Πόση φρίκη ακόμα ρε απάνθρωπα κτήνη;;; Πόση;;;

Πόση φρίκη ακόμα ρε απάνθρωπα κτήνη;;; Πόση;;;

21 Ιανουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:560
Μοίρασέ το

Την εξομολογούσε και μετά τη βίαζε.

 

 

 

 

Πόση φρίκη θα δώσετε ακόμα… πόσες γυναίκες θα καταστρέψετε για να ικανοποιήσετε τα βρώμικα πάθη σας;;;

Σφύζει ψυχανώμαλους η εκκλησία… Καταστρέφουν ψυχούλες, αλλά παραμένουν στην εκκλησία…
Τον έθεσε σε αργία τον καριόλη ο Τζερώνυμο, αντί να τον απολύσει…
Η παπαδιά, δεν είχε πάρει χαμπάρι τι κτήνος είχε δίπλα της;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Και βρίσκονται και κάποια ανώνυμα καριόλια, που με χαρακτηρίζουν “μίσανδρη”…αντί να καταπιούν τη γλώσσα τους …
Προφανώς είναι και οι ίδιοι καθάρματα που γουστάρουν βιασμούς… μισογύνηδες και ψυχασθενείς κυκλοφορούν γύρω μας και παριστάνουν τους… αθώους του αίματος.
Υ.Γ.2. Είναι σίγουρα ελληνικής καταγωγής το κτήνος;;; Γιατί η βρωμερή φάτσα του, αλλού παραπέμπει…
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
Την εξομολογούσε και μετά τη βίαζε

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τη δράση του ιερέα του Ναού Αγίου Δημητρίου Όπλων, στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην ανακρίτρια για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας, η οποία κατά την τέλεση του αδικήματος ήταν 15 ετών.

Η κοπέλα, που είναι σήμερα 17 ετών, αποκάλυψε πως ο ιερέας, αφού την εξομολογούσε στην εκκλησία, στη συνέχεια τη βίαζε και πως της έλεγε «μετά τον Θεό είμαι εγώ».

Η Εκκλησία της Ελλάδος, με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, έθεσε τον ιερέα σε αργία και ξεκινάει ανακρίσεις προκειμένου αυτός να περάσει από εκκλησιαστικό δικαστήριο.

Νεότερες πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ιερέας βίαζε την κοπέλα μετά τα μαθήματα του κατηχητικού και σε χώρους της εκκλησίας.

Ο 37χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, εκμεταλλεύτηκε με σαδιστικό τρόπο το κύρος της θέσης του ιερέα και την πίστη της νεαρής. Της έλεγε ότι στο πρόσωπό του θα πρέπει να βλέπει τον δάσκαλο και τον πατέρα της και την έπειθε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, ενώ της έστελνε και αυτός δικές του. Από ένα σημείο και μετά, η κοπέλα δεν άντεχε ούτε να τον βλέπει, εγκατέλειψε το κατηχητικό και λιποθυμούσε κάθε φορά που τον συναντούσε.

Το μαρτύριο της κοπέλας διήρκεσε μέχρι τα μέσα του 2020 και τη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει στη θεία της για όσα είχε βιώσει στα χέρια του κακοποιητή της και να προχωρήσει στην καταγγελία του στις Αρχές.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, ο οποίος χθες παρέλαβε την προανακριτική δικογραφία, λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος κινήθηκε ταχύτατα, μελέτησε το υλικό και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για τα εξής αδικήματα: βιασμός, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή και αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες για τη σύλληψη του δράστη των καταγγελλόμενων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας δεν έμεινε μόνο στην περίπτωση της 17χρονης, αλλά φέρεται να κακοποίησε και άλλα ανήλικα κορίτσια στο κατηχητικό, τα οποία προσέγγιζε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να μοιράζονται τα πάντα μαζί του.

Μια άλλη 19χρονη κοπέλα, η οποία μένει στην περιοχή, κατήγγειλε πως τον Νοέμβριο του 2020 ο συγκεκριμένος ιερέας την είχε προσεγγίσει ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.

«Στο πρόσωπό μου θα βλέπεις τον πατέρα σου», έλεγε ο ιερέας, που κατηγορείται ότι βίαζε από το 2019 τη 12χρονη τότε μαθήτρια, που πήγαινε κατηχητικό στην εκκλησία των Κάτω Πατησίων, όπου λειτουργούσε ο 37χρονος.

Ο ιερέας ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη.

 

Πηγή

Προβολές : 560


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα