Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, καταδικάζει τα ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ «ΑΡΝΗΤΩΝ»

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, καταδικάζει τα ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ «ΑΡΝΗΤΩΝ»

9 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:802
Μοίρασέ το

Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Τα 12 λεπτά της άνισης «αντιπαράθεσης» — επτά εναντίον ενός — αναλώθηκαν σε παρελκυστική αερολογία των καθηγητών περί σωστής χρήσης της μάσκας.

Η αρχική αναφορά του Γιοβανόπουλου στην νομολογία που απαγορεύει τις εγκληματικές ιατρικές πράξεις που επιβάλλονται χωρίς συναίνεση ξεχάστηκε χωρίς σχόλιο.

Για να καταφέρουν λοιπόν να φιμώσουν τη φωνή του Φώτη Γιοβανόπουλου με τo στίγμα του «Αρνητή», επιστρατεύτηκαν και προετοιμάστηκαν δεόντως στο παρασκήνιο επτά εγκάθετοι από το βαρύ πυροβολικό των «πανεμβολιαστών».”

Ως δημοσιογράφος, ο Φώτης Γιοβανόπουλος, όφειλε να γνωρίζει πως οι αργυρώνητοι “συνάδελφοι”, θα του την είχαν… στημένη.
Όσο προετοιμασμενος κι αν είσαι, όσο γνώστης του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και των ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ κι αν είσαι, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ”…
Αν και καταδικάζω απερίφραστα την δημοσιογραφική πορνεία γενικώς, λυπάμαι, αλλά ο κ. Γιοβανόπουλος, έπρεπε να το περιμένει.
Η τηλεοπτική παρουσία του μαζί τους, έφερε για την πλειοψηφία των προβάτων που παρακολουθούν την τηλεοπτική πορνεία, τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσε ο ίδιος και του στοίχισε το κλείσιμο του ιστολογίου του.
Η πρώτη φωτογραφία που επέλεξα, δείχνει την σκληρή αλήθεια της “δημοσιογραφίας”.
Καλλιόπη Σουφλή

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

https://odysee.com/@Antidoto:3/Fotios-ANT1-02-10-2021:d

Ο όμιλος Κυριακού στόχευσε σε δυνατό λαβράκι.

Για να θωρακίσει το κυρίαρχο αφήγημα του υποχρεωτικού, πειραματικού και φονικού Πανεμβολιασμού που διακονούν τα ντόπια ΜΜΕ, δεν επαρκούσε πια η ανακύκλωση της ίδιας πεντάδας των γιατρών  με επιχειρηματολογία «ελεγχόμενης αντιπολίτευσης» εμβολιασμένων «σκεπτικιστών».

Τώρα έπρεπε να στραφούν προς τους αυθεντικούς «Αρνητές» τους οποίους πρώτοι  άρχισαν να «ψάχνουν» την προηγούμενη εβδομάδα ο Ευαγγελάτος και η Μάνδρου στο ανταγωνιστικό προς τον ΑΝΤ1 κανάλι του Αλαφούζου.

Για να ψηφιστεί «πειστικά» μια τόσο  δρακόντεια τροποποίηση του Νόμου 191, χρειάζονται αποδιοπομπαίοι τράγοι «υψηλού κινδύνου».

Άτομα που αποπνέουν «μυστήριο» και άμεση «απειλή για τη δημόσια υγεία», συνήθεις ύποπτοι  παραβάτες του νέου νόμου, με κρυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, χωρίς τα συνήθη ακαδημαϊκά εύσημα, «ναι μεν αλλά» και «ήξεις αφίξεις», πιρουέτες «νηφαλιότητας» και κυβιστήσεις «αυτοπροστασίας» από τις δαγκάνες του ΙΣΑ και του ΑΜΑ.

Επιλέχτηκε αρχικά ο Κερκυραίος Σπύρος Παγιάτης αλλά η πράξη που τον είχε κάνει γνωστό στον κόσμο των συνειδητά ανεμβολίαστων, δύσκολα θα μπορούσε να στιγματιστεί ή διαστρεβλωθεί δημόσια χωρίς να …διαφημιστεί στους αγουροξυπνημένους θεατές της πρωινής ζώνης!

Ο ΑΝΤ1 εύλογα προτίμησε να αποφύγει το ρίσκο του μπούμεραγκ, με την εναλλακτική επιλογή του Φώτη Γιοβανόπουλου.

 Αλλά το μόνο που πέτυχαν οι επιτελείς του καναλιού ήταν να δείξουν την γύμνια της «επτάδας» των άδειων κουστουμιών που παρέταξαν απέναντι του.

Έπρεπε η αυθεντική αντίθετη άποψη να εμφανιστεί με τη σφραγίδα του «Αρνητή» κάτω από το τηλεοπτικό της παράθυρο,  αλλά, αν είναι δυνατόν, να φιμωθεί ολοκληρωτικά στην άρθρωση συνεκτικών επιχειρημάτων έτσι ώστε να μη κινήσει την ελάχιστη «περιέργεια» του ακροατηρίου να διερευνήσει μόνο του την «πηγή» του κακού στο μπλογκ του Φώτη 2021ellada.blogspot.com

Για να καταφέρουν λοιπόν να φιμώσουν τη φωνή του Φώτη Γιοβανόπουλου με τo στίγμα του «Αρνητή», επιστρατεύτηκαν και προετοιμάστηκαν δεόντως στο παρασκήνιο επτά εγκάθετοι από το βαρύ πυροβολικό των «πανεμβολιαστών»:

Τρεις δημοσιογράφοι «οικοδεσπότες» της πρωινής ζώνης, δύο μεγαλοδημοσιογράφοι με ταχύτατη ανέλιξη μετά τους Ολυμπιακούς του 2004 (Κοττάκης και Κοτρώτσος) και δύο καθηγητές «τηλε-ειδικοί», προεξάρχοντος βεβαίως του ασυγκράτητου Βασιλακόπουλου.

Ακόμα και αν δεν ήταν συνεννοημένοι μεταξύ τους, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν τον Γιοβανόπουλο να αρθρώσει δύο ολοκληρωμένες φράσεις χωρίς να διακόπτεται από τους δημοσιογράφους με την κοινότυπη δικαιολογία «για να κάνουμε… διάλογο».

Τα 12 λεπτά της άνισης «αντιπαράθεσης» — επτά εναντίον ενός — αναλώθηκαν σε παρελκυστική αερολογία των καθηγητών περί σωστής χρήσης της μάσκας.

Η αρχική αναφορά του Γιοβανόπουλου στην νομολογία που απαγορεύει τις εγκληματικές ιατρικές πράξεις που επιβάλλονται χωρίς συναίνεση ξεχάστηκε χωρίς σχόλιο.

Μόνο στα τρία τελευταία λεπτά έγινε λόγος για εμβόλια, όχι όμως για τα πειραματικά, θανατηφόρα και τοξικά «εμβόλια» mRNA γονιδιακού hacking, αλλά ούτε για τα κλασικά εμβόλια αδρανοποιημένου αντιγόνου π.χ. της ανεμοβλογιάς του τετάνου ή της γρίπης.

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είχε την «έμπνευση» να θέσει υποθετικό ερώτημα στον Φώτη για δύο εμβόλια που δεν υπάρχουν καν στην πραγματικότητα, δηλαδή εμβόλια του Έμπολα και της Ελονοσίας!!!

Ο Φώτης τότε επιχείρησε ορθώς να απαντήσει επαναφέροντας τη συζήτηση στο θέμα της ασφάλειας και αποτελεσματικότητας «οποιουδήποτε» εμβολίου και της συναίνεσης που απαιτείται για την χορήγησή του.

Εκείνη τη στιγμή όμως ο προσκεκλημένος διακόπηκε οριστικά και απότομα από την αγριοφωνάρα του «οικοδεσπότη» παρουσιαστή, γιατί η εύστοχη απάντηση του Φώτη ήταν κάτι που θα ενδιέφερε μια άλλη συζήτηση η οποία δεν επιτράπηκε ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ στους τελευταίους 19 μήνες μετά το πλανητικό πραξικόπημα της 11 Μαρτίου 2020.

Οποιαδήποτε αναφορά στα επίσημα δεδομένα «ασφάλειας» και «αποτελεσματικότητας» των επίμαχων εμβολίων, θα έπρεπε να λάβει υπόψη της δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια περιφρονημένους αρρώστους ή αναπήρους μετά από ένα επτάμηνο μαζικού εμβολιασμού με τα σκευάσματα mRNA.

Αν μάλιστα μια τέτοια συζήτηση συσχέτιζε αυτά τα επίσημα στοιχεία καταγεγραμμένων «παρενεργειών» με τα συμπεράσματα πολλών δημοσιευμένων μελετών που τεκμηριώνουν επιστημονικά την αρνητική ανοσοαπόκριση (pathogenic priming) των γονιδιακών ενέσεων mRNA, θα γινόταν φανερό πως αυτές καταστρέφουν αντί να ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Το γεγονός πως ούτε νύξη για αναστολή ή απόσυρση των «εμβολίων» δεν γίνεται δεκτή από το παγκόσμιο ιατροφασιστικό κατεστημένο σημαίνει κάτι που οι περισσότεροι έντιμοι και προβληματισμένοι ερευνητές υποψιάζονται:
Πως όλες οι τοξικές ιδιότητες των «εμβολίων» που έχουν καταγγελθεί από χιλιάδες κορυφαίους επιστήμονες δεν είναι τυχαίες «αδυναμίες λόγω βιασύνης στη φάση των δοκιμών», αλλά σκόπιμες τροποποιήσεις νανοτεχνολογίας και ενίσχυσης παθογόνου λειτουργίας (gain of function) που δεν είχαν προβλεφθεί στα πρωτόκολλα της συγκεκριμένης μεθόδου, όπως δηλώνει ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνολογίας των εμβολίων mRNA, Robert Malone.

Έτσι μια ορθολογική συζήτηση θα κατέληγε στην καταγγελία της Γενοκτονίας που συντελείται με τον μαζικό καταναγκασμό του ανθρώπινου πληθυσμού σε «εμβόλια», τα οποία έχει αποδειχτεί ότι σκοτώνουν πολύ περισσότερους από όσους «σώζουν», με άγνωστες επιπλοκές στο μέλλον.

Αυτό ακριβώς υποστηρίχθηκε για πρώτη φορά στην ανοικτή συνεδρίαση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ όπου παρουσιάστηκαν  μελέτες οι οποίες απεδείκνυαν τα τραγικά αποτελέσματα των μαζικών εμβολιασμών οδηγώντας την επιτροπή στην πρόταση απόρριψης της περιβόητης «τρίτης δόσης» του σκευάσματος της Pfizer.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το επιστημονικό, ιατρικό, δημοσιογραφικό και πολιτικό κατεστημένο που υπηρετεί τα σχέδια της Νεας Τάξης για την Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset) του κόσμου στο σημείο Μηδέν του Ανθρωποκεντρικού Πολιτισμού,  φοβούνται τον τεκμηριωμένο Αντίλογο των εντίμων συναδέλφων τους, όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Το κύρος τους καταρρακώνεται καθημερινά πλέον από τα πλήγματα της ίδιας της Επιστήμης που επιχειρούν επί δύο χρόνια να μονοπωλήσουν.

Κάθε επικοινωνιακή «προσέγγιση» των φερέφωνων της Νέας Τάξης προς την πλευρά των  «Αρνητών» είναι στημένη, υστερόβουλη και ναρκοθετημένη λόγω αυτής της ηθικής ανασφάλειας που δεν διασώζεται με κανένα «ακαταδίωκτο».

Τέτοιες εκπομπές έχουν στόχο να καταπνίξουν τον Λόγο της Αλήθειας μέσα στη «πλημμυρίδα» (“flooded field”) τεχνητού θορύβου, αντιφάσεων και αυτοαναιρέσεων, επιτηδευμένης ημιμάθειας και αφασίας, που υποδαυλίζουν μαζική ψύχωση σε παγκόσμια κλίμακα, σύμφωνα με τις οδηγίες της διαβόητης προσομοίωσης «Event 201» που διεξήχθη στα μέσα Οκτωβρίου 2019.

Αλλά μετά από τα πρώτα δύο χρόνια του μεγαλύτερου εγκλήματος στην Ιστορία της ανθρωπότητας, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο από τον χάρτινο Πύργο αυτού του χυδαίου και αιματοβαμμένου ιατροφασιστικού αφηγήματος, εκτός ίσως από την Τοξίνη-Ακίδα και τα νανοσωματίδια γραφενίου που την διασπείρουν με ορό σε όλο το σώμα των παγιδευμένων και εκβιαζόμενων συνανθρώπων μας.

Γι αυτό η Νέα Τάξη καταφεύγει όπου μπορεί σε ολοκληρωτικά μέτρα βάναυσης  καταπίεσης, διωγμού και αποσιώπησης της Ελεύθερης Σκέψης, που βασίζεται σε Έρευνα, Διάλογο και αναφαίρετα ανθρώπινα Δικαιώματα.

Ίσως έτσι όμως υπογράφει την θανατική της καταδίκη, καθώς καταργεί τις ψευδαισθήσεις συνδιαλλαγής και ενδυναμώνει καθημερινά τα χαρακώματα των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

 

Πηγή

Προβολές : 802


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα