικότητας (New Normal) σε μια κατάσταση άσκοπης μαζικής υστερίας για έναν φανταστικό ιό της Αποκάλυψης.

Τον ίδιο φανταστικό ιό της Αποκάλυψης, για τον οποίο έχουν οδηγήσει τις Νέες Κανονικές μάζες σε κατάσταση μαζικής υστερίας σε όλη τη διάρκεια του Χειμώνα τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτή τη φορά έχουν πολύ δουλειά να κάνουν. Σοβαρά, πόσο πιο μαζική υστερία θα μπορούσαν να προκαλέσουν στους Νέους Κανονικούς σε αυτό το σημείο;

Η συντριπτική πλειονότητα του δυτικού κόσμου έχει μετατραπεί σε μια ψευδο-ιατρική δυστοπία στην οποία πρέπει να επιδεικνύεις τα “χαρτιά καθαρότητας της υγείας” σου για να μπεις σε μια καφετέρια και να πάρεις ένα φλιτζάνι καφέ.

Οι άνθρωποι που αρνούνται να “εμβολιαστούν” πειραματικά εναντίον ενός ιού που προκαλεί ήπια έως μέτρια συμπτώματα (ή, συχνά, καθόλου συμπτώματα) στο 95% περίπου των μολυσμένων, και το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας της λοίμωξης είναι περίπου 0,1% έως 0,5%, διαχωρίζονται συστηματικά, στερούνται της εργασίας τους, τους αρνούνται την ιατρική περίθαλψη, δαιμονοποιούνται ως “κίνδυνος για την κοινωνία”, λογοκρίνονται, τους επιβάλλονται πρόστιμα και διώκονται με άλλους τρόπους.

Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, κοιτάξτε το πρωτοσέλιδο αυτής της αυστραλιανής εφημερίδας…

Ναι, η Μεγάλη Εκκαθάριση της Νέας Κανονικότητας είναι σε εξέλιξη. Οι “Ανεμβολίαστοι” και άλλοι άπιστοι και αιρετικοί κυνηγιούνται από φανατικούς, μεθυσμένους από το μίσος όχλους, σύρονται ενώπιον της Νέας Κανονικής Ιεράς Εξέτασης και γίνονται παραδείγματα προς αποφυγή και διαπόμπευσης σε όλο τον κόσμο.

Εδώ, στη Νέα Κανονική Γερμανία, ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Joshua Kimmich σύρεται δημοσίως και “τεμαχίζεται” επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε “εμβολιασμό” και να ομολογήσει την πίστη του στη Νέα Κανονική Τάξη Πραγμάτων.

Στις ΗΠΑ, οι “ανεμβολίαστοι” κατηγορούνται για τη δολοφονία του Colin Powell, ενός 84χρονου, καρκινοπαθούς εγκληματία πολέμου.

Η Αυστραλία σχεδιάζει να φυλακίσει ανθρώπους και να τους επιβάλει πρόστιμο 90.000 δολαρίων για το “έγκλημα” να μη φορούν μάσκα που μοιάζει με ιατρική, ή να επιχειρήσουν να προσκυνήσουν σε συναγωγή, ή οτιδήποτε άλλο.

Στη Φλόριντα (από όλα τα μέρη), το φανατικό προσωπικό του σχολείου έδεσε μια μάσκα που έμοιαζε με ιατρική στο πρόσωπο ενός μη ομιλούντος κοριτσιού με σύνδρομο Down με νάιλον κορδόνι, μέρα με τη μέρα, για πάνω από έξι εβδομάδες, μέχρι που ο πατέρας της ανακάλυψε τι έκαναν.

Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Το Διαδίκτυο βρίθει από παραδείγματα μαζικής υστερικής και σαδιστικής συμπεριφοράς.

Και αυτό για να μην αναφέρω τη μαζική υστερία που οργιάζει ανάμεσα στους ίδιους τους Νέους Κανονικούς… για παράδειγμα, τους γονείς που κάνουν ουρά για να “εμβολιάσουν” τα παιδιά τους αναίτια και στη συνέχεια να τα στείλουν εσπευσμένα στα επείγοντα με “απολύτως διαχειρίσιμη μυοκαρδίτιδα”.

Παρόλα αυτά, όσο μαζικά υστερικά κι αν είναι τα πράγματα, υπολογίστε ότι ο Παγκόσμιος Αστυνόμος (GloboCap) θα δώσει τα ρέστα του στη μαζική υστερία για τους επόμενους πέντε μήνες. Ο επερχόμενος Χειμώνας είναι η ώρα της κρίσης, φίλοι μου. Πρέπει να εδραιώσουν τη Νέα Κανονικότητα, ώστε να μπορέσουν να μειώσουν την “πανδημία της Αποκαλύψεως“. Αν αναγκαστούν να το παρατείνουν για έναν ακόμη χρόνο… ούτε οι πιο πλυμένοι με πλύση εγκεφάλου Νέοι Κανονικοί δεν θα το χάψουν αυτό.

Ή… εντάξει, βέβαια, οι πιο πλυμένοι με πλύση εγκεφάλου θα το πίστευαν, αλλά αποτελούν μια μικρή μειοψηφία. Οι περισσότεροι Νέοι Κανοβικοί (New Normals) δεν είναι φανατικοί ολοκληρωτιστές. Είναι απλώς άνθρωποι που κοιτάζουν τον εαυτό τους, άνθρωποι που θα συμφωνήσουν σχεδόν με τα πάντα για να αποφύγουν τον εξοστρακισμό και την τιμωρία.

Αλλά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει ένα όριο στο επίπεδο του παραλογισμού που είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν, και στο επίπεδο και τη διάρκεια του αδυσώπητου στρες και της γνωστικής ασυμφωνίας που είναι διατεθειμένοι να δεχτούν.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν φτάσει σε αυτό το όριο. Έχουν κάνει το καθήκον τους, έχουν ακολουθήσει τις εντολές, έχουν φορέσει τις μάσκες, έχουν κάνει τα “εμβόλια” και είναι ευτυχείς να παρουσιάσουν τα “χαρτιά υπακοής” τους σε όποιον απαιτεί να τα δει. Τώρα, θέλουν να επιστρέψουν στην “κανονικότητα“. Αλλά δεν μπορούν, επειδή … λοιπόν, εξαιτίας μας.

Βλέπετε, ο Παγκόσμιος Αστυνόμος (GloboCap) δεν μπορεί να τους αφήσει να επιστρέψουν στο “κανονικό” (δηλαδή, στη νέα ολοκληρωτική εκδοχή του “κανονικού”) μέχρι όλοι (δηλαδή, όλοι όσοι έχουν σημασία) να υποβληθούν σε “εμβολιασμό” και να κυκλοφορούν με ένα σκαναρισμένο πιστοποιητικό ιδεολογικής συμμόρφωσης στα smartphones τους.

Πιθανότατα θα παραιτηθούν ακόμη και από την απαίτηση “εμβολιασμού“, εάν απλά γονατίσουμε και υποσχεθούμε πίστη στο WEF, ή στην BlackRock, ή στην Vanguard, ή σε οποιονδήποτε άλλον, και κουβαλάμε μαζί μας έναν κωδικό QR που επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στην “Επιστήμη“, στο “Πιστεύω του Covidian- Covidιακούκαι σε οποιοδήποτε άλλο οικουμενικό εταιρικό δόγμα.

Σοβαρά, το νόημα όλης αυτής της άσκησης (ή τουλάχιστον αυτής της φάσης της όλης άσκησης) είναι να μετατραπεί ριζικά, αμετάκλητα, η κοινωνία σε μια μονολιθική εταιρική πανεπιστημιούπολη όπου όλοι πρέπει να σκανάρουν την ταυτότητά τους σε κάθε στροφή ενός ατελείωτου λαβύρινθου διαρκώς επιτηρούμενων, φιλικών προς το περιβάλλον, με ρευστό φύλο, ιδεολογικά ομοιόμορφων, μη καπνιστών, χωρίς κρέας “ασφαλών χώρων” που ανήκουν και λειτουργούν από τον GloboCap, ή έναν από τους πράκτορες, τις θυγατρικές και τους εντολοδόχους του.

Οι παγκόσμιες καπιταλιστικές άρχουσες τάξεις είναι αποφασισμένες να μετατρέψουν τον πλανήτη σε αυτή τη φασιστική Ουτοπία των Woke και να επιβάλουν την αταλάντευτη συμμόρφωση στις άχρηστες αξίες της, ανεξαρτήτως κόστους, και εμείς, οι “ανεμβολίαστοι”, στεκόμαστε εμπόδιο στο δρόμο τους.

Δεν μπορούν απλά να μας μαζέψουν και να μας πυροβολήσουν – πρόκειται για παγκόσμιο καπιταλισμό, όχι για ναζισμό ή σταλινισμό. Πρέπει να μας λυγίσουν, να σπάσουν το πνεύμα μας, να μας εξαναγκάσουν, να μας αερίσουν, να μας παρενοχλήσουν και να μας διώξουν μέχρι να παραδώσουμε την αυτονομία μας οικειοθελώς. Και πρέπει να το κάνουν αυτό κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε μηνών.

Οι προετοιμασίες γι’ αυτό βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά τη μείωση των “κρουσμάτων” και το γεγονός (το οποίο οι “αρχές” αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν) ότι οι “εμβολιασμένοι” μπορούν να μεταδώσουν τον ιό όπως ακριβώς και οι “ανεμβολίαστοι”, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει στο “Σχέδιο Β” και να αναπτύξει το σύστημα κοινωνικού διαχωρισμού που το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης έχει ήδη υιοθετήσει.

Στη Γερμανία, η “Επιδημική Έκτακτη Ανάγκη Εθνικής Σημασίας” (δηλ. το νομικό πρόσχημα για την επιβολή των “περιορισμών Corona“) πρόκειται να λήξει στα μέσα Νοεμβρίου (εκτός αν μπορέσουν να αυξήσουν σοβαρά τα “κρούσματα“, κάτι που φαίνεται απίθανο σε αυτό το σημείο), οπότε οι αρχές εργάζονται για την αναθεώρηση του “Νόμου περί Προστασίας από τις Λοιμώξεις” (Infektionsschutzgesetz) για να δικαιολογήσουν τη διατήρηση των περιορισμών επ’ αόριστον, παρά την απουσία “επιδημίας” ή “έκτακτης ανάγκης”.

Και ούτω καθεξής. Νομίζω ότι καταλάβατε την εικόνα.

Αυτός ο Χειμώνας μάλλον θα γίνει λίγο τρελός … ή, εντάξει, περισσότερο από λίγο τρελός. Όσον αφορά την κατασκευασμένη μαζική υστερία, μάλλον θα κάνει το Russiagate, τον Πόλεμο κατά του Λαϊκισμού, τον Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας, τον Κόκκινο Τρόμο και κάθε άλλη κατασκευασμένη εκστρατεία μαζικής υστερίας που μπορείτε να σκεφτείτε να μοιάζει με ερασιτεχνική παραγωγή του Götterdammerung του Βάγκνερ.

Με άλλα λόγια, αποχαιρετήστε την πραγματικότητα (ή ό,τι έχει απομείνει από την πραγματικότητα σε αυτό το σημείο). Το ρολόι χτυπάει και αυτό το γνωρίζει o Παγκόσμιος Αστυνόμος- GloboCap. Αν περιμένουν να πετύχουν αυτή τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, θα πρέπει να τρομοκρατήσουν τις μάζες των Νέων Κανονικών σε μια κατάσταση παρατεταμένου πανικού και ανεξέλεγκτου μίσους χωρίς μυαλό για τους “ανεμβολίαστους” και για οποιονδήποτε αμφισβητεί την κυριαρχία τους.

Με μια επανάληψη των Χειμώνων του 2020 και του 2021 δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Θα χρειαστούν περισσότερα από το καθιερωμένο πλέον ρεπερτόριο των ψεύτικων και παραποιημένων στατιστικών στοιχείων, των δυσοίωνων προβλέψεων, των φωτογραφιών των “φορτηγών θανάτου“, των μη ξεχειλισμένων νοσοκομείων που ξεχειλίζουν και όλων των άλλων γνωστών χαρακτηριστικών του νεο-Γκεμπελικού ζυγού προπαγάνδας που έχουμε υποστεί για πάνω από 18 μήνες.

Βρίσκονται αντιμέτωποι με μια αυξανόμενη εξέγερση της εργατικής τάξης. Εκατομμύρια άνθρωποι σε χώρες σε όλο τον κόσμο διαμαρτύρονται στους δρόμους, οργανώνουν απεργίες, περιπάτους, “αναρρωτικές άδειες” και οργανώνουν άλλες μορφές αντίστασης.

Παρά τις οργουελιανές προσπάθειες των εταιρικών μέσων ενημέρωσης να αποκρύψουν οποιαδήποτε κάλυψη ή να μας δαιμονοποιήσουν όλους ως “ακροδεξιούς εξτρεμιστές“, οι Νέοι Κανονικοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό συμβαίνει. Και η επίσημη αφήγηση καταρρέει επιτέλους. Τα πραγματικά γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα από οποιονδήποτε έχει ίχνος ακεραιότητας, τόσο πολύ που ακόμη και μεγάλα προπαγανδιστικά πρακτορεία του GloboCap, όπως ο Guardian, αναγκάζονται να παραδεχτούν απρόθυμα την αλήθεια.

Όχι, ο GloboCap δεν έχει άλλη επιλογή σε αυτό το σημείο από το να ξεσπάσει με κάθε όπλο στο οπλοστάσιό της – εκτός από τον πλήρη δεσποτισμό, τον οποίο δεν μπορεί να αναπτύξει χωρίς να καταστραφεί – και να ελπίζει ότι τελικά θα λυγίσουμε, θα γονατίσουμε και θα παρακαλέσουμε για έλεος.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους, αλλά σίγουρα δεν το περιμένω με ανυπομονησία. Είμαι ήδη αρκετά εξαντλημένος όπως είναι. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, το ίδιο και πολλοί από εσάς. Αν σας βοηθάει καθόλου, ίσως να το δείτε έτσι. Δεν χρειάζεται να τους δώσουμε τη μάχη. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μην παραδοθούμε, να αντέξουμε την επερχόμενη πολιορκία και να φτάσουμε μέχρι τον Απρίλιο.

Ή, αν συνεχιστούν οι απεργίες, οι απουσίες και οι “κακές καιρικές συνθήκες, ίσως να μην χρειαστεί καν τόσος χρόνος.

——————

Δικτυογραφία:

(New Normal) Winter is Coming – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/11/02/new-normal-winter-is-coming/

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 916


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα