Παγκόσμιος εξευτελισμός. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ!!!

Παγκόσμιος εξευτελισμός. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ!!!

19 Σεπτεμβρίου, 2021 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,992
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Οι αποκαλύψεις που έγιναν για την νομοθετική κτηνωδία της απάνθρωπης κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και για την επικινδυνότητα των σκευασμάτων ήσαν τόσο ενοχλητικές, που η υγειονομική δικτατορία ένιωσε να απειλείται σοβαρά, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προβεί σε αντικανονική ενέργεια.”

 

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, όσο και να πολεμηθεί, όσο και να κρυφτεί από τους δικτάτορες, κάτω από τους τόνους των θανατηφόρων σκουπιδιών τους, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΓΕΤΑΙ εκεί που δεν την περιμένουν.

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο … “βασιλιάς” είναι ΓΥΜΝΟΣ!

Δική σου η φωτογραφία και τα λόγια, αγαπητέ Καθηγητά Κύριε Κωνσταντίνε Βαθιώτη.

 

H εκπομπή της 17ης Σεπτεμβρίου της γερμανικής επιτροπής για τον κορωνοϊό (Corona-Ausschuss) ήταν αφιερωμένη, μεταξύ άλλων, και στην Ελλάδα-Κύπρο.
Οι ομιλητές που ανέλαβαν να διαφωτίσουν κατά πρώτον λόγο το γερμανικό κοινό αλλά κατ’ επέκτασιν και τον υπόλοιπο κόσμο ήταν οι εξής: Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Γεώργιος Κασιμάτης, π. Στυλιανός Καρπαθίου, Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.
Ενώ η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά μέσω του youtube αλλά και άλλων εναλλακτικών δικτύων στα πέρατα της γης (υπήρχε διερμηνεία στην αγγλική γλώσσα), το youtube έριξε μαύρο, διακόπτοντας την μετάδοση, επειδή τάχα «παραβαίνει τις Οδηγίες της κοινότητας».
Ταυτοχρόνως, έπεσε και η ιστοσελίδα της γερμανικής επιτροπής για τον κορωνοϊό!
Οι αποκαλύψεις που έγιναν για την νομοθετική κτηνωδία της απάνθρωπης κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και για την επικινδυνότητα των σκευασμάτων ήσαν τόσο ενοχλητικές, που η υγειονομική δικτατορία ένιωσε να απειλείται σοβαρά, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προβεί σε αντικανονική ενέργεια.
Τον παλιό καλό καιρό, όταν μια ομάδα έβλεπε ότι κινδυνεύει να εξευτελιστεί από τον καταφανώς ανώτερο αντίπαλό της, έσβηνε τους προβολείς και το παιχνίδι δεν τελείωνε ποτέ.
Έτσι απέφευγε να διαμορφωθεί με επίσημο τρόπο το τελικό αποτέλεσμα της ντροπής, αδιαφορώντας για την αποκάλυψη των εμπνευστών και εκτελεστών της δολιοφθοράς.
Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να αποφύγει τον διασυρμό από την ισοπεδωτική εμφάνιση του διαφαινόμενου θριαμβευτή.
Αντιθέτως, δεν έδινε καμία σημασία στην ηθική διάσταση της επιλογής του αθέμιτου όπλου.
Όποιος κλέβει στο παιχνίδι, λέγεται ζαβολιάρης.
Ζαβολιάρης λέγεται αυτός που κάνει ζαβολιές.
Η ζαβολιά προέρχεται από την διαβολιά: το δι τρέπεται σε ζ.
Ο διάβολος, ο οποίος απεχθάνεται την αλήθεια, κρύβεται ακόμη και σε γλωσσικό επίπεδο, αλλάζοντας τα σύμφωνα!
Υπάρχει μια ελληνική παροιμία που ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση:
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!
Όποιος, λοιπόν, κάνει ζαβολιές, θέλει να κρύψει την αλήθεια και να ματαιώσει την ήττα του.
Ο Thomas Jefferson έλεγε: «μόνο το ψέμα έχει την ανάγκη της κρατικής βίας. Η αλήθεια στέκεται όρθια από μόνη της».
Συμπεράσματα:
1. Όσες φορές και να μας ρίξετε, εμείς θα στεκόμαστε ex officio όρθιοι!
2. Η βίαιη διακοπή της ανωτέρω μετάδοσης σημαίνει ότι οι υπηρέτες της παγκόσμιας ψευδο-υγειονομικής δικτατορίας αρνήθηκαν να παραδεχθούν την ήττα τους.
3. Η ήττα προήλθε από την φωταγώγηση της αλήθειας.
4. Το διαδικτυακό κόψιμο της αλήθειας είναι ό,τι το σβήσιμο των προβολέων στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του παρελθόντος. Προβολείς = αλήθεια.
5. Όποιος κάνει ζαβολιές σε βάρος τους αντιπάλου του είναι βρόμικος παίκτης επειδή δεν τον σέβεται. Γι’ αυτό ακριβώς, όμως, δεν αξίζει να σεβαστούμε ποτέ τον βρόμικο παίκτη.
ΑΠΟΡΙΑ: Τον βρόμικο αυτόν παίκτη μπορείς να τον κερδίσεις παίζοντας καθαρά ή πρέπει να κατεβείς στο επίπεδό του παίζοντας κι εσύ βρόμικα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για να κερδίσεις, δηλ. για να ανατρέψεις μια παγκόσμια δικτατορία, πρέπει να παίξεις με τα ίδια της τα όπλα.
Όπως έκανε μέχρι πρότινος και το ίδιος κράτος, όταν θέσπιζε δρακόντειους νόμους για να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες.
Τώρα, όμως, που το κράτος μετατράπηκε σε τρομο-κράτος, πρέπει οι απειλούμενοι πολίτες να γίνουν το κατοπτρικό του είδωλο.
Και προπάντων να σταματήσουν να διαπραγματεύονται-συνεργάζονται με το ιατροφασιστικό καθεστώς!

 

Πηγή

Προβολές : 1,992


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα