ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ LIVE ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ LIVE ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

19 Ιανουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,076
Μοίρασέ το

 

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η κοπέλα εμφανίζεται να έχει στριμωχτεί σε μια καρέκλα, ενώ μια νοσοκόμα ετοιμάζεται να της κάνει ένεση με το m-volιο της Pfizer.

 

 

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ…

Η λύτρωση φαντάζει σαν άπιαστο όνειρο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Naftali Bennett ώθησε μια απρόθυμη και διστακτική έφηβη να m-volιαστεί για τον COVID σε ζωντανή μετάδοση.

Το κορίτσι, κόρη ενός από τους φίλους του Bennett, λέγεται ότι φοβόταν και δίσταζε να m-volιαστεί.

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η κοπέλα εμφανίζεται να έχει στριμωχτεί σε μια καρέκλα, ενώ μια νοσοκόμα ετοιμάζεται να της κάνει ένεση με το m-volιο της Pfizer.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ LIVE ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

“Σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχουν όλα τελειώσει.”

παρουσιαστής: “Είμαστε ζωντανά, υπάρχει λίγο άγχος, αλλά είναι ένα όμορφο γεγονός (!!!!!!!! δείτε την κοπέλα πως φοβάται και αρνείται) – Ένα ιδιαίτερο γεγονός με τον Πρωθυπουργό, που είναι παρόν για να εποπτεύσει ότι ο m-volισμός θα γίνει. Αυτή είναι η Νόα, είναι λίγο φοβισμένη … Τώρα της προσφέρει παγωτό. ”

Το βίντεο έστειλε η ακτιβίστρια Avital Livny, η οποία έχει ιδρύσει το “The Testimonies Project” από το Τελ Αβί, Ισραήλ.

Η Livny πιστεύει ότι αυτό ήταν μια προσπάθεια της ισραηλινής κυβέρνησης να πείσει τους γονείς να m-volιάσουν τα παιδιά τους, καθώς η m-volιαστική εκστρατεία στα παιδιά δεν προχωρά όπως αναμενόταν, γιατί η πλειονότητα των παιδιών δεν m-volιάζονται.

Επίσης, αναφέρει ότι αλλάζουν οι κανόνες στα ισραηλινά σχολεία: αν ένας μαθητής βγει θετικός στον covid, όλη η τάξη πρέπει να απομονωθεί, ωστόσο, τα m-volιασμένα παιδιά μπορούν να επιστρέψουν στο σχολείο, αν έχουν αρνητικό τεστ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΗΜΕΡΑ.

Αντίθετα, τα μη m-volιασμένα παιδιά, ακόμη κι αν έχουν αρνητικό τεστ, υποχρεώνονται να παραμείνουν από 7-10 ημέρες σε καραντίνα.

Τίποτε από αυτά δεν βασίζεται σε ιατρικά δεδομένα, τίποτε από αυτά δεν έχει καμία λογική.

Θέλουν απλά να πιέσουν τους γονείς να m-volιάσουν τα παιδιά τους.

Επίσης, το ισραήλ προσπαθεί να επιβάλλει τα πράσινα διαβατήρια στα εμπορικά κέντρα και στα μαγαζιά.

Οι ισραηλινοί, ωστόσο, απάντησαν σε αυτόν τον εκβιασμό ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ 30-40% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ (κι όλοι ξέρουμε πόσο τσούζει αυτό την γαμψομύτικη ράτσα).

Ταυτόχρονα, υπήρξαν και πολλές διαμαρτυρίες μπροστά από εμπορικά κέντρα, με αποτέλεσμα μετά από 1 εβδομάδα ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΙΣΩ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

“Αυτό σημαίνει”, λέει η Livny, ότι  “Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.

ΕΜΕΊΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ” (αρκεί να το καταλάβουμε).

“ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ”.

Israel’s prime minister pressures teenage girl to take COVID injection on live television

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,076


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα