Στην Αυστρία του σκοτεινού ιερατείου, κτυπά αύριο η καρδιά της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (βίντεο)

Στην Αυστρία του σκοτεινού ιερατείου, κτυπά αύριο η καρδιά της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (βίντεο)

20 Νοεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:453
Μοίρασέ το

 

MARTIN SELLNER : ΑΥΡΙΟ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

 

 

 

Σ’ έναν ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ κόσμο που θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΊ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΑΚΟΥΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ «ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ»  ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΝΩ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ. 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ, ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΦΙΜΩΤΡΑ.

Σημειωτέον πως η ποινή φυλάκισης και τα βαριά πρόστιμα που θα επιβληθούν στους Αυστριακούς «αρνητές» των φονικών ενέσεων είναι επίτηδες ανάλογα με εκείνα που επιβάλλονται σε εκείνους που γίνονται υπαίτιοι ανθρωποκτονίας εξ αμελίας παραβιάζοντας εκουσίως τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας!!!

 

Και όμως, αυτή η μακάβρια «ιδέα» που συνδέει την «κοινωνική ευθύνη» της αποδοχή πειραματικών «εμβολίων» mRNA γονιδιακής τροποποίησης, με την «κοινωνική ευθύνη» της πιστής τήρησης του …ΚΟΚ, δεν ανήκει στους νοσηρούς εγκεφάλους του Αυστριακού Ναζισμού αλλά στον «κορυφαίο διανοούμενο» της Αριστεράς, Νόαμ Τσόμσκι.

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

Δείτε το βίντεο

Austria is becoming Australia – Lockdown & Forced Vaccinations

 

 

Προβολές : 453


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα