Παιδοφιλία στις οθόνες μας ... Η ”αγαπημένη Οπρα” ...της Αμερικής και όχι μόνο ..... Επειδή τα παντα ειναι μπροστά στα μάτια μας. (βίντεο)

Παιδοφιλία στις οθόνες μας ... Η ”αγαπημένη Οπρα” ...της Αμερικής και όχι μόνο ..... Επειδή τα παντα ειναι μπροστά στα μάτια μας. (βίντεο)

26 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,011
Μοίρασέ το

 

Η Όπρα, ανήκει στην … “ΕΛΙΤ”… αυτή, που όταν πέσει το  ψεύτικο και σκοτεινό πέπλο της διασημότητας, ο κόσμος θα καταλάβει πως έχει να κάνει με μια απίστευτα νοσηρή εγκληματική συμμορία, που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα… και θα εξεγερθεί…

 

Όταν μιλάμε για την … “ΕΛΙΤ”, πρέπει να κατανοήσουμε πως αναφερόμαστε σε διεστραμμένα ανθρωπόμορφα κτήνη, που ανάμεσα στα πάθη τους για χρήμα και εξουσία, είναι και ο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ.

Κι όμως, αυτά τα κτήνη, είναι για εκατομμύρια ανθρώπων, …είδωλα…

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΜΙΑΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η Όπρα, είναι ένα απ’ αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, που θεωρεί τον παιδοβιασμό ως κάτι το… εξαιρετικό!!!

Και είναι η … αγαπημένη σταρ της Αμερικής…

Δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν την παρακολουθούν φανατικά και … “έλληνες”… με τα ίδια νοσηρά και διεστραμμένα πάθη.

Δεν χρειάζεται να υποθέσω πως η … “Ακαδημία” που έχει στην Αφρική, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κανάλι διοχέτευσης προβληματικών παιδιών στους άρρωστους και διεστραμμένους φίλους της… είναι σαφές από το βίντεο που ακολουθεί.

Η Όπρα, ανήκει στην … “ΕΛΙΤ”… αυτή, που όταν πέσει το πέπλο της διασημότητας, ο κόσμος θα καταλάβει πως έχει να κάνει με μια απίστευτα νοσηρή εγκληματική συμμορία, που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα… και θα εξεγερθεί… και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτά τα ΚΤΗΝΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

πηγή βίντεο εδώ ή εδώ

 

Προβολές : 1,011


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα