ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ! Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ M-VOLΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ 10 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ! Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ M-VOLΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ 10 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

6 Δεκεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:400
Μοίρασέ το

 

Στην απόφασή του, ο δικαστής Schelp έγραψε:

“Η ανεξάρτητη εξουσία των πολιτειών χρησιμεύει ως έλεγχος της εξουσίας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης: ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ σε όλες τις ανησυχίες της δημόσιας ζωής, ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.”

 

 

 

Στις ΗΠΑ, στον χώρο της δικαιοσύνης, υπάρχουν και κάποιες φωνές αντίστασης της κυβερνητικής χούντας του Μπάιντεν…

Στην Ελλάδα, οι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς, μήπως αντί για την ελευθερία και το δικαίωμα του καθενός μας να μην εμβολιαστεί, κάνουν πρέζα και πισω-κολλητό με τους “λαθροεισβολείς επενδυτές”;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: blümlifee

 

Την περασμένη Δευτέρα, ομοσπονδιακό δικαστήριο μπλόκαρε προσωρινά την εντολή υποχρεωτικού m-volιασμού κατά του Covid της κυβέρνησης Μπάϊντεν, για τους υγειονομικούς που εργάζονται σε νοσοκομεία που λαμβάνουν ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, παρέχοντας έτσι προσωρινή αναστολή στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε 10 πολιτείες, οι οποίοι έπρεπε να m-volιαστούν πλήρως έως τις 4 Ιανουαρίου 2022 ή θα έχαναν την εργασία τους.

Ο δικαστής του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Matthew Schelp, εξέδωσε μια προκαταρκτική απόφαση κατά του Κανονισμού Έκτακτης Ανάγκης των φορέων ‘Centres for Medicare & Medicaid Services’ (CMS) που απαιτούσαν από σχεδόν κάθε εργαζόμενο, εθελοντή και εργολάβο να m-volιασθεί με την πρώτη δόση έως τις 6 Δεκεμβρίου και να τηρήσει την προθεσμία τις 4ης Ιανουαρίου 2022 για τη δεύτερη δόση.

Στις 10 Νοεμβρίου κατατέθηκε μήνυση από έναν συνασπισμό 10 πολιτειών, με επικεφαλής το Μιζούρι. 

Η μήνυση ανέφερε ότι η εντολή παραβίαζε τον Νόμο περί Διοικητικών Διαδικασιών και τη Δέκατη Τροποποίηση του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα του Μιζούρι Eric Schmitt, το CMS απείλησε να μετατρέψει ορισμένους από τους “άλλοτε ήρωες του συστήματος υγείας” του περασμένου έτους σε άνεργους του τρέχοντος έτους.

Η προκαταρκτική διαταγή πριν τη δίκη εμποδίζει την κυβέρνηση Μπάϊντεν-Χάρις να επιβάλει την εντολή CMS στις πολιτείες Μιζούρι και Νεμπράσκα, Αρκάνσας, Κάνσας, Αϊόβα, Γουαϊόμινγκ, Αλάσκα, Νότια Ντακότα, Βόρεια Ντακότα και Νιου Χάμσαϊρ.

Στην απόφασή του, ο δικαστής Schelp έγραψε:

“Η ανεξάρτητη εξουσία των πολιτειών χρησιμεύει ως έλεγχος της εξουσίας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης: ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ σε όλες τις ανησυχίες της δημόσιας ζωής, ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.”

Τα ευρήματα του δικαστηρίου σχετικά με την αμφίβολη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα του m-volίου και την επαναστατική μετάδοση της νόσου έχουν καθυστερήσει πολύ.

Είναι συναρπαστικά τα σχόλια του δικαστή, σχετικά με το CMS που απορρίπτει εναλλακτικές εντολές σε άτομα με φυσική ανοσία που αποκτήθηκε από προηγούμενη μόλυνση από κορωνοϊό.

Η οργάνωση ‘Children’s Health Defense’ βρίσκει την παρακάτω δικαστική απόφαση πολύ ενθαρρυντική: “εάν [θεωρούμε πραγματικά ότι ] ο δικαστικός έλεγχος είναι κάτι περισσότερο από μια “κενή τελετουργία”, το Δικαστήριο εδώ πρέπει να απαιτήσει κάτι περισσότερο από την εξήγηση που λάβαμε για τη δράση της CMS”.

Ο δικαστής Schlep γνωμοδότησε:

“Γενικά… η έλλειψη στοιχείων σχετικά με την κατάσταση m-volιασμού και τη μεταδοτικότητα γενικώτερα, είναι ανησυχητική. πράγματι, το CMS δηλώνει ότι “προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η αποτελεσματικότητα του m-volίου για την πρόληψη της μετάδοσης της νόσου από αυτούς που έχουν m-volιαστεί”.

“Η CMS επίσης παραδέχεται ότι ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΗ η συνεχής αποτελεσματικότητα του m-volίου. (παραμένει εξαιρετικά αβέβαιη η μελλοντική πορεία της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της αποτελεσματικότητας του m-volίου για την πρόληψη της μετάδοσης της νόσου από τους m-volιασμένους, [και] της μακροπρόθεσμης αποτελεσματικότητας του m-volιασμού[.]”).

Είναι πιθανό ότι η κυβέρνηση Μπάϊντεν είτε θα ζητήσει έκτακτη διαταγή εν αναμονή της προσφυγής στο 8ο Περιφερειακό Δικαστήριο, είτε θα περιμένει τις αποφάσεις από υποθέσεις που έχουν κατατεθεί σε άλλες τρεις πολιτείες.

Είναι σημαντικές αυτές οι προκλήσεις, καθώς προς το παρόν, υπάρχουν αγωγές κατά της καταπολέμηση του κανονισμού έκτακτης ανάγκης της CMS που κατατέθηκαν για λογαριασμό περισσότερων από τις μισές πολιτείες των ΗΠΑ.

Κλείνοντας, ο δικαστής Schlep γνωμοδότησε:

“…Οι ενάγοντες πιθανότατα να μπορούν να αποδείξουν ότι η εντολή CMS είναι αυθαίρετη και ιδιότροπη, επειδή τα στοιχεία δεν δείχνουν κάποια λογική σύνδεση που να υποστηρίζει την εφαρμογή της εντολής m-volιασμού, το ευρύ πεδίο εφαρμογής της εντολής και την αδικαιολόγητη απόρριψη εναλλακτικών λύσεων αντί του εμβολιασμού…”

Σχολιάζοντας την απόφαση, η πρόεδρος και γενική σύμβουλος του ‘CHD’ Mary Holland είπε:

“Είναι προφανές ότι το ρεύμα αλλάζει πλέον. η προσωρινή περιοριστική διαταγή του Δικαστηρίου της 5ης Περιφέρειας κατά της “μοιραία αποτυχημένης” εντολής m-volίου της Διοίκησης Μπάϊντεν για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (OSHA) και η επακόλουθη αναστολή της εντολής από τον OSHA, επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός”.

Οι θέσεις και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι των συγγραφέων και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του ‘Children’s Health Defense’.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου https://childrenshealthdefense.org/defender/federal-judge-covid-vaccine-mandate-health-workers/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=bca396a3-42ed-473b-94ab-c62546ef7093

Προβολές : 400


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα