Στην φόρα η θεωρία «ξεπαστρέματος» ανθρώπων. «ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ», είπε ο Έλον Μασκ (βίντεο)

Στην φόρα η θεωρία «ξεπαστρέματος» ανθρώπων. «ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ», είπε ο Έλον Μασκ (βίντεο)

8 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:533
Μοίρασέ το

 

Ο ELON MUSK είναι τσιράκι της παλιάς τάξης και μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς οι δύο Αδελφότητες που έστησαν την παλιά και την νέα τάξη προσωρινά συνεργάζονται στις μέρες μας.

 

 

 

Κρατήστε αυτές τις τρεις σειρές γιατί αυτές είναι η ουσία… όλα τα άλλα, είναι το αποτέλεσμα αυτής της σατανικής συνεργασίας και λάβετε σοβαρά υπόψη πως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στην ανθρωπότητα, είναι πιόνια και των δυο καμπαλιστών Αδελφοτήτων… της Λευκης και της Μαύρης.

Όσο για τον μογγόλο Έλον Μάσκ, είναι γνωστές οι παρανοϊκές του εφευρέσεις, που θα στοιχίσουν πολύ ακριβά και στο περιβάλλον και στην ανθρωπότητα… άλλωστε είναι κι αυτός σε μια από τις δυο σατανικές  αδελφότητες…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

του Δ. Λιακόπουλου

Όταν το 2001 πρωτοείπα ότι η νέα τάξη των πραγμάτων θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, οι άνθρωποι ούτε καν πρόσεξαν το περί μείωσης του πληθυσμού και αρκέστηκαν στο να αναρωτηθούν “τι είναι η νέα τάξη”!

Και εννοείται ότι το μυαλό κανενός δεν πήγε στο να σκεφτεί αφού υπάρχει νέα τάξη, ποια είναι η παλιά και ποιοι είναι αυτοί που τις έστησαν και τις δύο!!!

Μια τα μέτρα για τον COVID που έχουν διαλύσει την Υγεία σε πολλές χώρες, ειδικά στην Ελλάδα, μία οι αυξημένοι θάνατοι στην εποχή των εμβολίων, μία η τεχνητή ενεργειακή κρίση, μία οι μειωμένες γεννήσεις, μία οι πόλεμοι, μια η ευχή διεθνιστών ο πλανήτης να φτάσει μόλις στα 500.000 και άρα να πεθάνουν 7 δις ανθρώπων (ΕΔΩ), έχουν οδηγήσει τον πλανήτη σε μείωση πληθυσμού.

Ο Έλον Μασκ (παιδί της παλιάς τάξης), ο οποίος συνεργάζεται με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, αλλά δείχνει να μην συμμερίζεται πλήρως τις διεθνιστικές απόψεις δήλωσε μεταξύ άλλων για αυτό που εμφανώς συμβαίνει:

«Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να δώσω αρκετή έμφαση. Δεν υπάρχουν  αρκετοί άνθρωποι!

Νομίζω ότι ένας από τους  μεγαλύτερους κινδύνους για τον πολιτισμό, είναι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και η ραγδαία πτώση ρυθμoύ ανάπτυξης. Και όμως τόσοι πολλοί άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων έξυπνων ανθρώπων- πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και πιστεύουν ότι ο πληθυσμός αυξάνεται ανεξέλεγκτα (θεωρία διεθνιστών). Γίνεται εντελώς το αντίθετο!

Παρακαλώ κοιτάξτε τους αριθμούς. Εάν οι άνθρωποι δεν έχουν περισσότερα παιδιά, ο πολιτισμός θα καταρρεύσει. Σημειώσετε τα λόγια μου».

Βλέπουμε λοιπόν ότι δικαιώνομαι στο ότι κατήγγειλα την προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού από τη νέα τάξη και ότι ο ELON MUSK είναι τσιράκι της παλιάς τάξης και μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς οι δύο Αδελφότητες που έστησαν την παλιά και την νέα τάξη προσωρινά συνεργάζονται στις μέρες μας.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 533


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα