ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ...  Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ... Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

26 Αυγούστου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:731

 

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΙΓΕΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ “ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ” ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΙΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΠΟΛΥΔΟΣΙΚΟ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΛΕΟΝ).

 

 

 

 

 

 

Η παγκόσμια απάτη τους καταρρίπτεται, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει… θα το πάνε μέχρι τέλους, καθώς δεν τους ενδιαφέρουν τα εκατομμύρια των ανθρώπινων ψυχών που θα χαθούν… αίμα θέλουν, αυτό τους τροφοδοτεί και αίμα θα μοιράσουν…

Δεν είναι ανθρώπινα όντα, κι ας γηράσκουν, κι ας πεθαίνουν… είναι σατανικά υποχθόνια υποκείμενα, αφιερωμένα στον Σατανά που θεωρούν θεό τους.

Η δύναμή τους, στηρίζεται στον φόβο μας…

Ζητάμε την βοήθεια του μοναδικού Τρισυπόστατου Θεού της Ορθοδοξίας μας, και διώχνουμε τον φόβο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΤΟ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ COVID-19 (ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΟΥ ΙΟΥ, ΣΕ Η/Υ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ) ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

To ψάρι είναι άρρωστο γιατί το νερό είναι βρώμικο. Τί πρέπει να κάνουμε; Λύση1: Εμβολιάζουμε το ψάρι – Λύση2: Τού αλλάζουμε το νερό.

 

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΙΓΕΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ “ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ” ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΙΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΠΟΛΥΔΟΣΙΚΟ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΛΕΟΝ).

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΤΟ 1921 ΜΕ ΤΗΝ “ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ” (Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΓΡΙΠΗ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ), ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΜΕ ΤΟΝ “ΙΟ COVID-19” (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΙΟΥ).

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ.

 

ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ 0,κατι% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ), ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΝ, ΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΟΥΜΑΣΤΕ (ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ) ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΙΜΩΤΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΥΠΟ ΣΥΝΗΘΚΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ” ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΗΣ / ΔΥΣΘΑΝΑΣΙΑΣ (ΤRANSHUMANISM / EXTINCTION).
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 5ης ΓΕΝΙΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΩΔΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΘΥΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ, ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ, ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΕΚ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΥΒΡΙΣ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΜΒΙΑΣ ΓΑΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ, ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 

Τοποθετούν αυτά..για να κατευθύνουν αυτά..

ΟΣΟΙ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΔΩΣΑΝ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ, ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΟΛΕΨΙΑ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ 30%-50% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ, ΤΑ (ΑΝ)ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΦΡΙΚΩΔΕΣ, ΑΠΟΔΟΜΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΙΑ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΚΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚ ΚΙΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ, ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ, ΤΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΠΕΣ, ΡΑΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ, ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΟΡΣΑΡΣΙΦ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ “ΛΕΠΡΟΥΣ’ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΙΠΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ, Κ.Τ.Λ.) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΗΣ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΓΕΡΟΤΕΡΟ, ΛΕΥΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.

 

ΙΣΩΣ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΣΦΑΛΛΩ. ΙΣΩΣ, ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΙΣΩΣ, ΟΧΙ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΕΤΗ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟΝ Γ’ΠΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΙΑΡΚΩΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ!

Ο ΙΟΣ COVID-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ, ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ). Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΡΡΩΣΙΝ ΑΥΤΟΥ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΙΣΩΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.

“Προκειμένου να επισημανθεί οποιοσδήποτε ιός ως αιτία ασθένειας κάποιου, πρέπει να απομονωθεί ολόκληρος ο ιός (η πλήρης γενετική αλληλουχία). Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη με τον COVID 19. Αυτό είναι σωστό. Κανένας πλήρης ιός δεν έχει ακόμη απομονωθεί και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο βήμα πριν γίνουν άλλα βήματα σε μια τέτοια διαδικασία που τελειώνει με ιογενή δήλωση… πόσο μάλλον μια δήλωση πανδημίας.

Αν και μερικοί άνθρωποι θα δηλώσουν ότι ο COVID 19 υπάρχει ως ιός, ο πλήρης ιός κατασκευάστηκε τεχνητά μόνο με προσομοίωση υπολογιστή.

Αυτό δεν είναι επιστήμη. Αυτή είναι μια έκδοση βιντεοπαιχνιδιών για κάτι που δεν υπάρχει.”

https://ermionh.blogspot.com/2021/08/10-covid.html

 

Σημάδια σχεδιασμένης υπακοής και υποταγής

ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ:

– ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΟΖΩΝ.

– ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ (ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΛΙΝΟ, Κ.Α.).

– ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΕΝΤΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ 2003), ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΑΙΤΙΩΔΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ.

– Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ COVID-19 ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΦΟΒΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ Π.Ο.Υ.

– Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ., ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ.

– ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΕ ΛΥΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ.

– ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΙΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ (ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ‘Η ΜΗ) ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.

– ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΟΠΩΣ: Η ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ, Η ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.

– ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ.

 

ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΧΑΠΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ, ΕΥΚΟΛΑ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ Η ΧΗΜΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΕΤΣΙ, ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ LOUIS PASTEUR ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ANTOINE BECHAMP. ΕΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ, ΜΑΝΤΕΨΤΕ…

ΔΕΝ ΗΤΑΝ!

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ, ΑΛΛΑ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ.

ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ!

 

πηγή https://attikanea.info/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf/#comment-49311

 

 

Τα 4 στάδια της χειραγώγησης : 

1. Φόβος: Κάνε αυτό ειδάλλως κάτι κακό θα συμβεί.

2. Kολακεία: Κάνε αυτό και τότε θα είσαι καλός άνθρωπος (προστάτευσε αυτούς που αγαπάς, εμβολιάσου τώρα).

3. Δωροδοκία: Κάνε αυτό και θα έχεις προνόμια. 

4. Βία: Κάνε αυτό ειδάλλως θα υποστείς τις συνέπειες.

 


πηγή

 

 

Προβολές : 731

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.