Ρουμανία εποχής πτώσης Τσαουσέκου θυμίζει πλέον η Ελλάδα. «Τελειώνουν» και κτυπάνε οικογένειες & μικρά παιδιά

Ρουμανία εποχής πτώσης Τσαουσέκου θυμίζει πλέον η Ελλάδα. «Τελειώνουν» και κτυπάνε οικογένειες & μικρά παιδιά

30 Αυγούστου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ρουμανία εποχής πτώσης Τσαουσέκου θυμίζει πλέον η Ελλάδα. «Τελειώνουν» και κτυπάνε οικογένειες & μικρά παιδιά

 

Μια Ελλάδα προδομένη, μια Ελλάδα που πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της λέει πλέον «Μέχρι εδώ».

Και όχι μόνο για την κυβερνητική δικτατορική στάση στο θέμα των εμβολίων.

Αλλά και γιατί έχει καταστραφεί πλέον το μέλλον των παιδιών της, τόσο σε οικονομικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Ρουμανία εποχής πτώσης Τσαουσέκου θυμίζει πλέον η Ελλάδα. «Τελειώνουν» και κτυπάνε οικογένειες & μικρά παιδιά

 

Μια Ελλάδα, χιλιοπροδομένη από τους ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ, που ψηφίζουν δεκαετίες τα ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, για να εξυπηρετήσουν τα μικροσυμφέροντά τους.

Μια Ελλάδα χρεωκοπημένη, αλυσσοδεμένη στα μνημόνια, χιλιοκαμμένη, υποταγμένη στις ορδές των βαρβάρων και έρμαιο στις ορέξεις των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Αυτή η Ελλάδα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ… ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Η μικρή συμμετοχή στα συλλαλητήρια,  σε μια πόλη πέντε εκατομμυρίων κατοίκων, αποδεικνύει αφενός μεν πως η πλειοψηφία έχει εμβολιαστεί και αφετέρου πως οι εναπομείναντες που ανθίστανται, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ … ΜΑΖΩΞΕΙΣ…

ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ… όπως στη Χιλή…

Υ.Γ.2. Ας έχουν υπόψη τους οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, αλλά και οι αστυνομικοί, πως θα κληθούν σύντομα με προσωπικές εγκλήσεις, για την συμμετοχή τους εναντιον των πολιτών και την κατάλυση του  Συντάγματος.

Κυβερνητική βία κατά αθώων πολιτών, μίσος κατά των Ελλήνων που αντιδρούν στις επιλογές της κυβέρνησης και ολική καταστροφή της χώρας με μία ελίτ να χρυσώνεται με δισεκατομμύρια για να προπαγανδίζει από τα κανάλια της το ψεύδος και να έχει μετατρέψει την παραπληροφόρηση σε επάγγελμα, συνθέτουν την Ελλάδα του σήμερα.

Μια Ελλάδα προδομένη, μια Ελλάδα που πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της λέει πλέον «Μέχρι εδώ». Και όχι μόνο για την κυβερνητική δικτατορική στάση στο θέμα των εμβολίων. Αλλά και γιατί έχει καταστραφεί πλέον το μέλλον των παιδιών της, τόσο σε οικονομικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Ενας τραγικός πρωθυπουργός να αφαιρεί το δικαίωμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από 25.000 παιδιά που… πέτυχαν και κέρδισαν μία θέση στο Πανεπιστήμιο, αλλά η κυβέρνηση απλά δεν θέλει να φοιτήσουν γιατί «πρέπει να γίνουν… ανταγωνιστικά τα Πανεπιστήμια»! Και να πάνε στα ιδιωτικά Κολέγια για να «χρυσώσουν» οι γονείς τους τους ιδιοκτήτες τους, φίλους της ΝΔ!

Και στέλνουν 8.000 από τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ που τους απαγόρευσαν την είσοδο μέσω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, στα… ΙΕΚ! Για να γίνουν ράφτρες και μπετατζήδες!

Ενώ ο Κ.Μητσοτάκης εγγράφει την κόρη του στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Γέιλ με κόστος σπουδών 250.000 δολάρια!

Ούτε στην Αφρική τέτοιες καθεστωτικές συμπεριφορές.

Αλλά όταν 20.000 πολίτες να κατεβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και άλλοι τόσοι, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στις 29 Αυγούστου με 35 βαθμούς θερμοκρασία, τότε πλέον η κυβέρνηση μετρά ανάποδα για την πτώση της.

Και απομένει σε αυτή να αποφασίσει αν η ανατροπή θα γίνει όπως έγινε το 1989 επί κυβέρνησης Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ή όπως έγινε το 2011 με την πρώτη της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Ήδη οι ξένοι που κρατάνε τα νήματα ανησυχούν για την επόμενη μέρα και αναζητούν τον «μεταβατικό» πρωθυπουργό.

Τον «Έλληνα Ντράγκι». Με την μόνη διαφορά ότι ο Μ.Ντράγκι είναι «μέγεθος». Δεν είναι ανέκδοτο στιλ Στουρνάρα ή Σχοινά, όπως τα ονόματα των «μεταβατικών» πρωθυπουργών που ακούγονται.

Σήμερα, οι κυβερνητικοί χωρίς αιδώ έριξαν τόνους χημικών σε 20.000 πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και των απαγορεύσεων που κάνουν την ζωή των Ελλήνων αφόρητη (το πρωί η κυβέρνηση έκλεισε για μία εβδομάδα δύο επιχειρήσεις ψυχαγωγίας επειδή σε αστυνομική έφοδο  βρέθηκαν περίπου 12-15 όρθιοι πελάτες στην είσοδο των μαγαζιών)!

Mία άκρως επικίνδυνη ενέργεια από τις κυβερνητικές δυνάμεις, καθώς ανάμεσα στους διαδηλωτές υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες στο pronews.gr χωρίς κανέναν λόγο τα ΜΑΤ ξεκίνησαν να πετούν δακρυγόνα, με τους περισσότερους διαδηλωτές να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν.

Δακρυγόνα που έπεσαν χωρίς κανένα στόχο, απλά και μόνο για να διαλύσουν τη διαδήλωση, με το πρώτο δακρυγόνο να πέφτει μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, λίγο μετά τις 20:00.

Μετά τις ρίψεις δακρυγόνων από την αστυνομία προς τους διαδηλωτές ακολούθησε πετροπόλεμος, με νεαρούς να πετούν φωτοβολίδες προς τις δυνάμεις ασφαλείας. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και σε συλλήψεις διαδηλωτών.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή λόγω των δακρυγόνων έχει γίνει αποπνικτική. Λίγο μετά τις 20:30 η Αύρα είχε φτάσει στους στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ επικρατεί χάος γιατί δεν είχε κλείσει η κυκλοφορία στο κατέβασμα της Λεωφόρου Αμαλίας.

Αρκετός κόσμος έχει κατευθυνθεί τώρα προς την Ομόνοια, ενώ η πλατεία Συντάγματος έχει αδειάσει. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες πως οι δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα μέχρι και στη λεωφόρο Συγγρού!

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό στην Θεσσαλονίκη έγινε κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού το απόγευμα.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης η οποία κατέληξε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία, ενώ νωρίτερα πολύς κόσμος είχε κάνει… στάση και έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ3 φωνάζοντας συνθήματα.

Δείτε το τεράστιο μέγεθος των συγκεντρωμένων:

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, όταν η αστυνομία προσπάθησε να εμποδίσει τη διεξαγωγή της συναυλίας αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Εύβοιας που διοργάνωσαν Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας!

Τελικά με ανακοίνωση τους στα social media, ενημέρωσαν ότι τα ΜΑΤ τελικά αποχώρησαν και η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Η κυβέρνηση και ο Δήμος Καισαριανής προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή της φοιτητικής συναυλίας αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους, στέλνοντας τα ΜΑΤ απέναντι σε φοιτητές που έμπρακτα όλο το προηγούμενο διάστημα εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους, απέναντι σε μια συναυλία που διοργανώνεται από δεκάδες φοιτητικούς συλλόγους και συμμετέχουν εθελοντές πυροσβέστες στη δασοπροστασία! Κάτω από τις διαμαρτυρίες των φοιτητών και των κατοίκων της περιοχής οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν! Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά! Η μαζική συμμετοχή στη συναυλία είναι η καλύτερη απάντηση! Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και τον αγώνα μας!», έγραψαν σχετικά στη σελίδα τους στο Facebook.

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook video
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this video, Facebook will know your activity. Learn More

 

Πηγή

Προβολές : 390


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα