Περί βλασφημίας Μόσιαλου και άλλων ελληνόφωνων Εβραίων

19 Ιανουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:660
Μοίρασέ το

 

Συνοπτικά αναφέρουμε ότι οι Εβραίοι Γνωστικοί έγραφαν ψευδεπίγραφα «Ευαγγέλια» και άλλα απόκρυφα βιβλία, δίδασκαν μαγεία στις διάφορες εθνότητες της Μεσογείου, διαμόρφωσαν το Ταλμούδ, δηλαδή κατέγραψαν σε βιβλία τις διάφορες ραββινικές ερμηνείες, με τις οποίες παραμόρφωσαν ανεπανόρθωτα τον Ιουδαϊσμό της Παλαιάς Διαθήκης, και έγραφαν και βλάσφημα βιβλία κατά του προσώπου του Κυρίου μας, όπως το Τολεδότ Γιεσού (Toledot Jesu), όπου δίδασκαν ότι ο Ιησούς ήταν ένας κάποιος ψευδομεσσίας, ο οποίος διδάχθηκε την αιγυπτιακή μαγεία και προσπάθησε να πλανήσει με μάγια το εβραϊκό έθνος.

 

 

Πολλές φορές έχω γράψει πως τα γεννήματα των εχιδνών, έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα όπως και Ιερά Βιβλία…

Δεν γνωρίζω πότε ο Θεός θα τους αφανίσει… γιατί μετάνοια απ΄ αυτούς δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε.

Είναι οι καταστροφείς της ανθρωπότητας.

Όσο για τον Μόσιαλο, φυσικά και είναι εβραίος αλλά σιωνιστής εβραίος.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αν επιχειρήσουμε να εντοπίσουμε διαχρονικά την πηγή, από την οποία προέρχεται η φρικτή αμαρτία της βλασφημίας, δεν θα δυσκολευτούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η ρίζα του κακού βρίσκεται στο γένος των Εβραίων.

Όχι, βέβαια, σε όλο το εβραϊκό έθνος, αλλά στο τμήμα του εβραϊκού πληθυσμού, το οποίο από την αρχαιότητα μισούσε τον αληθινό Θεό και λάτρευε τους δαίμονες.

Και επειδή οι δαίμονες δεν έχουν δύναμη να πολεμήσουν τον ίδιο τον Θεό, βάζουν τους ανθρώπους να υβρίζουν το άγιο όνομα και το πρόσωπο του Θεού, για να ικανοποιούν την ανοησία και την κενοδοξία τους!

Οι Εβραίοι, οι οποίοι σταύρωσαν τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, συνέστησαν διάφορες ομάδες βλάσφημων ανθρώπων, οι οποίοι ονομάστηκαν Γνωστικοί, κάποιοι από τους οποίους αυτοονομάζονταν “Χριστιανοί”.

Συνοπτικά αναφέρουμε ότι οι Εβραίοι Γνωστικοί έγραφαν ψευδεπίγραφα «Ευαγγέλια» και άλλα απόκρυφα βιβλία, δίδασκαν μαγεία στις διάφορες εθνότητες της Μεσογείου, διαμόρφωσαν το Ταλμούδ, δηλαδή κατέγραψαν σε βιβλία τις διάφορες ραββινικές ερμηνείες, με τις οποίες παραμόρφωσαν ανεπανόρθωτα τον Ιουδαϊσμό της Παλαιάς Διαθήκης, και έγραφαν και βλάσφημα βιβλία κατά του προσώπου του Κυρίου μας, όπως το Τολεδότ Γιεσού (Toledot Jesu), όπου δίδασκαν ότι ο Ιησούς ήταν ένας κάποιος ψευδομεσσίας, ο οποίος διδάχθηκε την αιγυπτιακή μαγεία και προσπάθησε να πλανήσει με μάγια το εβραϊκό έθνος.

 

Τα βλάσφημα γραπτά αυτών των Εβραίων σατανιστών στρέφονταν, εκτός από το πρόσωπο του Κυρίου, και εναντίον της Υπεραγίας Θεοτόκου, και αυτή η λαίλαπα διαδόθηκε και στον ειδωλολατρικό κόσμο της αρχαίας Ρώμης, όπως αποδεικνύεται από αντιχριστιανικά κείμενα του 3ου αι. μ.Χ. (Πορφυρίου, Κατά Χριστιανών Λόγοι).

Οι ανείπωτες βλασφημίες των Εβραίων διατηρήθηκαν στην γραπτή ταλμουδική και αργότερα καμπαλιστική παράδοση του μεσαιωνικού κόσμου και έφτασαν μέχρι τα νεότερα χρόνια, όπως βλέπουμε από τον Ιερομάρτυρα Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, ο οποίος αποκάλυπτε στους σκλαβωμένους Έλληνες τα φρικτά λόγια που διέδιδαν οι αδιόρθωτοι Εβραίοι.

Δυστυχώς, αυτό το εμετικό αντιχριστιανικό παραλήρημα εμπλουτίστηκε και με άλλες βλάσφημες θεωρίες, όπως το ότι ο Ιησούς στην παιδική του ηλικία βρέθηκε στο Θιβέτ, μαθήτευσε κοντά σε “φωτισμένους” βουδιστές γκουρού και επέστρεψε στο Ισραήλ, όπου συνέχισε το έργο του. Αυτή η θεωρία εμφανίστηκε γύρω στο 1875, από την “Θεοσοφική Κοινωνία” της Ουκρανής καμπαλίστριας και μάγισσας Έλενα Μπλαβάτσκυ.

Αναμφίβολα, η βλασφημία είναι αποτέλεσμα του μίσους, το οποίο ένιωθαν και νιώθουν κάποιοι Εβραίοι, εναντίον του ίδιου τους του Πατέρα, εναντίον του Θεού.

Απέναντι στο έργο της βλασφημίας νιώθουμε και εμείς μίσος και οργή.

Αλλά ταυτόχρονα, ως Χριστιανοί, νιώθουμε πόνο και θλίψη για τον ξεπεσμό αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι από τότε μέχρι σήμερα προσφέρουν στον ζωοδότη Χριστό “χολή άμα και όξος“.

 

Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός-Αρχαιολόγος

 

 

 

Προβολές : 660


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα