Σύνδρομο μετατόπισης της γραμμής βάσης.

Σύνδρομο μετατόπισης της γραμμής βάσης. Σύντομα δεν θα θυμόμαστε πώς ήταν όταν είχαμε τις ελευθερίες που χάσαμε. (βίντεο)

26 Οκτωβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 422 προβολές ( Μέτρηση έως 01:45:09 )

 

Εάν δεν αντισταθούμε όλοι μαζί με μια φωνή σύντομα θα μας πουν πού να ζήσουμε, τί δουλειά να κάνουμε, τί θρησκεία να πιστέψουμε, και πόσα παιδιά να έχουμε.

 

σ.σ. Νομίζω ότι μέσα σε λίγα λεπτά ο κύριος στο βίντεο λέει με απλά λόγια πολύ σημαντικά πράγματα για το σήμερα και το αύριο που ετοιμάζεται αν δεν αντισταθούμε εδώ και τώρα.

«Είμαι πιλότος εδώ και 18 χρόνια και σήμερα έχω μπροστά μου ένα τελεσίγραφο. Όχι μία επιλογή αλλά ένα τελεσίγραφο.

 

Μου είπαν ότι για να συνεχίσω την καριέρα μου ως πιλότος θα πρέπει να eμβολιαστώ, που στην πραγματικότητα σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξω μεταξύ του φαγητού που βάζω στο τραπέζι για την οικογένειά μου και της ελευθερίας μου να επιλέγω.

Είτε πιστεύεις ότι ο eμβολιασμός είναι το σωστό, είτε όχι, αυτό που συμβαίνει πάει πολύ πιο πέρα από την υγεία.

Εμείς, ο αμερικανικός λαός, πολεμήσαμε για την ελευθερία επί 257 χρόνια. Γυρίζουμε τον κόσμο διαδίδοντας ιδέες ελευθερίας και δημοκρατίας. Βοηθάμε άλλες χώρες και λαούς να πολεμήσουν για τις ελευθερίες τους την ώρα που αφαιρούνται οι δικές μας. (σ.σ. εδώ μας τα χάλασε ο φίλος… μιλά για το παραμύθι που τους πουλάνε οι κυβερνήτες για να δικαιολογήσουν τους «ανθρωπιστκούς πολέμους» τους)

Μπορεί να πιστεύεις ότι το να εξαναγκαστείς να φορέσεις μία μάσκα ή να κάνεις το eμβόλιο είναι ασήμαντα. Όταν όμως προσθέσεις την μία εντολή πάνω στην άλλη και την απώλεια της μίας ελευθερίας πάνω στην άλλη, τότε είναι πολύ σημαντικά.

Κάθε φορά που μας αφαιρείται κάτι ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτό που ονομάζεται «σύνδρομο μετατόπισης της γραμμής βάσης» (σ.σ. ας πούμε με άλλα λόγια «μετατόπιση από τα βασικά κριτήρια»). Το σύνδρομο αυτό αλλάζει την ιδέα που έχουμε σχετικά με μία νέα νόρμα.

Σύντομα δεν θα θυμόμαστε πώς ήταν όταν είχαμε τις ελευθερίες που χάσαμε. Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα ζήσουν με λιγότερες ελευθερίες και δεν θα έχουν το προνόμιο ή την ευχαρίστηση να χαρούν τις ίδιες επιλογές που είχαν οι γονείς μας ή που έχουμε εμείς.

Αν υποκύψουμε σε αυτές τις εντολές και δεν υπερασπιστούμε την ελευθερία της επιλογής μας, ατιμάζουμε όλους τους ένστολους των τελευταίων 257 ετών. Μία προσβολή στους ανθρώπους που πολέμησαν και μάτωσαν για τις ελευθερίες που εμείς τώρα απολαμβάνουμε. (σ.σ. Αν αυτοί νοιώθουν έτσι, τί πρέπει να νοιώσουμε εμείς;)

Είτε πιστεύεις στον eμβολιασμό είτε όχι, εγώ αντιστέκομαι για την δική σου ελευθερία να επιλέγεις. Ίσως να υποστηρίζεις τις εντολές του eμβολιασμού επειδή συμπίπτουν με τα σημερινά σου πιστεύω. Εάν όμως επιτρέψουμε να συμβεί αυτό, θα φτάσει μία ημέρα που θα σε διατάξουν να κάνεις κάτι που δεν θα συμφωνεί με τα πιστεύω σου.

Εάν δεν αντισταθούμε όλοι μαζί με μια φωνή σύντομα θα μας πουν πού να ζήσουμε, τί δουλειά να κάνουμε, τί θρησκεία να πιστέψουμε, και πόσα παιδιά να έχουμε.

Θέλεις πραγματικά να λέει κάποιος στα παιδιά σου ή στα εγγόνια σου κάθε λεπτό, «τί», «πότε» και «πώς» θα ζήσουν;

Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση. Ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε για την ελευθερία της επιλογής ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Έλα μαζί μας.»

 

 

Πηγή

(Visited 421 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το