Ο Fauci και τα μέσα ενημέρωσης παραδέχονται την ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ του ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, και δηλώνουν πως... Οι εμβολιασθέντες ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ σε κοινή θέα!!!

Ο Fauci και τα μέσα ενημέρωσης παραδέχονται την ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ του ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, και δηλώνουν πως... Οι εμβολιασθέντες ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ σε κοινή θέα!!!

16 Νοεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,266

 

Ταυτόχρονα, επιβάλουν   περισσότερα ενισχυτικά για τους ευκολόπιστους

Όσοι συνεχίζουν να παίρνουν ενισχυτικές βολές απλώς επιταχύνουν τη βιολογική τους καταστροφή, παίζοντας ακριβώς στα χέρια των παγκοσμιοποιητών της ερήμωσης που επιδιώκουν να τερματίσουν τη βιωσιμότητα της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη.

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Είναι σαν να πας να σώσεις κάποιον που βουλιάζει στη θάλασσα και σε τραβάει μαζί του στον πάτο…

( Natural News ) Είναι πλέον επίσημο: Ο Tony Fauci παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν και ότι τα εμβολιασμένα άτομα κάθε ηλικίας αρρωσταίνουν και πεθαίνουν.

Το ακριβές απόσπασμά του από ένα podcast των New York Times στις 12 Νοεμβρίου, όπως αναφέρθηκε από το Yahoo News :

Βλέπουν μια εξασθένηση της ανοσίας όχι μόνο έναντι της μόλυνσης, αλλά και κατά της νοσηλείας και σε κάποιο βαθμό του θανάτου, η οποία αρχίζει πλέον να αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες. Δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι…

Μειώνεται σε σημείο που βλέπεις όλο και περισσότερους ανθρώπους να παθαίνουν πρωτοφανείς λοιμώξεις και όλο και περισσότεροι από αυτούς που παθαίνουν πρωτοφανείς λοιμώξεις καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Αυτό συμβαίνει μετά από μήνες ισχυρισμού ότι τα εμβόλια είχαν «95% αποτελεσματικότητα» και ότι ήταν τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά, που όλοι θα έπρεπε να τρυπηθούν πολλές φορές.

Ξαφνικά αυτή η ψευδής αφήγηση έχει καταρρεύσει, μαζί με μια αυξανόμενη λίστα ποδοσφαιριστών και νέων επαγγελματιών του αθλητισμού που κυριολεκτικά πεθαίνουν σε αθλητικά γήπεδα σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι λοιπόν η απάντηση του Fauci σε όλα αυτά; “Περισσότερες ενισχυτικές βολές” , λέει.

Λες και μια τρίτη ένεση θα κάνει το εμβόλιο να λειτουργήσει, όταν οι δύο πρώτες ενέσεις έχουν ήδη αποδειχθεί καταστροφικές.

Για την ιστορία, το “ενισχυτικό” εμβόλιο είναι απλώς μια άλλη πλήρης δόση του ίδιου ακριβώς δηλητηρίου που έχει φορτωθεί στα δύο πρώτα εμβόλια.

«Νομίζω… ότι η ενίσχυση θα είναι ένα απολύτως απαραίτητο συστατικό της απάντησής μας, όχι ένα μπόνους, όχι μια πολυτέλεια, αλλά ένα απολύτως ουσιαστικό μέρος του προγράμματος», είπε ο Fauci κατά τη διάρκεια του podcast, διπλασιάζοντας ένα αποτυχημένο εμβόλιο που σκοτώνει Ανθρωπους.

Τα άτομα που έκαναν τις δύο πρώτες βολές μπορεί να έχουν αρκετή εγκεφαλική βλάβη ώστε να συνεχίσουν να παίρνουν «ενισχυτές» μέχρι να πεθάνουν

Φυσικά, όποιος είναι αρκετά ευκολόπιστος για να ακολουθήσει μια τρίτη λήψη, αφού του είπαν ότι οι δύο πρώτες λήψεις δεν λειτουργούν πλέον, πιθανότατα θα συμβαδίσει και με μια τέταρτη λήψη, μόλις τους πει ότι η τρίτη λήψη έχει σταματήσει να λειτουργεί.

Σε αυτό το σημείο, κανένα λογικό άτομο δεν πρέπει να πιστεύει οποιουσδήποτε ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια που πραγματικά λειτουργούν και όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτά τα εμβόλια τους προσφέρουν «προστασία» από μια πανδημία είναι προφανώς γνωστικά καθυστερημένος ή λειτουργεί υπό κάποιου είδους ξόρκι ελέγχου του νου.

Είναι μάλλον προφανές ότι ο Fauci θέλει οι άνθρωποι να συνεχίσουν να κάνουν ενέσεις βιολογικών όπλων μέχρι να πεθάνουν.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να συνεχίσουν να εξαπατούν τους ανθρώπους να κάνουν νεότερες λήψεις πρωτεΐνης ακίδας ακυρώνοντας αυτές που είχαν συμφωνήσει προηγουμένως να κάνουν.

Στη Γαλλία, τα διαβατήρια εμβολίων απενεργοποιούνται πλέον για τους πολίτες που έκαναν τις δύο πρώτες βολές, όλα σε μια προσπάθεια να τους εξαναγκάσουν σε μια τρίτη βολή (η οποία σύντομα θα είναι τέταρτη). Από το ReclaimTheNet.org :

Οι κάτοικοι της Γαλλίας άνω των 65 ετών θα απενεργοποιήσουν τα διαβατήριά τους για το εμβόλιο εάν δεν κάνουν το αναμνηστικό εμβόλιο όταν είναι επιλέξιμοι…

Η κυβέρνηση είπε ότι οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών που δεν θα υποβληθούν σε αναμνηστικό εμβόλιο όταν γίνουν επιλέξιμοι θα κάνουν το εμβόλιο τους διαβατήριο απενεργοποιημένο και έτσι θα αποκλειστούν από μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Το κατάλαβα καλά?

Εάν αρνηθείτε να κάνετε την ατελείωτη παρέλαση των θανατηφόρων ενέσεων πρωτεΐνης , θα αποκοπείτε από την κοινωνία.

Γεννιέται το ερώτημα: Ποιο ήταν το νόημα της λήψης των δύο πρώτων βολών στην πρώτη θέση;

Πολλοί άνθρωποι πήραν τους “πυροβολισμούς” επειδή ήθελαν απλώς η κυβέρνηση να τους αφήσει ήσυχους.

Τώρα, τους λένε ότι το αρχικό τους κύμα υπακοής δεν μετράει πλέον.

Οι άνθρωποι εκπαιδεύονται σαν σκυλιά να υποκλίνονται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις υπακοής που επιβάλλονται από την κακή κυβέρνηση.

Ωστόσο, αυτή η ίδια κυβέρνηση προσπαθεί να μας δολοφονήσει όλους, και χρησιμοποιεί εμβόλια — και έλλειψη τροφίμων, πληθωρισμός τροφίμων, διαταραχές ενέργειας, κ.λπ. — για να επιτύχει αυτόν τον τελικό στόχο του παιχνιδιού.

Τα εμβόλια «ενισχυτικά» εμβολίου Covid είναι απλώς βήματα συμμόρφωσης που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αυτοκτονίας εμβολίου .

Όσοι συνεχίζουν να παίρνουν ενισχυτικές βολές απλώς επιταχύνουν τη βιολογική τους καταστροφή, παίζοντας ακριβώς στα χέρια των παγκοσμιοποιητών της ερήμωσης που επιδιώκουν να τερματίσουν τη βιωσιμότητα της ανθρώπινης φυλής στον πλανήτη Γη.

 

Brighteon.com/1a1cf896-c4dc-4015-9c60-ffd90b99249e

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,266

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.