Ποιός θα απαντήσει τώρα σε αυτές τις βασικές ερωτήσεις για το COVID; (Μας αφορά όλους)

Ποιός θα απαντήσει τώρα σε αυτές τις βασικές ερωτήσεις για το COVID; (Μας αφορά όλους)

22 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:622
Μοίρασέ το

 

Γιατί στην ευχή οποιοσδήποτε Αμερικανός με λειτουργικό εγκέφαλο να πιστέψει αυτά που του/της λένε οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας, οι πολιτικοί ή τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης;

Εδώ και δύο χρόνια, σας λένε ψέματα για τα πάντα σχετικά με τον ιό Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του από πού προήλθε, πώς αναπτύχθηκε, ποιος χρηματοδότησε την ανάπτυξή του, πώς τα εμβόλια έτυχε να έρθουν στη σκηνή τριάντα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο της ασθένειας στο προσκήνιο, πόσο καλά λειτούργησαν τα εμβόλια, πόσο ασφαλή ήταν τα εμβόλια και αν υπήρχαν άλλες φτηνές και αποτελεσματικές θεραπείες για την ασθένεια.

Απλές, αλλά ουσιώδεις ερωτήσεις, που πρέπει να κάνει ο κάθε νοήμων άνθρωπος… αλλά φαίνεται πως και τα πιο απλά, έγιναν θρύψαλλα, μπροστά στην τρομοκρατία που εκτοξεύουν τα αδρά χρηματοδοτούμενα από τους εμπνευστές της κορονοκοροϊδίας, που άλλους στόχους έχουν.

Ο διεστραμμένος Κλάους Σβάμπ, της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, το είπε ξεκάθαρα…: “Έχουμε στο πλευρό μας, την επιστήμη, την θρησκεία, τις ΜΚΟ, τα ΜΜΕ και τους επιχειρηματίες… (εδώ)

Οι κυβερνήσεις σ’ όλο τον κόσμο, αλλά και οι ελεγχόμενες αντιπολιτεύσεις, αγωνίζονται να περιορίσουν έναν ΙΟ, που θα θα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε οκτώ σχεδόν δισεκατομμύρια ζωές…

ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ο αρχαίος ιστορικός Θουκυδίδης, είχε γράψει:”Ού τοις άρχειν  βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμοτέροις ούσιν…

Δεν μέμφομαι (δεν κατηγορώ) αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν”…

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

20 Νοεμβρίου, 2021 kunstler.com – Διαβάστε το εδώ.

Γιατί στην ευχή οποιοσδήποτε Αμερικανός με λειτουργικό εγκέφαλο να πιστέψει αυτά που του/της λένε οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας, οι πολιτικοί ή τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης;

Εδώ και δύο χρόνια, σας λένε ψέματα για τα πάντα σχετικά με τον ιό Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του από πού προήλθε, πώς αναπτύχθηκε, ποιος χρηματοδότησε την ανάπτυξή του, πώς τα εμβόλια έτυχε να έρθουν στη σκηνή τριάντα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο της ασθένειας στο προσκήνιο, πόσο καλά λειτούργησαν τα εμβόλια, πόσο ασφαλή ήταν τα εμβόλια και αν υπήρχαν άλλες φτηνές και αποτελεσματικές θεραπείες για την ασθένεια.

Έτσι, εδώ είμαστε με σχεδόν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς πλήρως εμβολιασμένους (και 230 εκατομμύρια με τουλάχιστον μία δόση), συν 47 εκατομμύρια συνολικά επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα της νόσου Covid (που προσδίδουν ανοσία στους επιζώντες), συν Χ-άριθμους ανθρώπους που μολύνθηκαν χωρίς συμπτώματα, ή ανθρώπους που δεν εξετάστηκαν όταν αρρώστησαν, ή δεν μπήκαν στον κόπο να πάνε σε γιατρό ή να παρουσιαστούν σε νοσοκομείο, συν Χ-άριθμος ανθρώπων με φυσική ανοσία στο Covid για τον ένα ή τον άλλο λόγο (ίσως ένας μεγάλος αριθμός, με βάση την αναλογία του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess μιας κατανομής τύπου Pareto 80/20) – και τώρα, το φθινόπωρο του 2021, έρχεται ένα άλλο κύμα Covid-19 τόσο μεταξύ των εμβολιασμένων όσο και των μη εμβολιασμένων.

Μήπως όλος αυτός ο εμβολιασμός βοήθησε; Προφανώς δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει τη μετάδοση της νόσου.

Οι εμβολιασμένοι την διέδιδαν εξίσου αποτελεσματικά με τους ανεμβολίαστους, και οι εμβολιασμένοι κολλούσαν την ασθένεια εξίσου εύκολα, αν και υποτίθεται ότι δεν υπέφεραν τόσο άσχημα όσο οι ανεμβολίαστοι (αν επιλέξετε να πιστέψετε τα επίσημα δελτία τύπου, και γιατί να τα πιστέψετε;).

Στη συνέχεια, ήρθαν οι αναφορές για “ανεπιθύμητες ενέργειες” των εμβολίων, πολλές από τις οποίες ήταν αρκετά σοβαρές – θρόμβοι, εγκεφαλικά επεισόδια, εμφράγματα, νευρολογικές καταστροφές, ανεπάρκεια οργάνων.

Στα μέσα Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, το μητρώο VAERS αριθμούσε 17.000 θανάτους και 26.000 μόνιμες αναπηρίες, και ο εμπειρικός κανόνας ήταν ότι αυτές αντιπροσώπευαν μόνο το 10 τοις εκατό του πραγματικού αριθμού των ανεπιθύμητων ενεργειών, επειδή ο ιστότοπος VAERS ήταν τόσο κακοσχεδιασμένος που κατέρρεε τις μισές φορές που κάποιος γιατρός προσπαθούσε να τον χρησιμοποιήσει… συν το ότι οι γιατροί φιμώνονταν και τιμωρούνταν επειδή εξέφραζαν οποιαδήποτε δυσπιστία για τα εμβόλια.

Τότε γιατί η τρελή βιασύνη να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά στην Αμερική; Υπήρξαν σχεδόν μηδενικοί θάνατοι από covid μεταξύ των παιδιών, εκτός από μερικές εκατοντάδες με σοβαρές συννοσηρότητες όπως καρκίνος ή κυστική ίνωση – και τα νοσοκομεία είχαν κίνητρο χρηματικής επιδότησης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να τα καταχωρούν ως θανάτους “με Covid”.

Τα παιδιά είναι πολύ πιο πιθανό να υποστούν βλάβη από τα εμβόλια παρά από την ασθένεια Covid-19.

Συμβαίνει, επίσης, παρεμπιπτόντως, ότι μητέρες που εμβολιάστηκαν στις αρχές του 2021 μόλις τώρα γεννούν μωρά με μυοκαρδίτιδα και άλλες χαρακτηριστικές διαταραχές των ανεπιθύμητων αντιδράσεων του εμβολίου mRNA. Έχετε το νου σας σε αυτή την υποπερίπτωση της ιστορίας.

Παρά την παραληρηματική προπαγάνδα από οργανισμούς όπως το National Public Radio, τα κακά νέα έχουν βγει, και τα κακά νέα είναι ότι τα εμβόλια Covid για παιδιά είναι κακά νέα. Οι γονείς οφείλουν να αντιταχθούν σε κάθε επίσημη προσπάθεια να τους εξαναγκάσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, αλλά θα το κάνουν;

Υποθέτω ότι οι αντιδράσεις θα είναι σφοδρές. Αναμείνατε σε αυτό.

Εν τω μεταξύ, ποια θα ήταν μια έξυπνη απάντηση στο Covid-19 σε αυτό το σημείο;

Λοιπόν, τι θα λέγατε να το αφήσετε να διαπεράσει τον πληθυσμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μαζί με ένα επιθετικό εθνικό πρόγραμμα πρώιμης θεραπείας με τη χρήση υφιστάμενων αποτελεσματικών φαρμάκων όπως η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη, η φλουβοξαμίνη, η βουδεσονίδη, τα μονοκλωνικά αντισώματα, για αρχή, μαζί με βιταμίνη D3, κερκετίνη, ψευδάργυρο, σελήνιο, Ν-ακετυλο L-κυστεΐνη (NAC);

Αυτό θα ελαχιστοποιούσε τους θανάτους και θα προσέδιδε ανώτερη φυσική ανοσία σε ολόκληρο τον πληθυσμό.

Φυσικά, ένα από τα τεράστια ψέματα που σας λένε είναι ότι αυτό το πρωτόκολλο πρώιμης θεραπείας δεν λειτουργεί. Δεκάδες κλινικές μελέτες σε άλλες χώρες και η άμεση κλινική εμπειρία σε αυτή τη χώρα λένε το αντίθετο: τα πρωτόκολλα πρώιμης θεραπείας λειτουργούν εξαιρετικά καλά.

Το μεγάλο ερώτημα, τελικά, θα είναι: ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνος στη δημόσια υγεία και στην ιατρική γραφειοκρατία για την καταπολέμηση της έγκαιρης θεραπείας; Ήταν καθαρή επική ανικανότητα ή κάτι πιο κακόβουλο;

Δείτε περισσότερα εδώ: kunstler.com

——————

Δικτυογραφία:

Who Will Now Answer These Key COVID Questions? | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/who-will-now-answer-these-key-covid-questions/

 

Πηγή

Προβολές : 622


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα