Σε όσους ζητούν από τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη να πολιτευθεί, απαντώ...

Σε όσους ζητούν από τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη να πολιτευθεί, απαντώ...

13 Οκτωβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:462
Μοίρασέ το

 

 

Επειδή όμως ο ίδιος άνθρωπος, που όντως αποτελεί ένα διαμάντι στις σκοτεινές μέρες που διάγουμε, και ο λόγος του συμβαδίζει απόλυτα με το ΗΘΟΣ και τις ΠΡΑΞΕΙΣ του,  έχει δεχθεί ύπουλα κτυπήματα κάτω από τη μέση, απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, και κάποια “παράκεντρα” προσπαθούν να τον αποδομήσουν, αποτολμώ να δώσω κάποιες απαντήσεις, όχι τόσο σχετικά με τον ίδιο, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα παρά το γεγονός πως με τιμά με την εκτίμησή του, αλλά να ξεκαθαρίσω τις όποιες απόλυτα δικαιολογημένες επιθυμίες διατυπώνουν πολλοί συμπατριώτες μου, για την ανάγκη να δημιουργηθεί μια έντιμη και καθαρή πατριωτική κίνηση, γενικώς.

 

Αφορμή γι αυτή την ανάρτηση, αποτέλεσε μια από τις πολλές προτάσεις προς τον Καθηγητή Ποινικού Δικαίου, κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη, στην προσωπική του σελίδα, να πολιτευθεί.

Η διαδικτυακή συζήτηση που ακολουθεί, έχει ενδιαφέρον, πέραν της όποιας απόφασης λάβει ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, που κατά την γνώμη μου, δεν είναι του παρόντος.

Επειδή όμως ο ίδιος άνθρωπος, που όντως αποτελεί ένα διαμάντι στις σκοτεινές μέρες που διάγουμε, και ο λόγος του συμβαδίζει απόλυτα με το ΗΘΟΣ και τις ΠΡΑΞΕΙΣ του, έχει δεχθεί ύπουλα κτυπήματα κάτω από τη μέση, απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, και κάποια “παράκεντρα” προσπαθούν να τον αποδομήσουν, αποτολμώ να δώσω κάποιες απαντήσεις, όχι τόσο σχετικά με τον ίδιο, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα παρά το γεγονός πως με τιμά με την εκτίμησή του, αλλά να ξεκαθαρίσω τις όποιες απόλυτα δικαιολογημένες επιθυμίες διατυπώνουν πολλοί συμπατριώτες μου, για την ανάγκη να δημιουργηθεί μια έντιμη και καθαρή πατριωτική κίνηση, γενικώς.

Θεωρώ πως η διαδικτυακή συζήτηση που ακολουθεί, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους, γιατί ξεκαθαρίζονται πολλά πράγματα..

Δεδομένου ότι μια τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση, θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να διαγραφεί από το φασιστικό φατσοβιβλίο, καθώς είναι γνωστό πως  ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης αποτελεί τεράστιο πονοκέφαλο για ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που πολύ θα ήθελε να εξαφανίσει τον λόγο του ο οποίος βρίσκει τεράστια ανταπόκριση στο κοινό, μεταφέρω την συζήτηση με φωτογραφικό τρόπο, ώστε να παραμείνει ζωντανή και να ανατρέχουν οι ιστορικοί του μέλλοντος, αλλά και οι αναγνώστες του διαδικτύου, σ’ αυτήν.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 462


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα