ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

9 Δεκεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:734
Μοίρασέ το

 

Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κρατούν νομοταγείς πολίτες σε κατ’ οίκον περιορισμό, επειδή αρνούνται την ένεση. Αυτό δεν αποτελεί άσκηση ετοιμότητας.

Συνδυάστε αυτήν τη δυστοπική πραγματικότητα με τη διαστροφική “λογική” που χρησιμοποιήθηκε για την επιβολή των λόκνταουν και είναι δύσκολο να αγνοήσετε την αίσθηση ότι τα λόκνταουν ήταν μια προκαθορισμένη διαδρομή προς το σημείο που βρισκόμαστε τώρα: με τον τακτικό, υποχρεωτικό m-volιασμό των ενηλίκων και τα διαβατήρια m-volιασμού, το ανοσοποιητικό σας σύστημα γίνεται πλέον συνδρομητική υπηρεσία.

Ενεργούν για το δικό τους συμφέρον, κάτω από την μάσκα της ψεύτικης καλής θέλησης “να σώσουν τη γιαγιά”. Κλέβουν εμάς, κλέβουν εσάς.

 

 

 

 

Όταν όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν το στήσιμο στο αφήγημα μιας ψευτοπανδημίας, ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΥΤΟΘΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ;;;

Πόση ηλιθιότητα ακόμα θα κουβαλάμε πάνω μας;

Πότε θα εξεγερθούμε ενάντια στους παρανοϊκούς πολιτικούς, ιατρικούς, δημοσιογραφικούς, δικαστικούς, εκκλησιαστικούς καραγκιόζηδες;

Πότε;

Όταν δεν θα υπάρχουμε καν ως ανθρώπινες οντότητες ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

μετάφραση blümlifee

 

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι νοιώθουν ότι κάτι δεν “κολλάει” όσον αφορά στον τρόπο ανταπόκρισης απέναντι στην πανδημία του “Covid”.

Όπως ισχυρίζονται οι προφήτες του πολιτικού κατεστημένου, ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “M-VOLΙΑΣΜΟ” ώστε να εξαφανιστεί ένα παθογόνο του αναπνευστικού, ενώ  ωστόσο, τα προσφερόμενα “m-volια” δεν παρέχουν ανοσία.

Αντιθέτως, οδηγούν σε συχνές λοιμώξεις μετά από m-volιασμό.

Και παρόλα αυτά, η οδηγία που μας δίνεται είναι ότι μπορούμε μάλιστα και να τα “ανακατεύουμε” τυχαία μεταξύ τους, σε τακτική βάση, ώστε να μπορούμε να πάμε σε εστιατόρια και να παρακολουθήσουμε εκδηλώσεις.

Το να έχετε αναρρώσει από την ίδια την ασθένεια, δεν αρκεί για να διατηρήσετε τα δικαιώματά σας.

Η ικανότητα να αποδείξετε ότι δεν είστε ευάλωτος στο παθογόνο, λόγω εγγενούς καλής υγείας, δεν αρκεί.

Για να διατηρήσετε την ελευθερία κινήσεων, πρέπει να υποβληθείτε στις εν λόγω ενέσεις.

Κάτι δεν “κολλάει” εδώ.

Κόπτονται να μας m-volιάσουν.

Όπως επίσης, και να δημιουργήσουν την υποδομή του QR/tracking (εντοπισμού μας και των επαφών μας) ως προϋπόθεση “ασφάλειας”.

Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς: Είχαν ποτέ μια νόμιμη βάση για να μας οδηγήσουν σε αυτό το σημείο;

Πίστευαν πραγματικά ότι μπορούσαν να “σώσουν τη γιαγιά” με ένα lockdown;

Με το να επιλέξουν αυτήν την επιφανειακή αλλά εσφαλμένη δικαιολογία που έδωσαν στον τρομοκρατημένο παγκόσμιο πληθυσμό ώστε να επιβάλλουν για πρώτη φορά έναν καθολικό κατ’ οίκον περιορισμό, είναι προφανές ότι δεν το πίστευαν [Ότι με τα λόκνταουν θα σωθούν ζωές].

Τόσο ο ΠΟΥ όσο και ο [διαβότητος] επιδημιολόγος του Imperial College, Neil Ferguson, που βασισε τις εκτιμήσεις του μόνο σε μαθηματικά μοντέλα, ζήτησαν να επιβληθούν συγκεκριμένου τύπου λόκνταουν, όπως αυτό που επέβαλε η Κίνα στην Wuhan τον Ιανουάριο του 2020.

Παραδέχτηκαν ότι η μέθοδος [των λόκνταουν] ήταν κάτι που κανείς δεν πίστευε προηγουμένως ότι θα λειτουργούσε.

Όταν “ο Xi Jinpeng πέτυχε”, έκαναν απότομη στροφή 180 μοιρών, καλώντας ολόκληρο τον κόσμο να “αντιγράψει την Κίνα”.

Ο Neil Ferguson είπε: “αρχικά σκεφτήκαμε ότι [η Κίνα] είναι ένα κομμουνιστικό μονοκομματικό κράτος. Δεν μας έπαιρνε να κάνουμε κάτι τέτοιο και στην Ευρώπη,… και μετά το έκανε η Ιταλία.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ … αν δεν το είχε κάνει η Κίνα, η χρονιά θα ήταν πολύ διαφορετική”.

Έξι εβδομάδες μετά την ανακάλυψη του πρώτου κρούσματος, ο ΠΟΥ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, “πούλησε” στον κόσμο τα λόκνταουν, ισχυριζόμενος ότι “λόγω των λόκνταουν, η καμπύλη της Γουχάν έγινε πιο επίπεδη” σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Κίνας.

Τα δεδομένα που χρησιμοποίησε για να κάνει αυτή την υπόθεση – μια υπόθεση που ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ – προφανώς και δόθηκαν μέσω του κομμουνιστή δικτάτορα.

“Λοιπόν, ορίστε το ξέσπασμα κορωνοϊού που συνέβη σε ολόκληρη τη χώρα στο κάτω μέρος.

Δείτε πώς έμοιαζε το ξέσπασμα έξω από το Hubei. Εδώ είναι οι περιοχές του Hubei έξω από τη Wuhan. Και μετά το τελευταίο είναι η Wuhan.

Και μπορείτε να δείτε ότι αυτή είναι μια πολύ πιο επίπεδη καμπύλη από τις άλλες.

Και αυτό συμβαίνει όταν κάνετε μια επιθετική ενέργεια που αλλάζει τη μορφή που θα περιμένατε από μια επιδημία μολυσματικής νόσου.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την Κίνα, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον υπόλοιπο κόσμο. . .

Η κινεζική κυβέρνηση και ο κινεζικός λαός έχουν χρησιμοποιήσει τα μη φαρμακευτικά μέτρα (ή τα λεγόμενα κοινωνικά μέτρα) [για να] αλλάξουν αποτελεσματικά[] την πορεία της νόσου, όπως αποδεικνύεται από τις καμπύλες της επιδημίας… στην έκθεση προτείναμε αυτή τη μέθοδο και στην διεθνή κοινότητα.”

Αυτή η επιφανειακά ευχάριστη εξήγηση – που γίνεται εύκολα αποδεκτή από ένα έμπιστο φοβισμένο άτομο – υψώνει τεράστιες κόκκινες σημαίες σε πιο προσεκτική ανάλυση.

Πρώτον, πώς διεξήχθησαν οι δοκιμές στις διάφορες περιοχές;

Έγιναν τυχαίοι έλεγχοι επί του συνόλου του πληθυσμού ή ελέγχθηκαν μόνο όσοι παρουσιάστηκαν σε κλινικές ή νοσοκομεία;

Πόσες δοκιμές έγιναν κατά κεφαλήν; ήταν αυτός ο αριθμός χαρακτηριστικός σε όλες τις περιοχές; πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι καταγράφηκαν “ασυμπτωματικά” περιστατικά;

Και ούτω καθεξής.

Εν ολίγοις, κάθε καμπύλη θα μπορούσε απλώς να απεικονίζει το πρωτόκολλο δοκιμών – ο ελεγκτής θα μπορούσε κυριολεκτικά να έχει συντάξει οποιαδήποτε καμπύλη ήθελε.

Ακόμη χειρότερα όμως, υπάρχει ένα λογικό ελάττωμα που είναι εξαιρετικά αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι θα μπορούσε να είχε αγνοηθεί από όλες τις παγκόσμιες κυβερνήσεις που επιβάλλουν το lockdown.

Από τους χιλιάδες εθνικούς, πολιτειακούς και τοπικούς πολιτικούς και ΜΜΕ που επευφημούσαν τα lockdown, τουλάχιστον ένας πρέπει να είχε παρατηρήσει ότι ΕΝΩ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ “ΠΙΟ ΕΠΙΠΕΔΗ ΣΤΗΝ WUHAN”, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. (!!!!!!!!)

ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ “ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ WUHAN” ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΦΕΛΟΣ. (!!!!!) και ενώ οι κάτοικοι της Wuhan υπέφεραν το βασανιστήριο των λόκνταουν, οι γειτονικές περιοχές όχι, και όλοι κατέληξαν στο ίδιο σημείο. (!!!!!!)

Η Κίνα δεν έχει αναφέρει κανένα κρούσμα Covid εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες.

Πριν από αυτό, τα κρούσματά της είχαν σταθεροποιηθεί σε χαμηλά ποσοστά για 15 μήνες, από τον Μάρτιο του 2020.

Η “καμπύλη” του “Κινεζικού ιού” θα προξενούσε γέλια, εάν ο υπόλοιπος κόσμος δεν είχε εγκαταλείψει τη δημοκρατία και τα πολύτιμα συνταγματικά του δικαιώματα για την “καταπολέμηση του ιού”:

 

Αντιπαραθέστε το με τον υπόλοιπο κόσμο – ιδιαίτερα με τις χώρες που προσπάθησαν περισσότερο να αντιγράψουν το κινεζικό μοντέλο – όπως το Περού, το Ισραήλ, η Αυστραλία, η Σιγκαπούρη, η Νέα Ζηλανδία και ο Καναδάς. όλοι τους έχουν να αναφέρουν πολλαπλά “κύματα” Covid παρά τα βασανιστικά λόκνταουν.

Ακόμη και ο μαζικός m-volιασμός δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει τα κύματα των κρουσμάτων.

Η Κίνα είναι η μόνη χώρα με μια εντελώς επίπεδη “καμπύλη” και το έκανε ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΗ (!!!!!!!!!!!!!!!!)σε μία πόλη, παρά το γεγονός ότι ανέφερε την παρουσία του ιού και σε πολλές άλλες περιοχές.

Μαγεία, δεν νομίζετε;

Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις το γνωρίζουν ξεκάθαρα.

Δεν εμπιστεύονται τον κομμουνιστή δικτάτορα.

Εάν πίστευαν πραγματικά ότι η ασθένεια ήταν σοβαρή και η Κίνα κρύβει κρούσματα, δεν θα απέλυαν γιατρούς και νοσοκόμες που αρνούνται το “m-volιο” αφότου εργάστηκαν με ασφάλεια μαζί με ασθενείς με Covid για 18 μήνες.

Αντιθέτως, γνωρίζουν ότι οι κανόνες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Οι καμπύλες της νόσου ανεβαίνουν και πέφτουν, ανεβαίνουν και πέφτουν — θα ήταν παράλογο και διαστροφικό να συμπεράνουμε ότι οι κανόνες μερικές φορές λειτουργούν ενώ άλλες αποτυγχάνουν.

Και ωστόσο, συνεχίζουν να επιβάλλουν κανόνες.

Ο πληθυσμός συμμορφώνεται, εξαρτημένος από μια ψευδαίσθηση ελέγχου – μια δεισιδαιμονική πεποίθηση ότι “επειδή κάναμε κάτι, πρέπει να είχε και αποτέλεσμα”. όμως, τα γεγονότα παραμένουν γεγονότα: ακόμη και τα “m-volια” δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν τον ιό – το παρατηρούμε στις λοιμώξεις που προκύπτουν μετά τους m-volιασμούς.

Θέλοντας ο κόσμος να δείξει ότι είναι “καλοί άνθρωποι”, χωρίς καμία περίσκεψη παραμένουν πιστοί στο αφήγημα που ξεκίνησε με το λόκνταουν που επιβλήθηκε τότε στην Wuhan.

Και έτσι λοιπόν, προσπαθούν να σώσουν τη γιαγιά, αλλά η μοίρα της γιαγιάς είναι ήδη προδιαγεγραμμένη.

Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι ανοίγουν το δρόμο για έναν καθολικό υποχρεωτικό m-volιασμό που σύντομα θα γίνει m-volιασμός ρουτίνας.

Το πολιτικό κατεστημένο σκοπεύει να κάνει τους “αν-m-volίαστους”, πολίτες δεύτερης κατηγορίας, να τους απανθρωποποιήσει και να τους στερήσει βασικά δικαιώματα που πολλές γενιές θεωρούν ως δεδομένα. αυτό θέτει τον πληθυσμό σε περιορισμούς μετακίνησης βάσει της συμπεριφοράς τους.

Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΑ.

Σε αυτό το σύστημα – το οποίο ξεκινά σταθερά από χώρα σε χώρα – ένα άτομο που ζυγίζει 150 κιλά, κάνει αποκλειστικά καθιστική ζωή και τρώει μια σταθερά μόνο ‘Big Mac’ θεωρείται “υγιής” και αποδεκτός στην κοινωνία.

Ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΙΑ Η ΥΠΑΚΟΗ: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Αντιθέτως, ένας αθλητής παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Novak Djokovic δεν μπορεί να παίξει τέννις στο ‘Australian Open’.

Θεωρείται ως “κίνδυνος μόλυνσης”, επειδή επιμένει να διατηρεί το σώμα του χρησιμοποιώντας πρακτικές υγείας ανατολικού τύπου, τις ίδιες που τον έκαναν τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών. (το κατεστημένο θα προτιμούσε ο καθένας μας να αντιγράψει τον θιασώτη του ‘Big Mac’ που περιγράφηκε παραπάνω, επειδή δημιουργεί για αυτούς – όχι για τον εαυτό του – περισσότερα κέρδη).

Το πολιτικό κατεστημένο είναι τόσο προσηλωμένο σε αυτόν τον σκοπό που είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να δούμε πώς μπορούμε ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ.

ΗΔΗ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΘΥΣΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ.

Ήταν πάντοτε προφανές, και τότε και τώρα, ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.

Η Αυστραλία έχει αποκτήσει πλέον “στρατόπεδα καραντίνας”.

Οι “μη m-volιασμένοι” Καναδοί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ΜΜΜ.

Οι Αυστριακοί που αρνούνται το τρύπημα δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Πρέπει να επαναληφθεί: Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κρατούν νομοταγείς πολίτες σε κατ’ οίκον περιορισμό, επειδή αρνούνται την ένεση. Αυτό δεν αποτελεί άσκηση ετοιμότητας.

Συνδυάστε αυτήν τη δυστοπική πραγματικότητα με τη διαστροφική “λογική” που χρησιμοποιήθηκε για την επιβολή των λόκνταουν και είναι δύσκολο να αγνοήσετε την αίσθηση ότι τα λόκνταουν ήταν μια προκαθορισμένη διαδρομή προς το σημείο που βρισκόμαστε τώρα: με τον τακτικό, υποχρεωτικό m-volιασμό των ενηλίκων και τα διαβατήρια m-volιασμού, το ανοσοποιητικό σας σύστημα γίνεται πλέον συνδρομητική υπηρεσία.

Γιατί λοιπόν κόπτονται να μας κάνουν την ένεση;

Σίγουρα όχι για το καλό μας.

Ενεργούν για το δικό τους συμφέρον, κάτω από την μάσκα της ψεύτικης καλής θέλησης “να σώσουν τη γιαγιά”.

Κλέβουν εμάς, κλέβουν εσάς.

Πόσα ακόμα θα τους αφήσετε να πάρουν;

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 734


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα