Ο εφιαλτικός κόσμος που μας ετοιμάζουν. – ΒΙΝΤΕΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

Ο εφιαλτικός κόσμος που μας ετοιμάζουν. – ΒΙΝΤΕΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

11 Ιανουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:449
Μοίρασέ το

 

Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Μπουρλά: ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ με το DNA των ανθρώπων

Δυνατότητα παρέμβασης και τροποποίησης αλλά και κατασκευής καινούριοι DNA! Θα υπάρξει κάποιο τίμημα;;;

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, μιλώντας στο Bloomberg, συζήτησε την συνεργασία με την Acuitas Therapeutics, ιατρικό όμιλο στον Καναδά και την ανάπτυξη εμβολίων, υπερτονίζοντας την δυνατότητα τροποποίησης του DNA των ανθρώπων.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έναν άλλο τομέα που ανακοινώσαμε σήμερα, στον οποίο θα υπάρξει συνεργασία (σ.σ. με την περιβόητη εταιρεία), -είναι για άλλες υπάρχουσες ασθένειες! Αυτές είναι κυρίως ασθένειες οι οποίες, έχουν ως αιτία ένα λάθος στο dna σου. Ένα γενετικό λάθος. Κάτι δεν πάει καλά με το dna σου, και ως αποτέλεσμα έχεις μια ασθένεια.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με βάση την “τεχνολογία επεξεργασίας ενζύμων”, -στην οποία η (εταιρεία)”Beam” είναι κορυφαία, -είναι να προωθήσουμε στόχους, οι οποίοι θα παραδοθούν μέσω του mrna και θα μπορούν να διορθώσουν αυτό το λάθος.

Υπάρχουν πολλές τεχνολογίες γενετικής, κάναμε πολλή επισταμένη έρευνα και σκεφτήκαμε ότι η βάση είναι αυτή η τεχνολογία.

Η (εταιρεία)”Αcuitas” μας δίνει άδεια για 10 διαφορετικούς στόχους στα LNP-{Λιπιδικά Νανοσωματίδια}- Τα “LNP” είναι τα λιπιδικά νανοσωματίδια  που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά του rna.

Το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ο κώδικας! Τι σημαίνει η τεχνολογία codex; Δημιουργούν DNA αντί της βιολογικής κατασκευής».

 

Πώς ακριβώς και από ποιους θα χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνολογία;;;

Σε ποιά κατεύθυνση θα τροποποιεί το DNA ανθρώπου;;;

Θα είναι αγνά τα κίνητρα της χρήσης της;;;

Αυτά τα ερωτήματα δεν θα τεθούν μάλλον ποτέ στον κ. Μπουρλά, ο οποίος απλά αποκαλύπτει τι έρχεται…

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer εξηγεί πώς οι νέες συνεργασίες τους με εταιρείες επεξεργασίας γονιδίων θα διορθώσουν γενετικά λάθη στο DNA σας
Πηγή

Προβολές : 449


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα