Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: “Δρόμος χωρίς επιστροφή τα εμβόλια mRNA. Δεν είναι αναστρέψιμες οι βλάβες”

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: “Δρόμος χωρίς επιστροφή τα εμβόλια mRNA. Δεν είναι αναστρέψιμες οι βλάβες”

20 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το
πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: «Η διχόνοια χωρίζει οικογένειες, καταστρέφει φιλίες, ήρθε για να αποδυναμώσει το ηρωικό στοιχείο τα φυλής μας και το μαρτυρικό ήθος της πίστεώς μας με πανούργες πρακτικές που έστησαν πάνω στην ψυχολογία των μαζών και όχι στην αξία του προσώπου».

«Ξαναζούμε το δράμα του ναζιστικού ολοκληρωτισμού»

 

 

 

Από τους ελάχιστους ρασοφόρους που αντιστέκονται… ιερέας και ψυχίατρος… έχουν δει πολλά τα μάτια του αυτό το διάστημα…

Ανθρώπινες τραγωδίες μέσα στις οικογένειες, που νοσούντων και μη, εμβολιασμένων και μη, που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας.

Βαδίζουμε σε πολύ κακοτράχηλα μονοπάτια και αν δεν υπάρξει ουσιαστική αντίσταση και όχι … συλλαλητήρια εκτόνωσης, που είναι βούτυρο στο ψωμί τους, οι τραγωδίες θα αυξάνονται όπως και οι θάνατοι… ΡΑΓΔΑΙΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι πολίτες Δυτικής Μακεδονίας, έκαναν συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης με κεντρικό ομιλητή τον π. Στυλιανό Καρπαθίου.

Στη συγκέντρωση που ξεκίνησε με το Πάτερ ημών, συμμετείχαν και υγειονομικοί της περιοχής που είναι σε αναστολή.

Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου είπε μεταξύ άλλων:

«Αδέρφια μου Μακεδόνες, έρχομαι για δεύτερη φορά στην Κοζάνη ως στρατιώτης να υπηρετήσω την ελευθερία της πατρίδας, γιατί κάποιοι θέλησαν να υπονομεύσουν την ελευθερία  αλλά δεν θα τα καταφέρουν γιατί δεν θα τους το επιτρέψουμε».

Σύμφωνα με το prlogos.gr, βασιζόμενος στα δεδομένα ενός επιστήμονα συμπλήρωσε:

«Πριν κάνετε το εμβόλιο στο παιδί σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα γενετικά δεδομένα για αυτό το εμβόλιο. Ένα γονίδιο θα μπει στα κύτταρα, το σώμα θα παράγει τοξικές πρωτεΐνες, που προκαλούν βλάβη στα όργανα στα και προσβάλουν το αναπαραγωγικό σύστημα και μπορεί να πυροδοτήσει αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα».

«Το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει επιστροφή, δεν μπορείς να διορθώσεις τις ζημιές στον εγκέφαλο, τον καρδιακό ιστό.

Αυτή η τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς .

Τα παιδιά δεν αποτελούν κίνδυνο αντίθετα με αυτά που μας έλεγαν οι κύριο αυτοί . Η ανοσία τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην σωτηρία τα οικογένειας».

Ο ίδιος μίλησε για ένα βιολογικό υπερόπλο στα χέρια δυναστών, ότι σπάρθηκε ο φόβος του κορωνοϊού με στόχο να καταπατηθούν αξίες, να καταρρεύσουν ιδανικά, όπως είπε.

«Η διχόνοια χωρίζει οικογένειες, καταστρέφει φιλίες, ήρθε για να αποδυναμώσει το ηρωικό στοιχείο τα φυλής μας και το μαρτυρικό ήθος της πίστεώς μας με πανούργες πρακτικές που έστησαν πάνω στην ψυχολογία των μαζών και όχι στην αξία του προσώπου».

«Επαναβιώνουμε το δράμα του ναζιστικού ολοκληρωτισμού» συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Βρισκόμαστε σε αυτή την ιστορική στιγμή για να γίνουμε παράδειγμα, ζητούμε να κυριαρχήσει η λογική και η σωφροσύνη, έχουμε βέβαιη την πληροφορία της συνείδησής μας ότι η ελευθερία βγήκε από των Ελλήνων τα κόκαλα τα ιερά και δεν την διαπραγματευόμαστε.

Μακεδόνες δεν μπορώ να καταλήξω παρά μόνο με τον παιάνα της ζωής: Χριστός Ανέστη».


 

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα