ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑΧΕΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΦΘΟΡΑ

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑΧΕΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΦΘΟΡΑ

8 Ιανουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:995
Μοίρασέ το

 

Ο Guardian την περιγράφει ως “μια προοδευτική νευρολογική ασθένεια” που ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ προβλημάτων υγείας.

Μερικά από τα συμπτώματά του περιλαμβάνουν γρήγορη απώλεια βάρους, αϋπνία, παραισθήσεις, δυσκολία στη σκέψη και περιορισμένη κινητικότητα.

Είναι ενδιαφέρον ότι συνέβαινε τα τελευταία αρκετά χρόνια και άρχισε να αυξάνει πραγματικά μόλις εμφανίστηκαν τα “m-volια” για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) στο πλαίσιο της Επιχείρησης Warp Speed.

 

 

 

Θα δούμε ασθένειες που σπανίζουν, και ασθένειες ξεχασμένες στο βαθύ παρελθόν, να αναβιώνουν με τα μπόλια…και ούτε ψύλλος στον κόρφο μας… και μετά, να ‘σου τα νέα μπόλια, για τις καινούργιες ασθένειες…

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑΧΕΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΦΘΟΡΑ

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πληροφοριοδότης στην καναδική επαρχία New Brunswick λέει ότι μια νέα “μυστηριώδης” κυκλοφορεί μεταξύ των νέων που προκαλεί ταχεία νοητική φθορά.

Είναι ενδιαφέρον ότι συνέβαινε τα τελευταία αρκετά χρόνια και άρχισε να αυξάνει πραγματικά μόλις εμφανίστηκαν τα “m-volια” για τον κορωνοϊό της Γουχάν (Covid-19) στο πλαίσιο της Επιχείρησης Warp Speed.

Ο Guardian την περιγράφει ως “μια προοδευτική νευρολογική ασθένεια” που ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ προβλημάτων υγείας.

Μερικά από τα συμπτώματά του περιλαμβάνουν γρήγορη απώλεια βάρους, αϋπνία, παραισθήσεις, δυσκολία στη σκέψη και περιορισμένη κινητικότητα.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν 48 επίσημες περιπτώσεις της περίεργης αυτής ασθένειας υπό διερεύνηση.

Αυτή η ανώνυμη ασθένεια ανακοινώθηκε για πρώτη φορά την άνοιξη του 2021 αμέσως μετά τις ταχεία εξάπλωση των ενέσεων του Ντόναλντ Τραμπ, του επονομαζόμενου και ως “πατέρα των m-volιων” που άρχισαν να φτάνουν στον γενικό πληθυσμό.

“Ανησυχώ πραγματικά για αυτά τα περιστατικά γιατί φαίνεται να εξελίσσονται εξαιρετικά γρήγορα”, φέρεται να είπε ο πληροφοριοδότης.

“Ανησυχώ για αυτούς και τους οφείλουμε κάποιου είδους εξήγηση”.

Η πάθηση φαίνεται επίσης να είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ, σε ορισμένες περιπτώσεις. Τουλάχιστον δύο άτομα με στενή επαφή, αλλά χωρίς γενετικούς δεσμούς, με επίσημες περιπτώσεις έχουν αναπτύξει παρόμοια συμπτώματα, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να παίζουν περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Τα παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα από πρόσφατες περιπτώσεις:

Ένας νεαρός άνδρας εμφάνισε συμπτώματα ΑΝΟΙΑΣ και ΑΤΑΞΙΑΣ. Η σύζυγός του, που τον φροντίζει, άρχισε ξαφνικά να χάνει τον ύπνο της και να βιώνει μυϊκή απώλεια, άνοια και παραισθήσεις. Η κατάστασή της είναι πλέον χειρότερη από τη δική του.

• Μια γυναίκα στα 30 της, η οποία περιγράφεται ότι δεν είναι σε θέση πλέον να παράγει λόγο, τώρα πρέπει να χρησιμοποιεί σωλήνα τροφοδοσίας και παρουσιάζει υπερβολική σιελόρροια. Η γυναίκα που την φροντίζει, μια φοιτήτρια νοσηλευτικής στα 20 της, άρχισε επίσης πρόσφατα να εμφανίζει συμπτώματα νευρολογικής έκπτωσης.

• Μια νεαρή μητέρα έχασε γρήγορα σχεδόν 60 κιλά και ανέπτυξε αϋπνία και παραισθήσεις. Οι εικόνες του εγκεφάλου δείχνουν προχωρημένα σημάδια ατροφίας.

 

ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

 

Ο πληροφοριοδότης, ο οποίος είναι υπάλληλος του Δικτύου Υγείας Vitalité, ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του εξαιτίας του φόβου του για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις αν μιλήσει. Αυτό το άτομο, ωστόσο, εξακολουθούσε να αισθάνεται υποχρεωμένο να εμφανιστεί.

“Δεν πρόκειται για ασθένεια του New Brunswick”, είπε. “Απλά πιθανώς να είμαστε η περιοχή που υψώνει τη σημαία. Είμαστε κυρίως αγροτική περιοχή που συνεπάγεται ότι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μεγαλύτερη έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες.”

Η Ειδική Κλινική Νευροεκφυλιστικών Διαταραχών, γνωστή και ως “Ιατρείο Εγκεφάλου”, είναι επί του παρόντος το γραφείο συμψηφισμού για περιπτώσεις που παραπέμπονται τόσο από την περιοχή όσο και από κοντινές επαρχίες. Οι γιατροί λένε ότι είναι “μπερδεμένοι” σχετικά με την αιτία.

Σε μια προσπάθεια να καταπνίξουν τους φόβους, οι αξιωματούχοι είπαν ότι οκτώ γνωστές θανατηφόρες περιπτώσεις αυτής της περίπλοκης ασθένειας ήταν το αποτέλεσμα μιας “λανθασμένης διάγνωσης” και όχι της ίδιας της ασθένειας. Τα θύματα που φαίνεται να έχουν “κολλήσει” τη μυστηριώδη ασθένεια υποτίθεται ότι πέθαναν επίσης από “άσχετα παθολογικά αίτια.”

Το αν αυτή η εξήγηση θα συντηρηθεί και μακροπρόθεσμα παραμένει άγνωστο. Πιθανότατα θα εξαρτηθεί από το πόσοι ακόμη άνθρωποι θα αναπτύξουν αυτήν την ασθένεια και αν θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ή να μειώνεται.

“Το γεγονός ότι στο φάσμα των ασθενών παρατηρούμε νέους, έρχεται σε αντίθεση με αυτό που φαίνεται να είναι η προτιμώμενη θέση της κυβέρνησης του New Brunswick – ότι τα κρούσματα σε αυτή την ομάδα συγκεντρώνονται κατά λάθος”, δήλωσε ένας επιστήμονας από την Καναδική Δημόσια Υπηρεσία Υγείας, που ειδικεύεται σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες αλλά δεν έχει άδεια να μιλήσει με επίσημη ιδιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ του New Brunswick ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, γεγονός που έχει οδηγήσει ορισμένους κατοίκους της περιοχής να εικάζουν ότι υπάρχει κάποιο είδος ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.

“Αν μια ομάδα ανθρώπων ήθελε να αναπαράγει θεωρίες συνωμοσίας, τότε η κυβέρνησή μας έχει κάνει θαυμάσια δουλειά για την προώθησή της”, είπε ο Laurie Beatty, πατέρας ενός θύματος που πέθανε λίγο μετά την ανάπτυξη πνευματικής σύγχυσης που οδήγησε σε ταχεία επιδείνωση.

Περισσότερες ειδήσεις σχετικά στο: Twisted.news.

Οι πηγές για το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheGuardian.com

NaturalNews.com

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 995

Ετικέτες: , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το