ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ “ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΥΣ” ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ M-VOLΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ “ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟΥΣ” ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ M-VOLΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

29 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:930
Μοίρασέ το

 

 

“Οι γιατροί δεν θέλουν να το αμφισβητήσουν. Έχουμε όλους αυτούς τους μαζικούς m-volιασμούς και παρατηρούμε πιο συχνά μυοκαρδίτιδα και κανείς δεν θέλει να σηκώσει την κόκκινη σημαία. Όταν το θέτουμε ως θέμα συζήτησης, δεν το συζητούν καν. Δεν το αναφέρουν. Συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει λόγος, ότι είναι κάτι αυθόρμητο”.

 

 

 

Φαντάζει παρανοϊκό, κι όμως είναι πραγματικότητα… είτε το χρήμα που ρέει άφθονο σε γιατρούς, είτε η ασυγχώρητη άγνοια, το φαινόμενο να αποφεύγουν με κάθε τρόπο η πλειοψηφία των γιατρών και ουχί των ΙΑΤΡΩΝ, να αναγνωρίσουν τις σοβαρές παρενέργειες των σκευασμάτων των εμβολίων, αποδεικνύει πως ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ … ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΠΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;;;

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!

ΦΟΒΟΣ Ή ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;;

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ένα κύμα ασθενειών που προκαλούνται από m-volια σαρώνει τα νοσοκομεία της Νότιας Καλιφόρνια και μερικές γενναίες νοσηλεύτριες βγαίνουν μπροστά για να μιλήσουν για αυτό.

Στην κομητεία Ventura, που βρίσκεται βόρεια του Λος Άντζελες, τα περιστατικά “ανεξήγητων” καρδιακών προβλημάτων, εγκεφαλικών επεισοδίων και πήξης του αίματος, εκτοξεύονται στα νοσοκομεία της περιοχής. Και πολλοί τοπικοί γιατροί αρνούνται να συνδέσουν αυτά τα συμβάντα με τις ενέσεις του κορονοϊού Wuhan (Covid-19).

Μια νοσοκόμα που εργάζεται στο τμήμα εντατικής θεραπείας σε μια ΜΕΘ της κομητείας Ventura εμφανίστηκε και είπε στον Conejo Guardian ότι “είμαι κουρασμένη από όλα τα σ@@@@ που συμβαίνουν”, καθώς το νοσοκομείο αρνείται να αναγνωρίσει τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

“Είναι τρελό το πώς κανείς δεν αμφισβητεί τίποτα πια”, φέρεται να είπε αυτό το άτομο, που παρουσιάστηκε με το όνομα Sam.

Η Sam ανέφερε ότι υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση στους νέους που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους σοβαρά προβλήματα υγείας αφότου δεχθούν τις ενέσεις του “Operation Warp Speed”.

“Μας έρχονται ολοένα και νεότεροι άνθρωποι “, πρόσθεσε η Sam. “Βλέπουμε πολλά εγκεφαλικά, πολλά καρδιακά επεισόδια”.

Σε μια περίπτωση, μια 38χρονη γυναίκα ήρθε στα επείγοντα με αποφράξεις ή παρεμπόδιση της ροής του αίματος στον εγκέφαλό της.

“[οι ​​γιατροί] έψαχναν για όλες τις άλλες αιτίες κάτω από τον ήλιο και το τεκμηρίωσαν αυτό στο γράφημα, αλλά πουθενά δεν βλέπετε αν ήταν m-volιασμένη ή όχι”, πρόσθεσε η Sam.

“Ένα πράγμα που προκαλεί το m-volιο είναι η θρόμβωση. Εδώ έχετε μια 38χρονη γυναίκα που είχε διπλο-m-volιαστεί και παθαίνει εγκεφαλικά που δεν μπορούν να εξηγήσουν. Κανένας από τους γιατρούς δεν το συσχετίζει με το m-volιο. Όλα αυτά είναι μπαρούφες”.

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ M-VOLΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σε άλλη περίπτωση, μια 63χρονη γυναίκα χωρίς προηγούμενο καρδιακό ιστορικό υπέστη καρδιακή προσβολή. Οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι οι στεφανιαίες αρτηρίες της ήταν καθαρές, ωστόσο μόλις είχε κάνει μια ένεση της ‘Moderna’.

“Ένας γιατρός αμφισβήτησε πραγματικά το m-volιο, αλλά δεν το ανέφερε στο διάγραμμα γιατί δεν μπορείτε να το αποδείξετε”, είπε η Sam.

Η Sam λέει ότι τα νοσοκομεία σε όλη την περιοχή βλέπουν μια σημαντική αύξηση της μυοκαρδίτιδας, μια πολύ γνωστή αρνητική επίδραση που προκαλείται από τα m-volια για την κινεζική γρίπη.

“Όλοι θέλουν να το υποβαθμίσουν – “Είναι σπάνιο, είναι σπάνιο»”, η Sam θλίβεται με το γεγονός, ότι το νοσοκομείο δεν παίρνει τίποτα από όλα αυτά στα σοβαρά.

“Οι γιατροί δεν θέλουν να το αμφισβητήσουν. Έχουμε όλους αυτούς τους μαζικούς m-volιασμούς και παρατηρούμε πιο συχνά μυοκαρδίτιδα και κανείς δεν θέλει να σηκώσει την κόκκινη σημαία. Όταν το θέτουμε ως θέμα συζήτησης, δεν το συζητούν καν. Δεν το αναφέρουν. Συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει λόγος, ότι είναι κάτι αυθόρμητο”.

Μια άλλη νοσοκόμα της ΜΕΘ με το όνομα Ντάνα είπε στον Conejo Guardian ότι το τμήμα στο οποίο εργάζεται, “ποτέ δεν ήταν τόσο απασχολημένο” και ότι “τίποτα από αυτά δεν είναι Covid-19”.

“Συνήθως δεν βλέπουμε τόσο εγκεφαλικά επεισόδια, ανευρύσματα και καρδιακά επεισόδια να συμβαίνουν ταυτόχρονα”, λέει η Dana.

“Κανονικά θα βλέπουμε έξι με δέκα ανατομές αορτής το χρόνο. Έχουμε δει έξι τον τελευταίο μήνα. Είναι τρελό. Αυτοί έχουν πολύ υψηλά ποσοστά θνησιμότητας”.

Στο νοσοκομείο που εργάζεται η Dana, σχεδόν ποτέ οι γιατροί δεν σκέφτονται ότι τα m-volια της γρίπης της Γουχάν μπορεί να ευθύνονται για όλα αυτά. Αντίθετα, κατηγορούν πράγματα όπως “τις διακοπές” για αυτήν την ξαφνική άνοδο, κάτι που δεν βγάζει νόημα.

“Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να βλέπεις τί συμβαίνει και να καταλήξεις απλώς ως αιτία, ότι “φταίνε, είναι διακοπές”. Έχει υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή όλων, και είναι το m-volι.

Η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών που έχουν εισαχθεί είναι πλήρως m-volιασμένοι, και ωστόσο ένας άνευ προηγουμένου αριθμός από αυτούς, λέει η Dana, “βρίσκονται σε βάσεις πίεσης για να διατηρήσουν την αρτηριακή τους πίεση ψηλά, έχουμε άτομα σε αναπνευστήρες, υπάρχουν προβλήματα πήξης, επομένως έχουμε πολλές σταγόνες ηπαρίνης για να βεβαιωθούμε δεν θα πάθουν εγκεφαλικό”.

Περισσότερα από τα τελευταία νέα σχετικά με τις ενέσεις της γρίπης Fauci μπορείτε να βρείτε στο: ChemicalViolence.com .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ConejoGuardian.org

NaturalNews.com

 

Πηγή σχολίου 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 930


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα