ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ του ΕΚΑΒ: «ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να πούμε τι βλέπουμε γιατί θα μας στείλουν φυλακή!»

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ του ΕΚΑΒ: «ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να πούμε τι βλέπουμε γιατί θα μας στείλουν φυλακή!»

8 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,057
Μοίρασέ το
Υπάρχει η”ποινικοποίηση” για την αντίθετη άποψη που ως γνωστόν προβλέπει σοβαρές ποινές φυλάκισης…

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, στερεί από τον ελληνικό λαό την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Για τους πολιτικούς, δεν το συζητώ, καθ’ ότι ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ.
Αλλά για τους δικαστικούς, θα έλθει και η ώρα της ΝΕΜΕΣΗΣ… ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Η Τ. ΚΑΛΦΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ο Ν. ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ είναι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και έχουν βγει σε αναστολή.

Μιλώντας στο Ανατρεπτικό Δελτίο στο AlertTV, αποκαλύπτουν ότι έχουν δει και έχουν ακούσει πολλά ως εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, αλλά και λόγω των επαφών με τους γιατρούς, για τα προβλήματα και τις παρενέργειες μετά από εμβολιασμούς αλλά “φοβούνται” να μιλήσουν και να μεταφέρουν “αυτά που έχουν δει με τα μάτια τους” γιατί υπάρχει η”ποινικοποίηση” για την αντίθετη άποψη που ως γνωστόν προβλέπει σοβαρές ποινές φυλάκισης…

Η Τ ΚΑΛΦΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο Ν ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΘΕΣ ΚΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 28 c97bff1

 

Πηγή

Προβολές : 1,057


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα