Προβλέπουν φτώχεια, πείνα και 4.400.000 θανάτους Ελλήνων έως το 2025

Προβλέπουν φτώχεια, πείνα και 4.400.000 θανάτους Ελλήνων έως το 2025

21 Ιανουαρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,247
Μοίρασέ το

 

 

Εφόσον καταρρέει η βιομηχανική παραγωγή και από την άλλη αυξάνεται το ΑΕΠ των φτωχών γεωργικών χωρών, αυτό σημαίνει σίγουρη αύξηση των τιμών των τροφίμων κάτι το οποίο προκαλεί δραματική κατάρρευση της ποιότητος ζωής των πολιτών παγκοσμίως.

Γι’ αυτό στην Ελλάδα βιάζονται να κατασχέσουν όλες τις γεωργικές εκτάσεις με δικαιολογίες όπως χρέη, μνημόνια, φωτοβολταϊκά, κλπ. και άλλες προσχεδιασμένες δικαιολογίες.

Για την Ελλάδα το συμπέρασμα είναι ότι επίκειται μεγάλη μείωση του πληθυσμού και η ακραία πείνα και φτώχεια.

Όλα όσα έχουν γίνει και γίνονται στην Ελλάδα ήταν τόσο καλά, σατανικά, σχεδιασμένα από τους εχθρούς μας και τώρα επιταχύνουν τις διαδικασίες για τον εκμηδενισμό μας.

Το πανάρχαιο όνειρό τους.

Μας έχουν για ξόφλημα αν δεν αντισταθούμε με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο

 

 

Όταν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, εδώ και χρόνια έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου γι αυτά που έρχονται με τους λαθροεισβολείς και καλούσε σε αποχή από τις εκλογές ώστε να μην μπορεί το σύστημα να τις νοθεύσει τουλάχιστον με την δυνατότητα να μετακινεί 1.280.000 ψήφους όπου γουστάρει και να μας επιβάλει τα γαμημένα ερπετα της γνωστής γονιδιακής ράτσας, κάποιοι γελούσαν…
Κάποια καθάρματα νεοταξίτικα με έσυραν στα δικαστήρια γιατί είμαι ρατσίστρια κατά την άποψή τους με τους εβραιοσιωνιστές…
Κατάλαβετέ το… όσο στην πολιτική εξουσία πρωτίστως, βρίσκονται εβραίοι σιωνιστές, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, δεν πρόκειται να δουν προκοπή και ευημερία.
Αντιθέτως αυτά που μας περιμένουν, θα είναι φρικιαστικά.
Όσο αποδεχόμαστε τον συρφετό των λαθροεισβολέων, τόσο θα αφανιζόμαστε ως λαός.
ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ… ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;
Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία μας, που ένας ολόκληρος λαός, σε πλήρη αποχαύνωση, ταϊζει, στεγάζει, περιθάλπτει και εκπαιδεύει τους λαθροεισβολείς, που στόχο έχουν να καταστρέψουν τον πολιτισμό του, τις αξίες του, και να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΣΕ ΞΕΦΡΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!
Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ζούμε σε καιρούς που εκπλήσσεται κανείς όσο ποτέ άλλοτε μ’ αυτά που βλέπει, διαβάζει και ζει. Και ώσπου να συνειδητοποιήσει την νέα πραγματικότητα, μας παρουσιάζονται νέες καταστάσεις πολύ χειρότερες από τις προηγούμενες. Δημιούργησαν ένα περιβάλλον το οποίο το αλλάζουν εσκεμμένως συνεχώς από το κακό στο χειρότερο χωρίς σταματημό.

Πολλοί μελετητές, όσο και οργανισμοί ή εταιρείες, κάνουν προβλέψεις για το τι θα προκύψει τελικά.

Υπάρχει μια εταιρεία, μια δεξαμενή σκέψης, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από κάθε Κυβέρνηση όπως ισχυρίζεται, που ασχολείται με τους παγκόσμιους εξοπλισμούς και την πολιτική αεροπορία σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή είναι η Deagel.

Με βάση τα στοιχεία της κάνει προβλέψεις για το μέλλον των χωρών.

Τα πορίσματά της παρουσιάζονται στο Deagel.com. Για την ανάλυση των δεδομένων της έχει ως έτος βάσης το 2012 και κάνει προβλέψεις για το 2025. Οι προβλέψεις της ενδεχομένως ν’ αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά προκύπτουν πάντα με βάση τα τελευταία της στοιχεία.

Εδώ θα δούμε κατά σειρά πρώτα τις εκτιμήσεις για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις Μεγάλες Δυνάμεις και τέλος τα νέα δεδομένα στον πλανήτη. Οι προβλέψεις που αναφέρονται στην εν λόγω ιστοσελίδα για τη Ελλάδα, είναι χειρότερες από αποκαρδιωτικές όπως φαίνεται στον σχετικό πίνακα με τα στοιχεία της Ελλάδος μας.

Προβλέπουν ότι η Ελλάς από 11.000.000 θα έχει 6.600.000. Θα «χάσει» 4.400.000 κατοίκους έως το 2025.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι μεγαλύτερος διότι το 2012 οι «ορδές των επενδυτών» δεν ήταν όσες σήμερα ώστε να υπολογίζονται στον γενικό πληθυσμό.

Οπότε στα 6.600.000 κατοίκους της Ελλάδος το 2025 θα συνυπολογίζονται και οι περισσευούμενοι «επενδυτές». Η μείωση του πληθυσμού θα προκύψει λόγω εσωτερικών ταραχών (ίσως η πανδημία; εμβόλιο πανδημίας;) και όχι λόγω μετανάστευσης ή πολέμου, διότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί και σε άλλες χώρες.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη θα μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός!

Οι δε ΗΠΑ θα χάσουν 132.000.000 κατοίκους!

Σοκάρουν οι αριθμοί, αλλά θα τα δούμε με την σειρά.

Μειώνεται λοιπόν ο πληθυσμός της Ελλάδος κατά 40% το 2025, αλλά θα έχουμε παράλληλα μεγάλη μείωση του ΑΕΠ, στο μισό, που και ακόμα να παραμείνει το ίδιο το λογιστικό χρέος που μας φόρτωσαν, θα είναι πλέον πάνω από 500% του ΑΕΠ!

Οπότε το κατά κεφαλήν χρέος (στοιχείο που μας το κρύβουν) θα είναι αστρονομικό.

Το σοκ της οικονομίας της Ελλάδος θα είναι τέτοιο που οι εναπομείναντες Έλληνες θα βιώσουν ακραία φτώχεια.

Η αγοραστική τους δύναμη θα είναι κάτω από το 30% της σημερινής.

Δηλαδή, αυτά που αγοράζει κάποιος σήμερα με 28 ευρώ, θα τα αγοράζει με 100.

Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες το 2025 θα ζουν χειρότερα από τους τότε πολίτες της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Αγκόλα, Αζερμπαϊτζάν, και άλλες παρόμοιες.

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο προκαλεί σοκ, και το οποίο προδικάζει τον αφανισμό μας, είναι οι στρατιωτικές δαπάνες.

Ο προϋπολογισμός για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας μειώνεται κατά 95%(!).

Αυτό σημαίνει ότι η χώρα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα όπλα που θα έχει και η ύπαρξη της χώρας θα υπόκειται στις διαθέσεις της Τουρκίας.

Μιας Τουρκίας που θα έχει το ίδιο χρονικό διάστημα αύξηση του πληθυσμού της κατά 15%, θα είναι δηλαδή 92.000.000, θα υπερδιπλασιάσει το ΑΕΠ της, θα μειώσει μεν τις στρατιωτικές της δαπάνες στο μισό, αλλά θα είναι 60 φορές μεγαλύτερες από τις δικές μας.

Τα δεδομένα αυτά φαίνονται συγκεντρωτικά στον σχετικό πίνακα με στοιχεία Ελλάδος – Τουρκίας.

Όπως προκύπτει από την μελέτη των στοιχείων δεν θα υπάρχει πολεμική σύρραξη όπως την ξέρουμε, κάτι το οποίο εξηγείται με το οικονομικό και πληθυσμιακό σοκ που έρχεται στον πλανήτη, το βαρύ τίμημα το οποίο θα πληρώσει ΜΟΝΟ η λευκή φυλή! Τα στοιχεία το λένε αυτό.

Στην Ευρώπη τώρα.

Για την Ευρώπη προβλέπονται πολλές εκπλήξεις.

Θα υπάρξει δραστική μείωση του πληθυσμού της.

Εδώ προκύπτει μια σημαντική πληροφορία.

Όσους περισσότερους μετανάστες έχει μία χώρα, και όσο πιο ανεκτική είναι η χώρα αυτή στους αλλοδαπούς, τόσο πιο πολύ μειώνεται ο πληθυσμός της.

Σύμπτωση; Η Αγγλία χάνει πάνω από το 30% του πληθυσμού της αλλά Σουηδία, Ελβετία και Νορβηγία χάνουν σχεδόν τον μισό πληθυσμό τους!

Τα προβλεπόμενα της Σουηδίας και Ελβετίας, κυρίως της Ελβετίας, αποτελούν τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να δημιουργήσουν έναν απολύτως νέο κόσμο.

Το ΑΕΠ τους πέφτει θεαματικά. Θα είναι στο 1/3 του σημερινού.

Το ΑΕΠ της Ελβετίας μειώνεται περίπου 70%, οι στρατιωτικές της δαπάνες γίνονται αστείες, οι δύο αυτές χώρες γίνονται φτωχές, η αγοραστική δύναμη των πολιτών πέφτει στο ¼ περίπου και η φτώχεια θα είναι τέτοια όσο ποτέ άλλοτε.

Η πανίσχυρη Αγγλία μειώνει τις στρατιωτικές της δαπάνες κατά 85% περίπου κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει την στρατιωτική παρουσία που έχει σήμερα ανά τον κόσμο και θα πληγεί επομένως και η στρατιωτική της βιομηχανία με ότι συνεπάγεται αυτό σε παράλληλες συνέπειες σε τεχνολογία, πλούτο, ανεργία, κλπ.

Η Γαλλία και η Γερμανία κρατάνε, σε σχέση με τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, τις θέσεις τους.

Η Γαλλία μπορεί να χάνει 10.000.000 πολίτες, η Γερμανία μόνο 1.000.000, πλην όμως η φτώχεια θα επικρατήσει και ‘κει στους πολίτες τους.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η Γερμανία είναι η πατρίδα των εβραιοσιωνιστών και η Γαλλία των Ναϊτών, ίσως αυτό κάτι θέλει να μας πει.

Η Γερμανία θα έχει πλέον υπερδιπλάσιες στρατιωτικές δαπάνες από την Αγγλία και επιτέλους θα νικήσει τον μισητό εχθρό της, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις της Deagel.

Οι Ναζί είν’ εδώ. Με τόσο ισχυρή στρατιωτική δύναμη η Γερμανία, ο Χίτλερ θα φαντάζει ως γλυκούτσικο «στρουμφάκι» σε σχέση με τον νέο γερμανοναζισμό που θέλουν, και φαίνεται αυτό, να επιβάλλουν ήδη στην ρημαγμένη Ευρώπη.

Το ότι δεν προβλέπουν πολεμική, με στρατούς, σύρραξη στην Ελλάδα φαίνεται και από το ότι οι όμορες με την Ελλάδα χώρες έχουν ανάπτυξη.

Οι δε δείκτες της Αλβανίας είναι σχεδόν όλοι θετικοί. Αυξάνει τον πληθυσμό της (μάλλον λόγω επαναπατρισμών), διπλασιάζει το ΑΕΠ της και τις στρατιωτικές της δαπάνες.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι προβλέψεις για τις ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα.

Η Ρωσία «χάνει» το 8% του πληθυσμού της ή 11.000.000, ο πληθυσμός της Κίνας αυξάνεται κατά 100.000.000 και φτάνει το 1.300.000.000, (η Ινδία αυξάνεται κατά 200.000.000) αλλά οι ΗΠΑ θα υποστούν απίστευτο πληθυσμιακό σοκ.

Οι ΗΠΑ χάνουν 132.000.000 πολίτες δηλαδή το 42% του πληθυσμού τους!

Όλοι οι δείκτες για την Ρωσία και Κίνα είναι κατά πολύ βελτιωμένοι εν αντιθέσει με τους των ΗΠΑ που είναι καταβαραθρωμένοι.

Δηλαδή, προβλέπουν μεγάλη συμφορά στις ΗΠΑ.

Τα ΑΕΠ Κίνας και Ρωσίας υπερδιπλασιάζονται ενώ το ΑΕΠ των ΗΠΑ πέφτει 80%!

Το επίπεδο διαβίωσης των αμερικανών το 2025 γίνεται σχεδόν ίδιο με των Ελλήνων και Αλβανών και πολύ χειρότερο από των Τούρκων, των Ιρανών, και των Μεξικανών.

Η συρρίκνωση του πληθυσμού και του ΑΕΠ των ΗΠΑ τις καθιστά ανίσχυρες πλέον, ο δε στρατιωτικός προϋπολογισμός της Κίνας γίνεται 15 φορές μεγαλύτερος από των ΗΠΑ.

Νέα υπερδύναμη σε όλα τα επίπεδα δηλαδή ανακηρύσσονται οι Κινέζοι.

Μήπως τελικά, οι κινέζοι είναι τα «ρυπαρά γένη»; Οι πύλες της κολάσεως άνοιξαν!

Για σκεφθείτε… ο Κάιν πήγε ανατολικά της Εδέμ, δηλαδή ανατολικά της Μεσοποταμίας, Κάιν > Κιν > Κίνα! Χμ!

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν μελετώντας τα δεδομένα των όλων χωρών, και όχι μόνο αυτών που αναφέρονται εδώ, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα. Βλέπουμε τι παθαίνουν οι χώρες με λευκούς κατοίκους.

Η λευκή φυλή χάνει κάθε ηγετική θέση.

Αυτό το θέλουν διότι δεν χρειάζονται άλλη τεχνολογία και πολιτισμό.

Η λευκή φυλή ήταν αυτή που τα δημιούργησε.

Δεν χρειάζονται επίσης την λευκή φυλή διότι δεν πρέπει ξανά οι άνθρωποι να προοδεύσουν υλικά και να εξελίσσονται πνευματικά.

Βλέπουμε ότι αφανίζονται σχεδόν οι 3 υπερδυνάμεις του πλανήτη που μεγαλούργησαν με λευκούς κατοίκους. Η Ελλάς, ως υπερδύναμη πολιτισμού.

Η Αγγλία, ως υπερδύναμη εξουσίας και οι ΗΠΑ, ως υπερδύναμη τεχνολογίας και πλούτου (η Ελβετία ήταν «χρηματοκιβώτιο»).

Η στρατιωτική ισχύς μεταβιβάζεται από τις ΗΠΑ στην Κίνα και Ρωσία, και από πίσω τούς ακολουθεί η Γερμανία. Το όλο σκηνικό φαίνεται σαν να εκδικείται αυτούς που την νίκησαν στον Β’ ΠΠ.

Γενικά στον πλανήτη αυξάνονται όλοι οι πληθυσμοί, πλην των λευκών, και στην Ευρώπη πλέον υλοποιείται το σχέδιο του Richard Nikolaus von Coudenhoven-Kalergi («φον», της ελίτ κι αυτός) γνωστό ως “Δόγμα Coudenhove-Kalergi” το οποίο προβλέπει ότι μέσω της Ενωμένης Ευρώπης η Ευρώπη στο τέλος θα κατοικείται μόνο από μία μόνο φυλή, την ευρασιατική – νεγροειδή. “Eurasian-negroid”, όπως την ονόμασε.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το πετρέλαιο παύει να είναι πλουτοπαραγωγική πηγή.

Χώρες που επενδύουν σε ηλιακή ενέργεια (π.χ. Γερμανία) σε ηλιόλουστες χώρες όπως η Ελλάδα και σε συνδυασμό με τους αγωγούς αερίου, πρόκειται να ισχυροποιηθούν μελλοντικά.

Εφόσον καταρρέει η βιομηχανική παραγωγή και από την άλλη αυξάνεται το ΑΕΠ των φτωχών γεωργικών χωρών, αυτό σημαίνει σίγουρη αύξηση των τιμών των τροφίμων κάτι το οποίο προκαλεί δραματική κατάρρευση της ποιότητος ζωής των πολιτών παγκοσμίως.

Γι’ αυτό στην Ελλάδα βιάζονται να κατασχέσουν όλες τις γεωργικές εκτάσεις με δικαιολογίες όπως χρέη, μνημόνια, φωτοβολταϊκά, κλπ. και άλλες προσχεδιασμένες δικαιολογίες.

Για την Ελλάδα το συμπέρασμα είναι ότι επίκειται μεγάλη μείωση του πληθυσμού και η ακραία πείνα και φτώχεια. Όλα όσα έχουν γίνει και γίνονται στην Ελλάδα ήταν τόσο καλά, σατανικά, σχεδιασμένα από τους εχθρούς μας και τώρα επιταχύνουν τις διαδικασίες για τον εκμηδενισμό μας. Το πανάρχαιο όνειρό τους.

Αλλά δυστυχώς γι αυτούς, έμπλεξαν. Και έμπλεξαν άσχημα. Διότι όσο πιο πολύ ακουμπά κάποιος την Ελλάδα, τόσο πιο πολύ θλίβεται στο τέλος.

Απλώς στην εποχή μας οι Γερμανοί αποδείχθηκαν πολύ «χοντροκέφαλοι», δηλαδή, πείσμωνες.

Το καλό μ’ αυτές τις προβλέψεις που γίνονται εδώ και δεκαετίες, με βάση παρελθοντικά αποτελέσματα, είναι ότι ποτέ δεν επαληθεύθηκαν. Ίδωμεν.

Χρήστος Μαντζιάρης

 

Πηγή

Προβολές : 1,247


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα