Στόχος τους, να αφανίσουν τα Χριστούγεννα!

Στόχος τους, να αφανίσουν τα Χριστούγεννα!!! Βαθύ ΣΚΟΤΑΔΙ πάνω από την Ευρώπη!!! (βίντεο)

6 Δεκεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:778
Μοίρασέ το

 

 

Ζήτησαν να μπει τέλος στις λέξεις «Χριστούγεννα», «Μαρία» και «Ιωάννης»!!!

ΟΒ@ΙΑ, είναι η μανδάμ…“Λεβύ” το όνομά της, όπως και όλο το ευρωσιωνιστικό γκόβερνο, οβ@αίικο είναι… χαζαροοβραίικο…  τι περιμένατε δηλαδή να πει;
Ακούνε για ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και εκτοξεύουν μίσος απύθμενο.
Να είστε έτοιμοι για τον μεγαλύτερο ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, στην παγκόσμια ιστορία…
Ότι και να κάνουν, δεν θα καταφέρουν να βγάλουν την Πίστη από μέσα μας.
Καλλιόπη Σουφλή
Αν μπορούσαν θα έθεταν εκτός νόμου τα Χριστούγεννα!

Μία σύσταση στην Κομισιόν για τα Χριστούγεννα -που ευτυχώς προς ώρας έχει μείνει στα χαρτιά- έρχεται να «ταράξει τα νερά» στην πολυπολιτισμική Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα αίτημα της Επιτρόπου Ισότητας της Κομισιόν, Helena Dalli, η οποία στις 26 Οκτωβρίου παρουσίασε έναν οδηγό…πολιτικής ορθότητας προκειμένου να μην γίνονται προσβλητικές (προς ποιούς άραγε;;;;) αναφορές στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την ίδια οι συστάσεις προκειμένου να τεθούν εκτός νόμου συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις είχαν:

«Eίχαν σκοπό να αντανακλούν την πολυπολιτισμικότητα και να αγωνιστούν ενάντια στα στερεότυπα βαθύτατα παγιωμένα μέσα στις συλλογικές συμπεριφορές».

Εδώ μας λέει επομένως ότι δεν θα πρέπει να διατρανώνουμε τι ακριβώς γιορτάζουμε, γιατί θα….ενοχληθούν οι νεοαφιχθέντες στην Ευρώπη μουσουλμανικοί πληθυσμοί που αριθμώνται σε πολλά εκατομμύρια!

Αντί για την περίοδο των Χριστουγέννων θα έπρεπε να λέμε «περίοδος των γιορτών/διακοπών».

Ωστόσο το χειρότερο δεν είναι αυτό! Η συγκεκριμένη επίτροπος πρότεινε στους ανώτατους αξιωματούχους της Ε.Ε. να αποφεύγονται οι αναφορές σε ιστορικά πρόσωπα σε ό,τι αφορά τα Χριστούγεννα!!!

«Συνεπώς θα πρέπει να προτιμούμε ονόματα όπως το “Χούλιο” και “Μαλίκα” αντί για Ιωάννης και Μαρία»

Εν συνεχεία, την Μαλτέζα αξιωματούχο της Κομισιόν ενόχλησε η αναφορά στα 2 φύλα (άνδρας, γυναίκα), καθώς επίσης και η λέξη «πολίτες», με το επιχείρημα ότι έτσι θα αποκλείοντας όλοι οι μετανάστες και οι απάτριδες!!!

Élisabeth Lévy -Η Ε Επιτροπή ήθελε να απαλείψουμε τις λέξεις Χριστούγεννα, Μαρία, Ιωάννης κ πολίτες

 

Πηγή

Προβολές : 778

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το