Σοκάρουν τα όσα ισχυρίζονται Γερμανοί επιστήμονες:  «Μεταλλικά αντικείμενα στο αίμα εμβολιασμένων»

Σοκάρουν τα όσα ισχυρίζονται Γερμανοί επιστήμονες: «Μεταλλικά αντικείμενα στο αίμα εμβολιασμένων»

15 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:849
Μοίρασέ το

 

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν άγνωστα μεταλλικά αντικείμενα που προσομοιάζουν με τσιπάκια  και αναρρωτιούνται αν τελικά ο πραγματικός λόγος των μαζικών εμβολιασμών είναι πράγματι υγειονομικός η το σχέδιο εντάσσεται στα γενικότερα πλάνα των παγκοσμιοποιητών για την κατασκευή ενός νέου κόσμου και ενός νέου μοντέλου ανθρώπου. 

 

 

 

 

Να απαντήσουν “οι ακαταδίωκτοι ειδικοί”… αυτά τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ – ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ, κάτι Παγώνες, κάτι Τσιόρδες, κάτι Βασιλακόπουλοι, κάτι Τζανάκηδες και CIA, και να μας πουν τι είναι αυτά που αποκαλύπτουν οι γερμανοί επιστήμονες.

Να πάρουν θέση και να μας ενημερώσουν, οι γιατροί που κάνουν “αντιπολίτευση”, αλλά έχουν εμβολιαστεί και οι ίδιοι… κάτι Γάκηδες, κάτι Κούβελοι, κάτι Φαρσαλινοί και λοιποί “αντιδρούντες μερικώς”…

Αλοίμονο αν δεν γνωρίζουν αυτοί, τι στο διάολο έβαλαν στο αίμα τους με το μπόλι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σοκ από τα ευρήματα που ανακάλυψαν στο αίμα των εμβολιασμένων ειδικοί επιστήμονες οι οποίοι παρουσίασαν τις ανακαλύψεις τους, σε ειδικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν άγνωστα μεταλλικά αντικείμενα που προσομοιάζουν με τσιπάκια  και αναρρωτιούνται αν τελικά ο πραγματικός λόγος των μαζικών εμβολιασμών είναι πράγματι υγειονομικός η το σχέδιο εντάσσεται στα γενικότερα πλάνα των παγκοσμιοποιητών για την κατασκευή ενός νέου κόσμου και ενός νέου μοντέλου ανθρώπου. 

Συγκεκριμένα οι ειδικοί επιστήμονες  παρουσιάζοντας τα σχετικά ευρήματα σε φωτογραφίες και video, ανακοίνωσαν, φανερά σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι  ότι εντόπισαν στο αίμα μεταλλικές δομές οι οποίες κινούνται και μεταλλάσσονται με το πέρασμα του χρόνου, και κάνουν λόγο πλέον για ύπαρξη ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών μικροκυκλωμάτων (chip) στο αίμα των ανθρώπων.

Ας δούμε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ειδικοί και πως οι ίδιοι περιγράφουν αυτά το οποία και ‘μεις βλέπουμε.

Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπουμε αριστερά (Φωτ. 1) έναν διπλό μεταλλικό φορέα ο οποίος έχει επάνω του κάποια υλικά του εμβολίου, αυτά που ομοιάζουν με σταγόνες, και τις μεταφέρει, χωρίς αυτές να διαλύονται ή ν’ αποκολλώνται από την επιφάνεια του φορέως, ενώ αυτός μετακινείται στο αίμα των ανθρώπων. Στην διπλανή φωτογραφία (Φωτ. 2) βλέπουμε πάλι κάποιον φορέα, μια τεχνητή δομή, από εμβόλιο της BioNTech/Pfizer, ο οποίος φαίνεται ολοκάθαρα ως τσιπάκι.

Πάμε τώρα στην παρακάτω στην φωτογραφία 3, βλέπουμε μια δομή η οποία φαίνεται ότι είναι ολόιδια με μικροτσίπ. Οι ειδικοί του Συνεδρίου είπαν ότι αυτή η δομή προέκυψε στο αίμα 3 μήνες μετά από την ημέρα που ελήφθη το εμβόλιο.

Δηλαδή, αφήνουν να εννοηθεί, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ότι η συγκεκριμένη μη φυσιολογική δομή εξελίχθηκε μέσα στο αίμα ανθρώπων σε διάστημα τριών μηνών και έλαβε την μορφή με την οποία την βλέπουμε και ‘μεις τώρα.

Παρακάτω θα εξηγηθεί πως μπορεί να γίνει αυτό. Aυτό που τώρα μας φαίνεται απίστευτο.

Στην φωτογραφία 4, βλέπουμε δύο περίεργα σωματίδια τα οποία κινούνται μέσα στο αίμα με τρόπο που μας φανερώνει ότι δεν είναι φυσιολογικά. Στην επομένη φωτογραφία (Φωτ. 5) βλέπουμε κάποια μικροαντικείμενα, που οι ειδικοί τ’ απεκάλεσαν «μικρά αταυτοποίητα μικροαντικείμενα».

Είναι τα «ΑΤΙΑ» του αίματος.

Αντικείμενα που δεν μπορούν να εξηγήσουν, ούτε τι είναι, ούτε από τι υλικό είναι φτιαγμένα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες έχουμε από τους ειδικούς τις εξής περιγραφές σε ότι βλέπουμε.

Στην φωτογραφία 6, βλέπουμε με σχετική λεπτομέρεια, μία περίεργη σχηματισθείσα ίνα εντός του αίματος, η οποία μάλιστα είναι διπλή. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει παρατηρηθεί τέτοιο φαινόμενο στο αίμα.

Έχει πολύ μεγάλο μήκος σε σχέση με τα ερυθρά αιμοσφαίρια που φαίνονται γύρω της.

Αυτό το δημιούργημα είναι ΜΗ οργανικό, δεν είναι βιολογικό και αποτελεί ξένο σώμα στο αίμα.

Στη διπλανή φωτογραφία, στην 7, φαίνεται ξανά μία τέτοια ίνα στο αίμα που δημιουργήθηκε με εμβόλιο της BioNTech, απλώς εδώ διακρίνεται ευκρινέστερα η σχέση του μήκους της με το μέγεθος των ερυθρών αιμοσφαιρίων που την περιβάλλουν.

Στην φωτογραφία 8, διακρίνονται με το μικροσκόπιο, 6 μήνες μετά το εμβόλιο, μεταλλικά αντικείμενα μέσα στο αίμα τα οποία «χορεύουν», ενώ γύρω απ’ αυτά φαίνεται ότι το αίμα είναι κατεστραμμένο.

Δεν είναι ζωντανό, ή, αν υπάρχει τέτοιος όρος, είναι αίμα σε κώμα.

Στην διπλανή φωτογραφία, στην 9, φαίνονται πολύ πιο ευκρινώς τα μεταλλικά σωματίδια που κινούνται μεταξύ των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Μεταλλικά αντικείμενα ακανόνιστων σχημάτων.

Στην τελευταία ομάδα φωτογραφιών, παρουσιάζονται  διάφορες μεταλλικές δομές που κυκλοφορούν στο ανθρώπινο αίμα.

Στην φωτογραφία 10, βλέπουμε μια ακανόνιστη μεταλλική δομή, στην φωτογραφία 11, βλέπουμε ένα τέλειο «μεταλλικό δακτυλίδι», στην φωτογραφία 12, βλέπουμε ένα παραλληλόγραμμο τσιπάκι μαζί με κάποιες άλλες μεταλλικές δομές, στην φωτογραφία 13, βλέπουμε πάλι τα ίδια απλώς διαφέρουν ως προς το σχήμα, στην δε τελευταία φωτογραφία, στην 14, βλέπουμε πάλι σχεδόν τα ίδια.

«Σχεδόν ίδια», διότι εδώ οι ειδικοί στην Γερμανία λένε ότι είδαν μια περίεργη δομή η οποία «ομοιάζει με κάρτα SIM, σαν αυτές που χρησιμοποιούμε στα κινητά τηλέφωνα», όπως ακριβώς την περιέγραψαν.

Δηλαδή, μας πληροφορούν οι ειδικοί ότι, οι άνθρωποι αποκτούν πλέον ιδιότητες συνδεσιμότητας στο παγκόσμιο διαδίκτυο.

Παραθέτουμε ολόκληρο το video από το εν λόγω συνέδριο για όποιον έχει γνώση της Γερμανικής.

Εμείς δεν υιοθετούμε τίποτα από τα παραπάνω ωστόσο δεν τα απορρίπτουμε κι όλα.

Είναι πάντοτε κάτι καλό να ερευνά κανείς της αλήθεια.

Το βέβαιο είναι πως εδώ και δεκαετίες οι παγκοσμιοποιητές, οι άνθρωποι δηλαδή που κρύβονται πίσω από τους υπερεθνικούς οργανισμούς, και δίνουν εντολές στις κυβερνήσεις, επιθυμούν ένα νέο είδος ανθρώπου ένα πειθήνιο υβρίδιο ανθρώπου και τεχνητής νοημοσύνης, που θα είναι πιστό και υπάκουο στα σχέδια τους…

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 849


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα