Βίντεο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όταν ένας τύραννος διατάσσει γενοκτονία, θέλει και πολλούς δολοφόνους .ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ,ΓΙΑΤΡΟΙ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και να αναλάβουν τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. (βίντεο)

Βίντεο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όταν ένας τύραννος διατάσσει γενοκτονία, θέλει και πολλούς δολοφόνους .ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ,ΓΙΑΤΡΟΙ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ και να αναλάβουν τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. (βίντεο)

29 Νοεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:660
Μοίρασέ το

 

Δείτε το οπωσδήποτε και κάντε τους παραλληρισμούς σας…
Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη…

ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ…ΠΑΡΑΝΟΙΑ…

ΑΝΗΘΙΚΑ παρανοϊκά πειράματα…για τα οποία όσοι εμπλέκονται έχουν τεράστιες ευθύνες.

Η δύναμη της εξουσίας, πάνω στους ανθρώπους… η χρησιμοποίησή τους ως μέρος των σατανικών τους ενστίκτων…

Ταινία;

Ίσως… αλλά αυτό δεν έχει σημασία…

Σημασία έχει πως μας έχουν προειδοποιήσει έστω και μέσα από τις ταινίες τους, πως μπορούν να υποτάξουν την ανθρωπότητα.

Δεν μπόρεσα να το δω όλο… δεν άντεξα…

Ποτέ μου δεν άντεξα την βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται…όποια μορφή κι αν έχει…

Τα εκτελεστικά όργανα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, είναι το ίδιο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ.

Αυτό το βίντεο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ… ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να θυμίσω, πως ο Stanley Milgram πειραματίστηκε με ηλεκτροσόκ για να δει πόσο θα μπορούσαν να υπακούσουν οι άνθρωποι μια ηγετική μορφή.


… … … … … … …
Εξουσία : πολιτικοί, γιατροί
Εκτελεστικά όργανα : αστυνομικοί καταστολής και ελέγχου…

Οι χρήσιμοι “υπεύθυνοι” ηλίθιοι : υποστηρικτές της παρανοϊκής εξουσίας και των οργάνων της που με την τυφλή υπακοή τους επιτρέπουν τη συνέχιση του βασανισμού εκατομμυρίων αθώων συνανθρώπων τους.
(Για μένα, οι κύριοι υπεύθυνοι της σημερινής κατάστασης).

Κατανοούν την παράνοια, αλλά δεν σταματούν, διότι δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι εξαπατήθηκαν από την εξουσία την οποία οι ίδιοι ανέδειξαν και οι ίδιοι συντηρούν.

Θα συνεχίσουν να υπακούν διότι δεν θεωρούν ότι φέρουν ευθύνη…
Η εξουσία πρέπει να ακολουθεί πιστά την ίδια γραμμή παντού.

Αν υπάρξουν αποκλίσεις, το αφήγημα καταρρέει και το πείραμα σταματά…

“Όταν ένας τύραννος διατάσσει γενοκτονία, θέλει και πολλούς δολοφόνους.
– Πώς κερδίζει την υποταγή;
– Μοιράζοντας τις ευθύνες…”

Αμέτρητοι οι παραλληλισμοί με όσα βιώνουμε…

https://m.youtube.com/watch?v=m7p5hjnpZ4Q&feature=share

Πολλή τροφή για σκέψη…


Είναι άκρως αποκαλυπτικό πείραμα

 

Προβολές : 660


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα