Στόχος τους, η διάλυση της Ελλάδας και των Βαλκανίων...Το μήνυμα του υστην Ελλάδα: Ανοίξτε τον Έβρο

Στόχος τους, η διάλυση της Ελλάδας και των Βαλκανίων...Το μήνυμα του υιού της εβραιοσιωνιστικής σαύρας, στην Ελλάδα: “Ανοίξτε τον Έβρο”

31 Αυγούστου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 646 προβολές ( Μέτρηση έως 15:26:14 )

 

 

Ο διεθνιστής Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί μικρά κόμματα (αριστερά και «δεξιά») στην Ελλάδα αλλά και οργανώσεις, έστειλε τον γιο του για να συμβάλλει στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και των Βαλκανίων γενικότερα.

Στόχος τους, η διάλυση της Ελλάδας και των Βαλκανίων...Το μήνυμα του υστην Ελλάδα: Ανοίξτε τον Έβρο
Θέλουν την διάλυση της Ελλάδας και των Βαλκανίων…

Ο διεθνιστής Τζορτζ Σόρος, ο οποίος χρηματοδοτεί μικρά κόμματα (αριστερά και «δεξιά») στην Ελλάδα αλλά και οργανώσεις, έστειλε τον γιο του για να συμβάλλει στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας και των Βαλκανίων γενικότερα.

Ο Αλεξάντερ Σόρος, επισκέφτηκε αφγανούς πρόσφυγες που έφτασαν στο ελληνικό Δυρράχιο της Αλβανίας, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα να ανοίξει τον Έβρο!

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να κατασκευάζει όλο και πιο ψηλά τείχη και να καταφεύγει σε λύσεις πανικού. Θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να βοηθήσει τους πρόσφυγες», σημείωσε ο Α. Σόρος, χαρακτηρίζοντας πρόσφυγες όλους τους μουσουλμάνους που έρχονται από Τουρκία στην χώρα μας.

 

 

«Το Σαββατοκύριακο είχα την ιδιαίτερη τιμή να συναντήσω συναδέλφους από το Ιδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία στο Αφγανιστάν. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει δημοσιογράφους, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημόσιους υπαλλήλους, καλλιτέχνες και τις οικογένειές τους. Η δύναμη ψυχής στο πρόσωπό τους απ’ όσα πρόσφατα είχαν υπομείνει ήταν συγκλονιστική», έγραψε o Σόρος για το Δυρράχιο,

 

 

Όπως σημειώνουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στους πρώτους αλλοδαπούς που έφτασαν από το Αφγανιστάν στην Αλβανία περιλαμβάνονται μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και του Ιδρύματος Ανοιχτή Κοινωνία του Τζορτζ Σόρος. ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

 

Πηγή

(Visited 645 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΒΡΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΟΡΟΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το