ΡΕΥΜΑ, ΓΙΟΚ! 100,00% βεβαιότητα πως με τα αιολικά η Γερμανία ΔΕΝ θα έχει ρεύμα. Βεβαίως ούτε και η Ελλάδα!

ΡΕΥΜΑ, ΓΙΟΚ! 100,00% βεβαιότητα πως με τα αιολικά η Γερμανία ΔΕΝ θα έχει ρεύμα. Βεβαίως ούτε και η Ελλάδα!

9 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 577 προβολές ( Μέτρηση έως 16:57:00 )

 

Και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να σας το πει ένας πρωθυπουργός που κλείνει το βασικό εγχώριο καύσιμο για να ωφεληθούν Γερμανικές εταιρείες, ένας πρωθυπουργός που παραχωρεί τεράστιες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης της Δυτικής Μακεδονίας στη Γερμανική RWE, προκειμένου να βάλει φωτοβολταϊκά.

ΡΕΥΜΑ, ΓΙΟΚ! 100,00% βεβαιότητα πως με τα αιολικά η Γερμανία ΔΕΝ θα έχει ρεύμα. Βεβαίως ούτε και η Ελλάδα!

Το Μητσοτακαίικο, δεν κάνει τίποτα, χωρίς οικογενειακό κέρδος.

Και την Ελλάδα, για προσωπικό κέρδος την αφανίζει…

Και τον Ελληνικό λαό, το ίδιο. ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΧΑΛΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… αλλά αυτό, που να το καταλάβουν τα ΖΩΑ και τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που τους ψηφίζουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα Ομηρικά Έπη μας έχουν πει εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια πως υπάρχουν παρατεταμένες περίοδοι που ο άνεμος εξαφανίζεται και για να κάνεις δουλειά με τον άνεμο πρέπει να θυσιάσεις μια Ιφιγένεια.

Δυστυχώς λέγεται πως κι ο Αϊνστάιν το είχε πει, πως η ανθρώπινη ανοησία είναι άπειρη και οι Γερμανοί έχουν γεμίσει τη χώρα τους ανεμογ@@ήτριες, σε μια προσπάθεια ν’ αναβιώσουν το όραμα των Ναζί στο Μεσοπόλεμο, να παράγουν ηλεκτρισμό από τον άνεμο και να τον χρησιμοποιήσουν για παραγωγή υδρογόνου.

 

Βεβαίως δεν γέμισαν όλη τη χώρα τους, στις πλούσιες Βαυαρία και Βάδη-Βιρτεμβέργη βλέπει κανείς πολλά φωτοβολταϊκά, αλλά όχι ανεμογ@@ήτριες, αυτές είναι καλές για την “παρακατιανή” πρώην Ανατολική Γερμανία, αλλά και τις βορειοδυτικές περιοχές.

Στο τέλος Αυγούστου 2021, που είναι τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία από το Ινστιτούτο Fraunhofer, στη Γερμανία υπήρχαν 55,94GW εγκατεστημένης ισχύος χερσαίων αιολικών.

Αυτά τα 55,94GW, που είναι οκτώ φορές περισσότερα απ’ αυτά που θέλει ο Μητσοτάκης να έχουμε στην Ελλάδα μέχρι το 2030 και που έχουν απείρως μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά απ’ αυτά που θα έχουμε ποτέ στην Ελλάδα, το πρωί της Πέμπτης 7/10/2021 έδιναν συγκλονιστικά χαμηλές αποδόσεις, πέφτοντας ακόμα και στα 0,151GW!

ΡΕΥΜΑ, ΓΙΟΚ! 100,00% βεβαιότητα πως με τα αιολικά η Γερμανία ΔΕΝ θα έχει ρεύμα. Βεβαίως ούτε και η Ελλάδα!

Η διαίρεση 0,151/55,94 δίνει 0,27% αξιοπιστία ηλεκτροδότησης, μια νέα απόλυτη ξεφτίλα για τα αιολικά. 99,73% βεβαιότητα πως με τα αιολικά η Γερμανία ΔΕΝ θα έχει ρεύμα και, βεβαίως, ούτε και η Ελλάδα, αλλά, βεβαίως, αυτό η προπαγάνδα δεν πρόκειται να σας το πει ποτέ.

Και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να σας το πει ένας πρωθυπουργός που κλείνει το βασικό εγχώριο καύσιμο για να ωφεληθούν Γερμανικές εταιρείες, ένας πρωθυπουργός που παραχωρεί τεράστιες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης της Δυτικής Μακεδονίας στη Γερμανική RWE, προκειμένου να βάλει φωτοβολταϊκά.

 

 

Ένα απ’ τα πολλά πρόσφατα παραμύθια του Μητσοτάκη είναι να βάλουμε αιολικά στη θάλασσα, επειδή “εκεί φυσάει καλύτερα”. Αιολικά στη θάλασσα έχει ήδη η Γερμανία, αφού κι εκεί δυναμώνουν διαρκώς οι φωνές ενάντια στα χερσαία αιολικά.

Θαυμάστε στο …πιο πάνω διάγραμμα πόσο “καλύτερα” φυσούσε την ίδια ημέρα στη Βόρεια Θάλασσα!

 

Στο τέλος Αυγούστου 2021 στη Γερμανία υπήρχαν 7,77GW εγκατεστημένης ισχύος θαλάσσιων αιολικών. Αυτά είναι περισσότερα απ’ όσα αιολικά θέλει ο Μητσοτάκης να έχουμε το 2030.

Η διαίρεση 0,012/7,77 δίνει 0,15% αξιοπιστία ηλεκτροδότησης, μια νέα απόλυτη ξεφτίλα για τα θαλάσσια αιολικά, που πάντως είναι πάνω απ’ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ, που είχαμε δει για τον Ιούλιο.

99,85% βεβαιότητα πως με τα αιολικά η Γερμανία ΔΕΝ θα έχει ποτέ ρεύμα και, βεβαίως, ούτε και η Ελλάδα, αλλά, βεβαίως αυτό, η προπαγάνδα δεν πρόκειται να σας το πει ποτέ. 

 

Όσα περισσότερα αιολικά βάζουμε τόσο περισσότερο φυσικό αέριο χρειαζόμαστε, αλλά, βεβαίως, ούτε κι αυτό πρόκειται να σας το πει ποτέ η προπαγάνδα. Κι όμως, αυτό είναι το πρώτο που είπαμε σ’ αυτό το ιστολόγιο, ήδη το μακρινό Δεκέμβριο 2013!

Η 1η ανάρτηση καταλήγει πως το μόνο που μας σώζει είναι να βρεθεί το φυσικό αέριο που υπάρχει νότια της Κρήτης, αλλά ο Μητσοτάκης το απέκλεισε κι αυτό, ενώ η Γερμανία, που μας εξάγει ανεμογ@@ήτριες, έτρεξε να κάνει τους αγωγούς Nord Stream 1 & Nord Stream 2.

Μην ξεχνούμε πως τη συμφωνία για να έρθει το Ρωσικό αέριο στην Ελλάδα είχε υπογράψει ο πατέρας του, το αέριο το πληρώνουμε 30% ακριβότερα και όχι, μη διανοηθείτε να σκεφτείτε πως οι πολιτικοί “τα πιάνουν”.

Αν τα “έπιαναν” δεν θα τους είχε “τσιμπήσει” η εντελώς γκαβή Δικαιοσύνη; 

 

Πηγή: greeklignite.blogspot.com

 

Πηγή

(Visited 576 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το