ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!!! ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ embolio.gov ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!!! ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ embolio.gov ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ !!!

20 Ιανουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,107
Μοίρασέ το

 

Οι υγειονομικοί, και όχι μόνο, δικτάτορες σκέφτηκαν να οδηγήσουν τον πολίτη σε πλάνη και να συναινέσει ο ίδιος στη διασταύρωση των στοιχείων και τελικώς, στην επιβολή του προστίμου.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Αυτό γίνεται, μπαίνοντας στη σελίδα εμβóλιo.gov.gr όπου εκεί η διασταύρωση του ΑΜΚΑ γίνεται με την εισαγωγή του ΑΦΜ, από τον ίδιο τον πολίτη.

Από ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΑΔΕ.

ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ;;;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΡΑΓΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΚΑ… ΓΚΑ… ΜΗΘΟΥΝ…

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

 

 

Σοφια Μπριλακη

ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ !!  ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ embolio.gov ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ !!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ…

Από χθες το πρωί γίνεται λόγος για την επιβολή προστίμου στους αvεμβoλíαστους άνω των 60 ετών και ενώ όλα τα φερέφωνα του συστήματος αναφέρουν ότι αυτό έχει ήδη επιβληθεί, κανένας μέχρι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να το βρει στη φορολογική του σελίδα στην ΑΑΔΕ.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η ΑΑΔΕ δεν έχει δικαίωμα να διασταυρώσει τον ΑΜΚΑ του εν λόγω πολίτη.

Για τον λόγο αυτό, οι υγειονομικοί, και όχι μόνο, δικτάτορες σκέφτηκαν να οδηγήσουν τον πολίτη σε πλάνη και να συναινέσει ο ίδιος στη διασταύρωση των στοιχείων και τελικώς, στην επιβολή του προστίμου.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Αυτό γίνεται, μπαίνοντας στη σελίδα εμβóλιo.gov.gr όπου εκεί η διασταύρωση του ΑΜΚΑ γίνεται με την εισαγωγή του ΑΦΜ, από τον ίδιο τον πολίτη.

 

Επομένως, η ΑΑΔΕ αδυνατώντας να διασταυρώσει τα στοιχεία και να επιβάλει το πρόστιμο των 100€, ρίχνει τυράκι στον ανυποψίαστο πολίτη να εισέλθει μόνος του στη σελίδα εμβóλιο.gov.gr και να δει αν του έχει επιβληθεί πρόστιμο, συναινώντας έτσι στην όλη διαδικασία που οδηγεί στην επίδοση του προστίμου.

 

Για τον παραπάνω λόγο, ΜΗΝ εισέρχεστε σε άλλες σελίδες εκτός από αυτή της ΑΑΔΕ για να δείτε αν σας έχει επιβληθεί πρόστιμο.

Πηγή >>https://www.protothema.gr/…/pitsilis-dieukriniseis-gia…/

 

-από Konstantinos Fragkos

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 3,107


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα