Στρατιωτική γιατρός της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ: Οι εμβολιασμένοι πιλότοι είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους, λόγω των παρενεργειών

Στρατιωτική γιατρός της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ: Οι εμβολιασμένοι πιλότοι είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους και τους άλλους, λόγω των παρενεργειών

2 Οκτωβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,634

 

Λόγω του επαγγέλματός τους, τα εν λόγω πληρώματα αεροσκαφών αποτελούν εξαιρετικό κίνδυνο για τους ίδιους και τους άλλους, δεδομένου του εξοπλισμού που χειρίζονται, των πυρομαχικών που μεταφέρουν και των περιοχών επιχειρήσεων σε κοντινή απόσταση από κατοικημένες περιοχές. 

 

 

 

Όταν τόσο σοβαρά στοιχεία βγαίνουν στην δημοσιότητα, αναρωτιέμαι ποιός θα τολμήσει να σύρει στα δικαστήρια, όσους τα αναμεταδίδουν.

Είναι… “ψευδείς πληροφορίες” ρε αυτά;

Είναι … “διασπορά ψευδών ειδήσεων” οι καταγγελίες ανώτατων στρατιωτικών ιατρών;

Και μπορεί οι καταγγελιες αυτές να αφορούν τους στρατιωτικούς πιλότους, ποιά είναι η διαφορά των παρανεργειων σε όσους εμβολιάζονται όποια θέση κι αν κατέχουν γενικώς;;;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ Ή ΜΕ ΜΠΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μια ανώτερη στρατιωτική γιατρός της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, με εξειδικευμένη εκπαίδευση στις μολυσματικές ασθένειες έδωσε ένορκη κατάθεση κατά της εντολής της κυβέρνησης Μπάιντεν για την εφαρμογή εμβολιασμού στο ενεργό στρατιωτικό προσωπικό, προειδοποιώντας ότι οι ανησυχητικές καρδιακές παρενέργειες μπορεί να προκαλέσουν τον θάνατο των πιλότων κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η αντισυνταγματάρχης Theresa Long, η γιατρός που είναι υπεύθυνη για την πιστοποίηση της καταλληλότητας 4.000 ετοιμοπόλεμων αεροπόρων στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας στο Ft. Rucker της Αλαμπάμα, δήλωσε ότι ανησυχεί ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή των καρδιακών μυών σε νεαρούς άνδρες στην ηλικία των περισσότερων ετοιμοπόλεμων πιλότων και ότι το Υπουργείο Άμυνας δεν έχει ακολουθήσει τα δικά του πρωτόκολλα που απαιτούν μαγνητική τομογραφία κάθε αεροπόρου μετά τον εμβολιασμό.

“Η πλειονότητα των νέων νέων αεροπόρων του στρατού είναι ηλικίας είκοσι και κάτι ετών. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει κίνδυνος μυοκαρδίτιδας με κάθε εμβολιασμό mRNA”, αναφέρει ο Dr. Long στην ένορκη βεβαίωση.

Ως εκ τούτου, συστήνει να μην απαιτείται εμβολιασμός είτε με το Comirnaty είτε με το BioNtech.

Η αντισυνταγματάρχης κατέθεσε την ένορκη βεβαίωσή της σύμφωνα με το Military Whistleblower Protection Act (Νόμος για την προστασία στρατιωτικών πληροφοριοδοτών δημόσιου συμφέροντος) την περασμένη εβδομάδα ως μέρος μιας εκκρεμούς ομοσπονδιακής αγωγής που ζητά προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα κατά των εμβολίων.

Επικοινωνώντας με την ίδια για να σχολιάσει, παρέπεμψε τις ερωτήσεις στους δύο επικεφαλής δικηγόρους της αγωγής, τον David Wilson και τον Todd Callender.

“Είναι λίγο πιεσμένη, όπως είναι αναμενόμενο, επειδή η κατάθεσή της είναι καταπέλτης. Θα έχουμε πληρώματα πτήσεων να πεθαίνουν στον αέρα και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στο μυαλό της ως αξιωματικού ασφαλείας πτήσεων”, δήλωσε ο δικηγόρος.

 

“Δεν ψάχνουμε για ζημιές”, είπε. “Το μόνο που ζητάμε είναι το δικαστήριο να σταματήσει τους εμβολιασμούς, μέχρι να καταλάβουμε για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε ερευνητικά νέα φάρμακα υπό επείγουσα άδεια χρήσης.”

Επικυρωμένο αντίγραφο της ένορκης βεβαίωσης της αντισυνταγματάρχη Long περιλαμβάνεται στην πολιτική αγωγή που εκκρεμεί ενώπιον του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ του Κολοράντο, η οποία κατατέθηκε από δύο στρατευμένα μέλη της υπηρεσίας για λογαριασμό τους και άλλων στρατιωτικών σε ενεργό υπηρεσία.

Ζητείται “η έκδοση διαπιστωτικής απόφασης ότι το Υπουργείο Άμυνας δεν μπορεί να τους αναγκάσει να κάνουν τον εμβολιασμό COVID-19 βάσει των υφιστάμενων στρατιωτικών κανονισμών, των ομοσπονδιακών κανονισμών, του ομοσπονδιακού νόμου και του Συντάγματος των ΗΠΑ”.

Η αγωγή των δύο στρατιωτικών, Daniel Robert, επιλοχία του Στρατού και Holli Mulvihill, επιλοχία του Σώματος Πεζοναυτών, κατονομάζει ως εναγόμενους τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin, τον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra και την εν ενεργεία Επίτροπο του FDA Janet Woodcock.

 

“Η χρήση βίας για τη χορήγηση μιας ιατρικής θεραπείας ή θεραπείας παρά τη θέληση ενός διανοητικά ικανού ατόμου συνιστά ιατρική βιαιοπραγία και παραβιάζει παγκοσμίως την ιατρική δεοντολογία”, ανέφερε η Δρ Λονγκ στην ένορκη κατάθεση.

Στην ένορκη κατάθεσή της, η Δρ Λονγκ αναφέρει ότι έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία και διδακτορικό από την Ιατρική Σχολή του Κέντρου Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Χιούστον, το οποίο απέκτησε το 2008.

Υπηρέτησε ως χειρουργός πεδίου για 10 χρόνια πριν ολοκληρώσει την ειδικότητά της στην αεροδιαστημική και εργασιακή ιατρική στη Σχολή Αεροπορικής Ιατρικής του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στο Fort Rucker, όπου εκπαιδεύτηκε από το Κέντρο Ετοιμότητας Μάχης ως αξιωματικός ασφάλειας αερομεταφορών.

Η αντισυνταγματάρχης έλαβε την εξειδικευμένη στρατιωτική της εκπαίδευση στις μολυσματικές ασθένειες από ειδικούς του Στρατού, του Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πληροφορίες από: m.washingtontimes.com

 

Το πλήρες κείμενο της ένορκης κατάθεσης, στα Αγγλικά, μπορείτε να το δείτε εδώ. Παρακάτω, παραθέτουμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

 *****

Η βιβλιογραφία έχει αποδείξει ότι η φυσική ανοσία είναι μακροχρόνια, ολοκληρωμένη και ανώτερη από την ανοσία του εμβολιασμού κατά του SARs-CoV-2.

Τα εμβόλια mRNA που παράγονται από την Pfizer και τη Moderna έχουν συνδεθεί με μυοκαρδίτιδα, ιδίως σε νεαρούς άνδρες ηλικίας 16-24 ετών, Η πλειοψηφία των νέων αεροπόρων του στρατού είναι ηλικίας είκοσι και κάτι ετών.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει κίνδυνος μυοκαρδίτιδας με κάθε εμβολιασμό mRNA.

Επιπλέον γνωρίζουμε τώρα ότι ο εμβολιασμός δεν αποτρέπει απαραίτητα τη μόλυνση ή τη μετάδοση του SARs-CoV-2.

Επομένως, τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως με εμβόλια mRNA έχουν τουλάχιστον δύο ανεξάρτητους παράγοντες κινδύνου για μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό.

Οι πρόσθετοι εμβολιασμοί προσθέτουν περισσότερο κίνδυνο.

Είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί ανάλυση κινδύνου/οφέλους σχετικά με τη χρήση του mRNA ως αντίμετρου για τον SARs-CoV-2 χωρίς περαιτέρω δεδομένα…

Η χρήση των εμβολίων mRNA στο πολεμικό μας σώμα, παρουσιάζει έναν κίνδυνο απροσδιόριστου μεγέθους, σε έναν πληθυσμό στον οποίο λιγότεροι από 20 εν ενεργεία στρατιώτες σε σύνολο 1,4 εκατομμυρίων, πέθαναν λόγω τoυ SARs-CoV-2. 

[…]

Οι έρευνες δείχνουν ότι τα περισσότερα άτομα με μυοκαρδίτιδα δεν έχουν συμπτώματα.

Οι επιπλοκές της μυοκαρδίτιδας περιλαμβάνουν διατατική μυοκαρδιοπάθεια, αρρυθμίες, αιφνίδιο καρδιακό θάνατο και φέρουν θνητότητα 20% σε ένα έτος και 50% σε 5 έτη.

Σύμφωνα με το National Center for Biotechnology Information, U.S. National Library of Medicine, “παρά τη βέλτιστη ιατρική διαχείριση, η συνολική θνητότητα δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 30 χρόνια”. 

[…]

Επειδή ο εμβολιασμός με mRNA αυξάνει τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου για τον εντοπισμό των ατόμων που έχουν προσβληθεί και να γίνει προσπάθεια μετριασμού των άμεσων κινδύνων και των μακροπρόθεσμων βλαβών. 

[…]

Να σταλούν σαφείς οδηγίες σε όλους τους επαγγελματίες υγείας του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με τους κινδύνους της μυοκαρδίτιδας από τον εμβολιασμό.

Το πρόγραμμα υποχρεωτικού εμβολιασμού SARs-CoV-2 mRNA θα πρέπει να ανασταλεί αμέσως μέχρι να διεξαχθεί έρευνα για τον προσδιορισμό του πραγματικού μεγέθους του κινδύνου μυοκαρδίτιδας σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

Πρέπει να αξιολογήσουμε και να εφαρμόσουμε άμεσα εναλλακτικές λύσεις αντί των εμβολίων mRNA, για να συμπεριλάβουμε την ιβερμεκτίνη (εγκεκριμένη από τον FDA το 1996), τη ρεμδεσιβίρη (εγκεκριμένη από τον FDA το 2020), την υδροξυχλωροκίνη (εγκεκριμένη από τον FDA το 1955), την Regeneron (εγκεκριμένη από τον FDA ΕΕ το 2020). Να επανεξεταστούν τα δεδομένα θανάτων COVID του VAERS που αντιστοιχούν σ’αυτήν την ηλικιακή ομάδα, καθώς και δεδομένα θανάτων COVID σε ενεργό υπηρεσία εντός του Υπουργείου Άμυνας για να πραγματοποιηθεί ανάλυση κινδύνου/οφέλους.

[…]

Δεδομένου ότι οι ενδείξεις των Comirnaty και BioNtech αναφέρουν σαφώς ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να γίνεται σε άτομα που είναι αλλεργικά στα συστατικά.

Σημείωσα ότι ένα από τα κύρια συστατικά του συστήματος χορήγησης λιπιδικών νανοσωματιδίων είναι το “ALC 1035” (σ.τ.μ. το συστατικό είναι το ALC-0315, μάλλον πρόκειται πρί τυπογραφικού λάθους)στα εμβόλια της Pfizer.

Το τέταρτο συνημμένο είναι η έκθεση τοξικότητας για το ALC-1035, το οποίο αποτελεί το 30-50% του συνόλου των συστατικών.

Το δελτίο δεδομένων ασφαλείας, (επισυνάπτεται ως τεκμήριο Β) για αυτό το κύριο συστατικό αναφέρει ότι ανήκει στην κατηγορία 2 σύμφωνα με τους κανονισμούς OSHA HCS (21 CFR 1910) και περιλαμβάνει διάφορες προειδοποιήσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

1. Ζητήστε ιατρική βοήθεια εάν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας, 


2. Εάν εισπνευστεί και Εάν η αναπνοή είναι δύσκολη, δώστε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση


3. Εκκενώστε το χώρο εάν υπάρξει διαρροή στο περιβάλλον.  


4. Οι χημικές, φυσικές και τοξικολογικές ιδιότητες δεν έχουν διερευνηθεί πλήρως


5.Προσοχή: Το προϊόν δεν έχει πιστοποιηθεί πλήρως για ιατρικές εφαρμογές. Για ερευνητική χρήση μόνο 

Άλλα περιοδικά και επιστημονικές εργασίες αναφέρουν επίσης ότι το συγκεκριμένο συστατικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στον άνθρωπο. Για να γίνω απολύτως σαφής, ένα από τα αναφερόμενα κύρια συστατικά αυτών των ενέσιμων προϊόντων είναι η πολυαιθυλενογλυκόλη (“PEG”), η οποία είναι παράγωγο του οξειδίου του αιθυλενίου.

Η πολυαιθυλενογλυκόλη είναι το δραστικό συστατικό των αντιψυκτικών. Αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό είναι βασικό συστατικό αυτών των εμβολίων, θα εξηγούσε τον αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο για τους χρήστες των εμβολίων BioNTech ή Comirnaty.

Δεν μπορώ να διακρίνω ποια μορφή αλχημείας έχουν ανακαλύψει η Pfizer και ο FDA που θα μπορούσε να μετατρέψει το αντιψυκτικό σε μια υγιεινή θεραπεία για τον ανθρώπινο οργανισμό. 

[…]

Δεν αφιέρωσα σημαντικό χρόνο για να αναλύσω τους κινδύνους άλλων εμβολίων Covid 19, εκτός από το δελτίο δεδομένων ασφαλείας του βασικού συστατικού της Moderna, SM-102 (επισυνάπτεται ως τεκμήριο Γ).

Αρκεί να αναφέρω ότι το SM-102 είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το ALC 3015 της Pfizer και […] μπορεί κανείς να αναμένει πολύ υψηλότερο ποσοστό Σοβαρών Ανεπιθύμητων Ενεργειών και θανάτων, δεδομένου ότι το SM-102 φέρει ρητή προειδοποίηση “Skull and Crossbones” (σ.τ.μ. “κρανίο και οστά”, το σήμα για τα επικίνδυνα  δηλητήρια) που χαρακτηρίζεται βάσει των GHS06 και GHS08. Με άλλα λόγια,αυτό το συστατικό του εμβολίου Moderna είναι θανατηφόρο.

[…]

Προσωπικά παρακολούθησα την πιο γυμνασμένη γυναίκα στρατιώτη που έχω δει σε πάνω από 20 χρόνια στο στρατό, να μετατρέπεται από αθλήτρια επιπέδου Colligate που εκπαιδεύεται για τη Σχολή Ranger, σε σωματικά εξασθενημένη με καρδιακά προβλήματα, με πρόσφατα διαγνωσμένο όγκο στην υπόφυση του εγκεφάλου και δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, μέσα σε λίγες εβδομάδες από τον εμβολιασμό της. 

Αρκετοί στρατιωτικοί γιατροί μοιράστηκαν μαζί μου την προσωπική τους εμπειρία σχετικά με τη σημαντική αύξηση του αριθμού των νεαρών στρατιωτών με ημικρανίες, εμμηνορροϊκές διαταραχές, καρκίνο, υποψία μυοκαρδίτιδας και αναφορά καρδιακών συμπτωμάτων μετά τον εμβολιασμό.

Πολλοί στρατιώτες και πολιτικά στελέχη του Υπουργείου Άμυνας μού είπαν ότι ήταν άρρωστοι, κλινήρεις, εξουθενωμένοι και ανίκανοι να εργαστούν για ημέρες ή εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. 

Έχω επίσης πρόσφατα εξετάσει τα ιατρικά αρχεία τριών μελών πληρωμάτων πτήσης, τα οποία παρουσίαζαν όλα σημαντικά και επιθετικά συστηματικά προβλήματα υγείας. Σήμερα πληροφορήθηκα για έναν θάνατο και δύο περιπτώσεις εντατικής θεραπείας στο Fort Hood- ο θανών ήταν πιλότος του στρατού που θα μπορούσε τώρα να πετάει. Και τα τρία περιστατικά πνευμονικής εμβολής συνέβησαν εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό τους. 

Δεν μπορώ να αποδώσω αυτό το αποτέλεσμα σε κάτι άλλο εκτός από τα εμβόλια Covid 19 ως πηγή αυτών των συμβάντων. Όλα αυτά τα άτομα βρίσκονταν σε άριστη φυσική κατάσταση πριν από τον εμβολιασμό και όλα υπέστησαν το συμβάν εντός 2 ημερών μετά τον εμβολιασμό. Η συσχέτιση από μόνη της δεν ισοδυναμεί με αιτιώδη συνάφεια, ωστόσο υπάρχουν σημαντικά αιτιώδη μοτίβα που αναδεικνύουν τη συσχέτιση σε πιθανή αιτία- και το βάρος της απόδειξης του αντιθέτου πέφτει στις αρχές, όπως το CDC, ο FDA και οι φαρμακοβιομηχανίες. Θεωρώ ότι οι ασθένειες, οι τραυματισμοί και οι θάνατοι που παρατηρήθηκαν είναι το άμεσο και αιτιώδες αποτέλεσμα των εμβολιασμών Covid 19. 

[…]

Το αντικείμενο της παρούσας αίτησης προσωρινής διαταγής και οι καταστροφικές επιπτώσεις της στα μέλη του στρατού, με υποχρεώνουν να καταλήξω στο συμπέρασμα και να ενεργήσω αναλόγως ως εξής: 

1. Κανένα από τα παραγγελθέντα εμβόλια με επείγουσα άδεια χρήσης για την COVID-19 δεν μπορεί ή δεν θα παρέχει καλύτερη ανοσία από ένα άτομο που έχει αποκατασταθεί από τη λοίμωξη.

2. Και τα τρία εμβόλια με επείγουσα άδεια χρήσης για την COVID-19 (το Comirnaty δεν είναι διαθέσιμο), στην ηλικιακή ομάδα και το επίπεδο φυσικής κατάστασης των ασθενών μου, είναιπιο ριψοκίνδυνα, επιβλαβή και επικίνδυνααπό το να μην υπάρχει καθόλου εμβόλιο, είτε το άτομο έχει αναρρώσει το Covid είτε αντιμετωπίζει λοίμωξη Covid 19.

3.Υπάρχουν άμεσες αποδείξεις ότι όλα τα άτομα που έχουν λάβει εμβόλιο Covid 19 έχουν υποστεί βλάβη στο καρδιαγγειακό τους σύστημα κατά τρόπο ανεπανόρθωτο και αμετάκλητο.

4. Λόγω της παραγωγής της πρωτεΐνης ακίδας που ενσωματώνεται στο γονιδίωμα του χρήστη, κάθε ένας από όσους λαμβάνουν τα εμβόλια Covid 19 έχει ήδη μικροθρόμβους στο καρδιαγγειακό του σύστημα που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλειά του.

5. Αυτοί οι μικροθρόμβοι με την πάροδο του χρόνου θα γίνουν μεγαλύτεροι θρόμβοι λόγω της ίδιας της φύσης του σχήματος και της σύνθεσης των πρωτεϊνών ακίδων που παράγονται και οι εν λόγω πρωτεΐνες βρίσκονται σε όλο το σώμα του χρήστη, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου.

6. Στο αρχικό στάδιο αυτής της βλάβης οι μικροθρόμβοι μπορούν να ανακαλυφθούν μόνο με βιοψία ή με μαγνητική τομογραφία (“MRI”).

7. Λόγω του γεγονότος ότι δεν διεξάγεται επί του παρόντος λειτουργικός έλεγχος του μυοκαρδίου, η επαγγελματική μου γνώμη είναι ότι υπάρχουν επί του παρόντος σημαντικοί προβλεπόμενοι κίνδυνοι, οι οποίοι απαιτούν κατάλληλο έλεγχο όλων των πληρωμάτων πτήσης.

8. Λόγω του επαγγέλματός τους, τα εν λόγω πληρώματα αεροσκαφών αποτελούν εξαιρετικό κίνδυνο για τους ίδιους και τους άλλους, δεδομένου του εξοπλισμού που χειρίζονται, των πυρομαχικών που μεταφέρουν και των περιοχών επιχειρήσεων σε κοντινή απόσταση από κατοικημένες περιοχές. 

9. Χωρίς να υπάρχουν τρέχουσες διαδικασίες ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε μηνύματος Aero Message (ειδοποίηση χειρούργου πτήσης) σχετικά με αυτόν τον αποδεδειγμένο και αναγνωρίσιμο κίνδυνο, πρέπει και, ως εκ τούτου, θα καθηλώσω στο έδαφος όλο το ενεργό προσωπικό πτήσης που έλαβε τα εμβόλια, μέχρις ότου η αιτιώδης συνάφεια αυτών των σοβαρών συστημικών κινδύνων για την υγεία εκτιμηθεί πληρέστερα και επαρκέστερα.

10. Με βάση τα πρωτόκολλα και τις μελέτες του ίδιου του Υπουργείου Άμυνας, οι μόνες δύο πολύτιμες μεθοδολογίες για την επαρκή αξιολόγηση αυτού του κινδύνου είναι η απεικόνιση με μαγνητική τομογραφία ή η καρδιοβιοψία, οι οποίες πρέπει να διενεργηθούν.

11. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, συνιστώ στον Υπουργό Άμυνας ότι όλοι οι πιλότοι, το πλήρωμα και το ιπτάμενο προσωπικό της στρατιωτικής υπηρεσίας που χρειάστηκαν νοσηλεία από ένεση ή έλαβαν οποιονδήποτε εμβολιασμό Covid 19 πρέπει να καθηλωθούν ομοίως για περαιτέρω αξιολόγηση της διαθεσιμότητάς τους.

12. Το Δικαστήριο θα πρέπει να χορηγήσει άμεσα ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει η περαιτέρω βλάβη σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό, ώστε να προστατευθεί η υγεία και η ασφάλεια των εν ενεργεία στρατιωτών μας, των εφέδρων και των στρατιωτών της Εθνικής Φρουράς.

 

Πηγή

Προβολές : 1,634

Ετικέτες: , , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.