Πριν το διαβάσετε, πάρτε χάπια της πίεσης, γιατι θα τα χρειαστείτε.

Πριν το διαβάσετε, πάρτε χάπια της πίεσης, γιατι θα τα χρειαστείτε.

26 Αυγούστου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,482
Μοίρασέ το

 

ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…
Η … “μεγκάλη των πρακτόρων σχολή”, ξέρει τι κάνει…
Πετάει όσους μαθητεύουν σ’ αυτή στο διαδίκτυο, για να τσιμπήσουν … χάνους…

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Καθημερινά πλέον συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο, πως ένα μεγάλο μέρος αυτού του λαού, χρήζει μόνιμου εγκλεισμού στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΙΟ, ή ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ.

Όταν παρακολουθείς ένα … “πράμα” που θυμίζει “σούργελο και πρακτόρικη καρικατούρα με ολίγον πρέζα” και το επικροτείς, τότε μόνο διαταραγμένη προσωπικότητα πρέπει να είσαι.

Κι όταν κοινοποιείς και τις ψυχασθένειές του, τότε είσαι σαν κι αυτόν… αυτήν…

Τι “Μαρία”, τι … “Δημήτρης Παππάς”… δύο σ’ ένα… ή κανένα…

Μου έστειλαν μια ανάρτηση και αναρωτήθηκα πόσο η παράνοια έχει κτυπήσει κόκκινο στην “ελληνική” κοινωνία.

Επιλέγοντας το άρθρο “το”, γιατί ούτε και ο/η ίδιος/ίδια δεν ξέρει τι είναι, για να αναφερθώ στην ανάρτησή του/της, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν “έλληνες” που ακολουθούν αυτό το “ΤΟ” που θυμίζει “ψυχασθενή μαστουρωμένη καρικατούρα.”

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα και σας το παρουσιαζω, και παρακαλώ, φροντίστε πριν το διαβάσετε να έχετε πάρει τα χάπια της πίεσης, γιατί θα τα χρειαστείτε.

Θα βάλω έναν τίτλο, που νομίζω πως ταιριάζει:

 

“Φύλακας άγγελος!!!” τρομοκρατεί τον λαό, και αποκαλύπτεται πως αυτός ο λαός, χρειάζεται ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΙΟ ΚΑΙ … “ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ”.

Και η σχετική ανάρτηση:

Βγήκε εγκυ‌κλιος να κλει‌σουν ο‌λα 15 Σεπτεμβρι‌ου…
Επι‌σης απο‌ 20 Σεπτεμβρι‌ου κ ο‌λο τον Οκτω‌βριο οι αεροπορικε‌ς ακυρω‌νουν τις πτη‌σεις…..
Ενα ακριβες χρονοδιαγραμμα για τις τελευταιες καταβολες μισθων λιγο πριν την σταση πληρωμων σε Ελλαδα και Κυπρο ολων των δημοσιων υπαλληλων οτε δεη εφοριακων, τραπεζικων, γιατρων, νοσηλευτων, εκπαιδευτικων, αστυνομικων, στρατιωτικων, αξιωματικων πολεμικου ναυτικου και αεροποριας, ειδικων φρουρων και ολων των σωματων ασφαλειας και ολων των συνταξιουχων.
15 σεπτεμβριου τελευταια μιση μισθοδοσια του σεπτεμβριου για ολες τις ανωθεν κατηγοριες,27 σεπτεμβριου περικοπες μισθοδοσιας κατα 40 τα εκατο και περιορισμοι στα 100 ευρω capital controls,και απο 30 σεπτεμβριου εως 15 οκτωβριου σταση πληρωμων λουκετο στον δημοσιο τομεα οριστικο λογω πτωχευσης κρατους,διαλυση ευρω και ευρωπης και παγκοσμιο οικονομικο κραχ.
Μετα τις 30 σεπτεμβριου αδυναμια καταβολης μισθοδοσιας λογω πτωχευσης κρατους ολικη καταρρευση μηδεν στο ΑΤΜ κλειστες τραπεζες και δημοσιες υπηρεσιες.
Επιχειρησεις, καταστηματα, εστιαση, ξενοδοχεια, κεντρα ευεξιας, κομμωτηρια λουκετο οριστικο λογω νεου λοκνταουν απο τις 15 σεπτεμβριου μεχρι τις 25 εκεινο το διαστημα οριστικο λουκετο σε ολα.
Κτελ, σταθμοι, λιμανια, αεροδρομια μετα τις 30 σεπτεμβριου στοπ οριστικο, μηδεν καυσιμα λογω πτωχευσης λουκετο στα βενζιναδικα σταματουν οι μετακινησεις μεσα στον οκτωβριο μετα αυτοκινητα.
Τελευταιοι που θα εγκαταλειψουν τα σκηπτρα του συστηματος οι δημοσιογραφοι με την παρεα τους νυχτα στο ιδιωτικο τζετ, λουκετο τα καναλια μετα τις 15 οκτωβριου και αποχωρουν γεια σας φευγουμε στοπ η τηλεοραση.
Με τα χρεη τι θα γινει διαγραφη χρεων οσοι εχου χρεη εναι σαν να μην εχουν τους προστατευι η πτωχευση, πληστηριασμοι κατοικιων κανενας πληστηριασμος δεν θα μπει σε ισχυ λογω πτωχευσης τα σπιτια θα μεινουν σε ολους, δεν θα μπει σε ισχυ ο νομος πληστηριασμων.
Οσοι ανυποψιαστοι εχουν καταθεσεις σε ελληνικες τραπεζες θα τις χασουν ολες με την πτωχευση οι χρεωμενοι δεν χρωστουν οι καταθετες χανουν οτι εχουν.”
Η σχετική ανάρτηση εδώ
Και θα παραθέσω και κάποια από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί σ’ αυτό το παρανοϊκό τρομοκρατικό και προπαγανδιστικό κείμενο, για το οποίο έγιναν 95 κοινοποιήσεις!!!!!!!!!!
95 ΓΙΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ,  ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΟ”, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!
Δεν το συζητώ… ΚΑΙ ΤΑ 95, ΘΕΛΟΥΝ “ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΜΑ”.
Στο ψυχιατρείο, δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα οι ψυχίατροι…
Και απαντά σε ερώτημα  ο … “φύλακας άγγελος”: “Είναι σχέδιο, έτοιμο από χρόνια… πιστεύω τώρα είναι η χρονιά… Κατά κει πάνε τα πράγματα”!!!
Ο … ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, όπως φαίνεται και στο λινκ που υπάρχει πάνω από τις εικόνες που παραθέτω, και ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως  “ο φύλακας άγγελος”, τον οποίον αποκαλούν οι … οπαδοί του, “Μαρία” και “Μαράκι”, απαντά σ’ όσους φαίνεται να έχουν ένα δράμυ μυαλό και του/της ζητούν να δείξει την εγκύκλιο, με το εξής αμίμητο:
“Να το γεννήσω, μαρή; Πού να το βρω;”
Κατά τα λοιπά, στο παραπάνω κοκκινισμένο του/της/ κείμενο, κάνει λόγο για εγκύκλιο…!!!
Και το γίδι με το ένα δράμυ μυαλό, πείστηκε ότι υφίσταται η εγκύκλιος…
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ!
Ο/Η “φύλακας άγγελος” ισχυρίζεται πως αυτό είναι σχέδιο της Γερμανίας, που υπάρχει στα χαρτιά για πτώχευση και εφαρμογή της δανειακής σύμβασης…”!!!
Δηλαδή, από το 2010, που υπογράφτηκε η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, μέχρι σήμερα, κατά το “πράμα” αυτό, δεν… εφαρμόζεται!!! (εδώ)
Έχει κι άλλα “γίδια” το μαντρί του “φύλακα άγγελου”, που γράφουν: “και μπαίνουμε σε μνημόνια”;;;
Αυτό “το γίδι”, δεν έχει καταλάβει πως ένδεκα χρόνια ήδη είμαστε σε μνημόνια…;;;
Βρε, στην … “μεγκάλη των πρακτόρων σχολή” φοίτησε “ο φύλακας άγγελος”, και δεν θυμάται όσα του/της έμαθαν;;;
Κι όταν κάποιος που δέχεται όλα όσα του σέρβιρε η …“μεγκάλη των πρακτόρων σχολή”, ως δεδομένα, ζητά στοιχεία, “ο φύλακας άγγελος” τον παραπέμπει στον… Ιωσήφ τον Βατοπεδινό.
Εν τω μεταξύ, η στην ανάρτηση, “το πράμα” κάνει λόγο για ΕΓΚΥΚΛΙΟ…!!!
95 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…
Η … “μεγκάλη των πρακτόρων σχολή”, ξέρει τι κάνει…
Πετάει όσους μαθητεύουν σ’ αυτή στο διαδίκτυο, για να τσιμπήσουν … χάνους…
Υποθέτω πως γνωρίζετε τι εστί το ψάρι … χάνος…
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΛΑΟΥ… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA…
Χρήζει ψυχιατρείου, και ξεπαστρέμματος..
Ευτυχώς πολλοί απ’ αυτά τα “γίδια”, θα κάνουν το εμβόλιο και πολλοί θα κολλήσουν από τους μπολιασμένους…οπότε θα αυτοξεπαστρεφθούν.
Τα γίδια έχουν ημερομηνία λήξης… όπως έχουν και οι… τσοπάνιδες που αμφιβάλω αν είναι… ελληνικής γονιδιακής καταγωγής.
Για τον ρόλο ΓΕΝΙΚΩΣ των … “τσοπάνηδων”, δεν έχω καμία αμφιβολία…
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣΣΟΝΙΚΟΣ: Μπροστά ο … “φύλακας άγγελος” και πίσω του ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, με το σπαθί κάτω, για όσους δεν το αντιλαμβάνονται.
Μου το μετέφερε γνώστης των μασσονικών συμβολισμών.

 

Προβολές : 1,482


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα