Ο Schwab δημιουργησε την Νέα Παγκόσμια γενιά ηγετών το 2014. Ετοίμαζαν τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ εδώ και καιρό ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Ο Schwab δημιουργησε την Νέα Παγκόσμια γενιά ηγετών το 2014. Ετοίμαζαν τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ εδώ και καιρό ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

26 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,753
Μοίρασέ το

 

Όλοι αυτοί, όπως αναφέρεται εφαρμόζουν τις οδηγίες της Μεγάλης Επανεκίνησης για την νομοθετική βούληση του λαού τους και τα αντίστοιχα συνταγματικά τους πλαίσια.

Τι ισχύει για την Ελλάδα;;;

 

«Ενώ ο Τζορτζ Σόρος έχει διαβρώσει το αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης (σ.σ. και όχι μόνο) με την αναρχία των Εισαγγελέων που χρηματοδοτείται από την Ανοικτή Κοινωνία, ο Κλάους Σβάμπ εκπαίδευσε και τοποθέτησε συγκεκριμένα άτομα της Μεγάλης Επαναφοράς στην μηχανή της πολιτικής των δημοκρατιών παγκοσμίως».

Αυτά αναφέρουν εναλλακτικά ρεπορτάζ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Οι απόφοιτοι του προγράμματος νέων παγκόσμιων ηγετών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ περιλαμβάνουν, μεταξύ αυτών, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν και τον Υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζιγκ.

Πέραν τούτου, όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, ο Σβαμπ αποτελεί τον μέντορα των Ελλήνων πρωθυπουργών, Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Όλοι αυτοί, όπως αναφέρεται εφαρμόζουν τις οδηγίες της Μεγάλης Επανεκίνησης για την νομοθετική βούληση του λαού τους και τα αντίστοιχα συνταγματικά τους πλαίσια.

Η δήλωση του φόρουμ νέων παγκόσμιων ηγετών του Klaus Schwab (ΕΔΩ η βράβευση του Μητσοτάκη) αναφέρει: «Το φόρουμ περιλαμβάνει περισσότερα από 1.400 μέλη και αποφοίτους 120 εθνικοτήτων, πολιτικών και επιχειρηματικών καινοτόμων, επιχειρηματιών, πρωτοπόρων τεχνολογίας, εκπαιδευτικών, ακτιβιστών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και άλλων».

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δημιούργησε το Φόρουμ Νέων Παγκόσμιων Ηγετών το 2004 για να βοηθήσει δήθεν τον κόσμο να αντιμετωπίσει όλο και πιο περίπλοκα και αλληλεξαρτώμενα προβλήματα.

«Το όραμά του ήταν να δημιουργήσει μια προληπτική πολυμετοχική κοινότητα των ηγετών της επόμενης γενιάς του κόσμου για να ενημερώσει και να επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων και να κινητοποιήσει τον μετασχηματισμό, υπονομεύοντας την εθνική κυριαρχία και το μέλλον της ατομικής ελευθερίας», καταλήγουν τα ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο:

Ο Schwab δημιουργησε την Νέα Παγκόσμια γενιά ηγετών το 2014

 

Πηγή

Προβολές : 1,753


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα