Συγκλονίζει η αποκάλυψη Γερουσιαστή της Ιρλανδίας: “Το σώμα σας θ’ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία.”

Συγκλονίζει η αποκάλυψη Γερουσιαστή της Ιρλανδίας: “Το σώμα σας θ’ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία.”

16 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Συγκλονίζει η αποκάλυψη Γερουσιαστή της Ιρλανδίας: “Το σώμα σας θ’ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία.”

 

Η Γερουσιαστής Ιρλανδίας Sharon Keogan, για υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

“Την εβδομάδα που ανακαλύφθηκε η Όμικρον ο πλούτος των 8 βασικών μετόχων της Pfizer και Moderna αυξήθηκε κατά 9 δις.

Τα μέσα βιοπορισμού των μέσων ανθρώπων τα κατάπιαν οι τσέπες των Big Pharma και Big Tech!”

 

Συγκλονίζει η αποκάλυψη Γερουσιαστή της Ιρλανδίας: “Το σώμα σας θ’ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία.”

Follow the money…Όλα για το χρήμα και την εξουσία… κυρίως όμως για την… ΚΑΜΠΑΛΑ, που απαιτεί ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.

Συνεχίστε να την τροφοδοτείτε ακομα και με τα παιδιά σας…

Πότε θα ξεσηκωθούν οι λαοί; Όταν θα είναι αργά πια;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Είχε γράψει ο Τζώρτζ Όργουελ, στο πολυθρύλητο 1984: “Για να ελέγξεις έναν λαό, πρέπει να γνωρίζεις τους φόβους του.

Ο πρώτος φόβος του ανθρώπους, είναι να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Μόλις γίνει σκλάβος του φόβου του, τότε έρχεται το κράτος να τον… “σώσει”, ώστε να τον υποτάξει στην εξουσία του”!!!

Mετά τους Ευρωβουλευτές και μέλη εθνικών κοινοβουλίων καταγγέλουν τον αήθη υποχρεωτικό εμβολιασμό και την κερδοσκοπία των Big Pharma ως το βασικό κίνητρο της εμβολιομανίας.

Η Γερουσιαστής της Ιρλανδίας Sharon Keogan μέλος της Seanad Éireann που είναι η γερουσία της Ιρλανδίας που είναι η Άνω Βουλή των Oireachtas (εθνικό κοινοβούλιο της Ιρλανδίας) καταγγέλλει εντός του συλλογικού αυτού οργάνου: θέλουν να κάνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό. Το σώμα σας θ’ ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ανακαλύφθηκε η Όμικρον ο πλούτος των 8 βασικών μετόχων της Pfizer και της Moderna αυξήθηκε κατά 9 δις.

Τα μέσα βιοπορισμού των μέσων ανθρώπων τα κατάπιαν οι τσέπες των γιγάντων της φαρμακοβιομηχανίας-Big Pharma και της τεχνολογίας Big Tech. (σσ να ποιο είναι το αληθινό κίνητρο των ψευδοσωτήρων. Ο πλουτισμός, τ’αστρονομικά κέρδη.)

Ο προβληματισμός μου η ανησυχία μου εντάθηκε αυτές τις τελευταίες μέρες έναντι της παγκόσμιας απάντησης στο covid19.

Να κάποια παραδείγματα των πρόσφατων εξελίξεων. Βλέπουμε τι είδους σχέδιο σχεδιάζεται.

 

Σημείο 1. Το παραμύθι των 2 χωρών.

Η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας θέλει να κάνει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ενώ η εντελώς νέα αυστριακή κυβέρνηση αίρει το lockdown για όλους εκτός από το μη εμβολιασμένους.

Η Γερμανία πάει απευθείας στο ”ψητό”.

Το σώμα σας θ’ ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία.

Θα καθυποταχθείτε.

H Aυστρία συντηρεί ύπουλα τη ψευδαίσθηση της ελευθερίας κλείνοντάς σας στα σπίτια σας μέχρι να επιλέξετε ελεύθερα να υποβληθείτε στο τελετουργικό πέρασμα προκειμένου ν αναγεννηθείτε εντός της νέας κανονικότητας.

Αυτό είναι αληθινά πολύ απλό αφεθείτε να εμβολιαστείτε και θ’ ανακτήσετε τις ελευθερίες σας.

 

Σημείο 2. Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η 4η ένεση θα εγκριθεί σύντομα.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί που είχαν κάνει τις 3 δόσεις αλλά όχι την 4η θα δουν την απόσυρση του laissez-passer τους όπως όλοι αυτοί που είχαν κάνει μόνο τις 2.

Έτσι αυτό το πολύτιμο πιστοποιητικό κόβιντ από το οποίο εξαρτάται η ελευθερία σας μπορεί να είναι άκυρο από ένα χτύπημα ενός μαγικού ραβδιού και θα πρέπει να υπακούσετε εκ νέου για να το ανακτήσετε ξανά και ξανά.

 

Σημείο 3. Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer δήλωσε ότι τ’ άτομα θα έχουν πιθανότατα ανάγκη να εμβολιάζονται ετήσια κατά του κόβιντ για πολλά χρόνια.

Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται για την ασφάλεια υγείας των ατόμων. (σαρκαστικά)

Ρίχνουμε μια ματιά στις χρηματιστηριακές αγορές. Και τι βλέπουμε;

 

Σημείο 4. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ανακαλύφθηκε η Όμικρον ο πλούτος των 8 βασικών μετόχων της Pfizer και της Moderna αυξήθηκε κατά 9 δις.Τα διδάγματα που πρέπει να κρατήσουμε.

Οι κυβερνήσεις ολόκληρου του κόσμου έκαναν μαζικά-συλλογικά να εξαρτάται η συνήθης συμμετοχή στην κοινωνία από την κατανάλωση ενός προϊόντος μιας ιδιωτικής εταιρίας υπό την απειλή άμεση ή έμμεση άσκησης δύναμης-δια της βίας.

Κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων εβδομάδων τα μέσα συντήρησης- βιοπορισμού των μέσων ανθρώπων τα κατάπιαν οι τσέπες των γιγάντων της φαρμακοβιομηχανίας-Big Pharma και της τεχνολογίας Big Tech.

Η Seanad Éireann είναι η γερουσία της Ιρλανδίας. Είναι η Άνω Βουλή των Oireachtas (εθνικό κοινοβούλιο της Ιρλανδίας) και βρίσκεται στο Δουβλίνο. Η κάτω βουλή των Oireachtas είναι το Dáil.

 

 

Πηγή

Προβολές : 876


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα