Σ-Ο-Κ!!! 88 υποκαταστήματα τράπεζας έκλεισαν ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!!! «Τσουνάμι» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Σ-Ο-Κ!!! 88 υποκαταστήματα τράπεζας έκλεισαν ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!!! «Τσουνάμι» σε Ελλάδα και Ευρώπη

23 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:870
Μοίρασέ το

 

 

 

 

Θυμάμαι τους τραπεζικούς στα πρώτα μνημονιακά χρόνια, που θεωρούσαν δεδομένο πως αυτούς δεν τους κουνάει κανείς από την θέση τους και πόση έπαρση είχαν…

Πως τα φέρνει η πόρνη η ζωή…

Και οι τραπεζικοί υπάλληλοι, πήραν τα μπόνους τους, που μετριούνται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες αποζημίωση, για να παραιτηθούν…

Μόνο που δεν σκέφθηκαν πως έρχεται γρήγορα η αντικατάστασή τους από τα ρομπότ και Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ… οπότε δεν θα προλάβουν να “απολαύσουν” τα … δεκαχίλιαρά τους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Άντε να δούμε, πότε θα γίνει κατανοητό πως μας πάνε ολοταχώς για ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΗΣΗ ΟΛΟΥΣ.

 

Η τεχνητή κρίση και η τεχνητή νοημοσύνη διώχνουν τους ανθρώπους και φέρνουν… ΕΦΙΑΛΤΗ!!!

 

Αναβρασμός επικρατεί στην Ευρώπη, καθώς η τεχνητή κρίση και η ψηφιοποίηση έχει επιφέρει πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Στην Ιρλανδία, πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε, το κλείσιμο περισσότερων από το ένα τρίτο των υποκαταστημάτων της «Τράπεζας της Ιρλανδίας – Bank of Ireland», το οποίο χαρακτηρίζεται ως ένα ακόμα βήμα στην «διάβρωση» των επιχειρήσεων, δήλωσε πρώην διευθυντής της εταιρείας.

Συνολικά, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, 88 υποκαταστήματα έκλεισαν, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, τις πόρτες τους για τελευταία φορά, με την τράπεζα να λέει ότι η απόφαση οφείλεται στο ότι έχει φτάσει σε ένα «σημείο καμπής» μεταξύ διαδικτυακών και offline επιχειρήσεων.

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ: Τα καταστήματα έκλεισαν λόγω του φθίνοντος αριθμού πελατών στις εν λόγω τοποθεσίες σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της τραπέζης.

Στην ουσία δεν είχαν πια λόγο ύπαρξης λόγω της ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και της τεχνητής νοημοσύνης που την υποστηρίζει.

Που να ενσωματωθούν μαζικά και τα ρομπότ!!!!

 

 

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ιδιώτες και εταιρικοί πελάτες συγκεντρώθηκαν στην «Τράπεζα της Ιρλανδίας» στο Ballyhaunis της κομητείας Μayo για να ευχαριστήσουν το προσωπικό και να εκφράσουν την ανησυχία τους για το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους σε μία Ευρώπη που μέρα με την μέρα φτωχοποιείται και σε λίγο θα υπάρξουν μαζικές συγκεντρώσεις όπως στην Β. Αμερική για το παγκόσμιο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

 

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Το βρετανικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα Lloyds Banking Group ανακοίνωσε το κλείσιμο 48 ακόμη τραπεζικών υποκαταστημάτων, αναφέροντας την μειωμένη χρήση τους ως αιτία. Οι περικοπές θα οδηγήσουν σε εκατοντάδες απώλειες θέσεων εργασίας.

Οι τράπεζες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη κλείνουν διαρκώς υποκαταστήματα και ενθαρρύνουν τους πελάτες να χρησιμοποιούν ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του mobile banking.

Με αφορμή τον Covid-19, επιταχύνεται η μετάβαση στην εποχή της ψηφιοποιήσης και της τεχνητής νοημοσύνης. Στο τέλος δεν αποκλείεται να υπάρχει μόνο ένα παγκόσμιο ψηφιακό τραπεζικό σύστημα.

ΕΛΛΑΔΑ

Και στην χώρα μας, από το καλοκαίρι, παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός λουκέτων σε τραπεζικά καταστήματα, που επιτείνουν την πίεση ειδικά στο προσωπικό τους. Η Πειραιώς έκλεισε 64 καταστήματα μέσα στο καλοκαίρι, η Εθνική 25 και η Attica 10. Πρόκειται για συνέχεια της δραστικής συρρίκνωσης του τραπεζικού δικτύου. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2020 έκλεισαν συνολικά 158 καταστήματα (από 1.838 συνολικά το 2019 μειώθηκαν σε 1.680). Η αραίωση του δικτύου προκαλεί σοβαρά προβλήματα εξυπηρέτησης, ειδικά στις περιοχές της υπαίθρου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 870


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα